- 23 Ekim 2018
- 16.113
- 37.242
- 598
Ellerine sağlık minik yardımcının

Mia mutfak tezgahın kuvars mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık minik yardımcının
Sağol canimEllerine sağlık minik yardımcının
Mia mutfak tezgahın kuvars mı?
Kullanışlı dimi yani hassas bir yapısı var mı? Granit beyaz olmuyormuş onu öğrendim bugün. Kuvars için de sararma yapıyor diyorlar bilemedimSağol canim
Tezgah akrilik
Akrilik de zor kullanmasıKullanışlı dimi yani hassas bir yapısı var mı? Granit beyaz olmuyormuş onu öğrendim bugün. Kuvars için de sararma yapıyor diyorlar bilemedim![]()
Hadi ya onu da araştırayım o zamanAkrilik de zor kullanması
Çiziliyor ve neden dolayı leke olduğunu bilmediğim sarı lekeler var
Anneminki corian o memnun mesela
Yinede kuvars en iyisiHadi ya onu da araştırayım o zaman![]()
Beyazdan vazgeçmeyeceğim. Siyahtan bıktım çünküYinede kuvars en iyisi
Ama beyaz tezgah gibisi yok ❤ çok seviyorum
Ben 1,5 yıldır sabah mucizesi rutinlerini denemek istiyorum ama her gün ertele tuşuna basa basa kalıyorSabah uyanınca giyinip kahvemi yapıyorum
Dişlerimi fircalarim
Sonra yarım saat kahve ile geçer o sırada canım ne isterse onu yaparım balkonda otururum yada dizi izlerim.
Kahvem bitince kahvaltı hazırlarım
Sonrasında yatakları topla etrafı toplama işi yaparım
En son sofrayı toplarım.
saçlarımı tarayıp toplarım.
Yerleri süpürürüm.
Mesela dün genel temizlik günümdü nevresimler değişeceği için yatakları toplamadim
Geç uyandık gunluk degiskenlikler oluyor ama bazı şeyler aynı ilerliyor.
Yılan gördüğümü düşünemiyorumO haşhaşlara çoğu annenin şimdilerde ihtiyacı var. Keşke depolasaydın.
Kötü bir deneyim olmuş
Bizde de olurdu. Seni anlıyorum.
Köy okulu zaten. Yılan falan girerdi. Farkedilince okul boşalır, çığlık çığlığa çocuklar.Hey Allah'ım yaa...ne günlermiş.
Sen alemsinYılan gördüğümü düşünemiyorum
Ama aşmam lazım sülükler için
Ayy haşhaş bayılırım ben ya. Kozalaktan kırıp yemesi ayrı güzel ama bulamayınca öyle alıp yiyorum aradaotunu da severim
afyon diyoruz biz hamileyken otunu çok yemişim çocuk 3 gün kıpırdamadı. 2. gün doktora gittik uyuyor dedi
Allah korumuş hiç düşünemedim yerken
![]()
Aaaa haşhaş mı yemedin afyon mu. Tavsiye ederim tabi her ikisini de yiyebilirsin abartmadanSen alemsin
Ben hiç yemedim. Tavsiye eder misin?
Sülük arkadaşları direkt Almanya'ya ihraç ettiklerinden bizim buradaki devletin dr u bulamıyoruz demişti. Onda tedavime devam edecektim.Olan da pahalı gelmiş, sipariş etmemişlerdi. Bulursan bana da.
![]()
Bu tarz huylar pek değişmiyor. En güzeli görmezden gelip üzerine alınmamak. Ben direkt muayