• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizimki de durmadı girdi. hem de yanımızda mayo yoktuekstra kıyafet vardı diye "kıyafetle gir" dedim ben de :KK70:
napayım çocuğu mu mutsuz edeyim.
Ben de hiç umursamam. Girsin yani kıyafetle. Hem hatırası daha güzel oluyor.😍

Hayatı kolaylaştırmak ve çözüm odaklı olmak mutluluğu çoğaltıyor. Kuralları koyan biziz, e yıkmak da bizim elimizde. 😅

hanımlar hafta sonu konservatuvar sınavımı verdim. Artık 4. sınıfım. seneye mezun olmak da nasip olur inşallah.

katlanmayı bekleyen çamaşırlarımı katladım yerleştirdim.

Bu hafta yazlık oturma odası olarak kullandığımız balkonu temizleyip, oraya geçeriz.

Bugün 14. günüm. hiç tatlı şeker çikolata abur cubur paketli gıda yemedim. :sampiyon: 21 gün alışkanlığa 7 günüm kaldı.

Benim de eleme yapmam lazım akşamdan akşama bir çekmece hedefi koyuyorum kendime. Spor akşamları olmaz belki ama diğer boş günlerde yapmayı planlıyorum.

22F84E68-764B-4723-B5C4-0AFC7CF01BDD.webp

Dün biz de sezonu açtık. Bence su soğuktu ama kızım maşallah suya bayılıyor😅

Dün toplu ütü yaptım. Mia bayılır ütü yapmayaya, kulakları çınlasın.🤪 Çocukların kıyafetlerini ütüledim ki, sabah işim kolaylaşsın.

Planım:
1)Lekeli kıyafetleri ayırdım. Onlara el atacağım.
2) Mutfak topla, yemek yap.
3) Banyo dolapları hedefim.
4) Balkon yıkama olabilir.
5) Cüzüm var okumam gereken. Namaz arkası bölerek okusam kolaylaşıyor.

Orkide bakımı zor oluyor
Eleme yapılmış eline sağlık 😊
bakanlar da çoşturuyor valla bayılıyorum görünce ama bende olmuyor.
oktuekstra kıyafet vardı diye "kıyafetle gir" dedim ben de :KK70:
napayım çocuğu mu mutsuz edeyim.
aklında kalacak en güzel anılar bunlar, çok iyi yapmışsın canım.
Yaaa ne güzeeell☺ İkizleri seviyorum.💕 Çok çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. 💫🌟🎉

Benim doğum günüm sakin geçti. Beklentiyi azaltınca mutluluk çoğalıyor sanırım. Birde normalde kimsenin aklına gelmeyecek doğum gününü Facebook ta görüp kutlamak da samimi gelmiyor.

Ailemle kutladık. Kızım tüm gün çevremde döndü durdu. Bugün senin günün, bir isteğin var mı diye. Hatta üşenir notmalde ama kardeşlerine menemen yaptı ben uğraşmayayım diye. Küçük daha olayın farkında değil ama benim duygusal ortancam gelip gidip sarıldı doğum günün kutlu olsun diye.🥲 Anne olunca kalbim daha yumuşak, ruhum hem kırılgan hem güçlü, gözlerim daha mı sulu ne 😄

Eşimden de pasta. 🥰
Annemler aradı. Kardeşim başka ilçeden geldi, sarıldı, günümü kutladı gitti. Diğer kardeşim aramadı mesela. Dert etmedim. Çünkü yapısı böyle. Önemsemiyor.

Kaliteli dediğim arkadaşlarım mesaj çekip isme özel doğum günü şarkısı göndermiş. Beklemiyordum da...💞

Yetmez mi😄
neden yetmesin ne güzel olmuş maşallah. benim kızlar da aynı seninkiler gibiler, heyecanla bekliyorlar bakalım napacaklar gelince günü :)
anımlar hafta sonu konservatuvar sınavımı verdim. Artık 4. sınıfım. seneye mezun olmak da nasip olur inşallah.
tebrik edeiyorum CK'cım, maşallah sana.
Eki Görüntüle 3079188
Dün biz de sezonu açtık. Bence su soğuktu ama kızım maşallah suya bayılıyor😅
içim açıldı belleza mis gibi deniz ohh. bizim de 25nde tatilimiz, gün sayıyor evde çocuklar :)

günaydınlarrr :KK200:

kavs-i kuzah kavs-i kuzah nice mutlu yıllara canım, her şey gönlünce olsun, burçdaşımmışsın sen, bi kaç gün sonra da benim doğum günüm, çocuklar heyecanla bekliyorlar doğum günümü :)
Bu yıl burda sevdiklerimin doğum gününü sene başında telefonuma kaydettim seninki de aklımdaydı Çarşamba günü 🙈

Dün toplu ütü yaptım. Mia bayılır ütü yapmayaya, kulakları çınlasın.🤪 Çocukların kıyafetlerini ütüledim ki, sabah işim kolaylaşsın.

Planım:
Son zamanlarda hiç kuran okuyamıyorum ben artık ya. Mecbur okuyorum diye alıyorum sonra okutacak adam arıyorum :olamaz: kitap olarak kısa öykü tarzı okumaya başladım bir günde bitiyor 1 kitap bitirdim yeahhh moduna giriyorsun :D

hanımlar hafta sonu konservatuvar sınavımı verdim. Artık 4. sınıfım. seneye mezun olmak da nasip olur inşallah.

katlanmayı bekleyen çamaşırlarımı katladım yerleştirdim.

Bu hafta yazlık oturma odası olarak kullandığımız balkonu temizleyip, oraya geçeriz.

Bugün 14. günüm. hiç tatlı şeker çikolata abur cubur paketli gıda yemedim. :sampiyon: 21 gün alışkanlığa 7 günüm kaldı.

Benim de eleme yapmam lazım akşamdan akşama bir çekmece hedefi koyuyorum kendime. Spor akşamları olmaz belki ama diğer boş günlerde yapmayı planlıyorum.
Harikasın canım hem sınavın için hem şekersiz için tebrik ediyorum seni 😍😍😍

böyle güzel deniz manzaraları görünce benim iç anadoluda ne işim var diyorum :( anneleri babaları alıp gidebilsek keşke bi sahil kasabasına, onları bırakınca da içimiz rahat etmiyor. biz gidene kadar gidilecek yerler de gidilemeyecek hale dönüşüyor maalesef.
Teşekkür ederim ☺️ neyseki bir şey olmadı 🤗
geçmiş olsun mikanım, şükür sıkıntı olmamış.

Planım:
Ütü yapmak kadar güzel birsey olamaz 😅

böyle güzel deniz manzaraları görünce benim iç anadoluda ne işim var diyorum :KK43: anneleri babaları alıp gidebilsek keşke bi sahil kasabasına, onları bırakınca da içimiz rahat etmiyor. biz gidene kadar gidilecek yerler de gidilemeyecek hale dönüşüyor maalesef.

geçmiş olsun mikanım, şükür sıkıntı olmamış.
İç Anadolu kaderimiz 😅
Yazlık yerim olsun isterdim yada müstakil bir ev en azından bahçesine şişme havuz bari koysak cocuk vakit gecirirdi.

Bugün yüreğimi sıcacık eden
Biz çocukken bizi tek alt iç çamaşırıyla katıp bir de boy boy fotoğrafımızı çekmişler :olamaz:
Çocukken başka nasıl girilirdi ki😜 Günün modasına uymuşsunuz işte. Nerden mi biliyorum? Orası bana kalsın. :KK51::KK53:

Benim arabanın iç lastiğini deniz simidi diye kullanıp, burnumu ağzımı o lastiğin siyahıyla boyamış modum var bir de. Gerisini hiç anlatmayayım. :ıslık:

Back
X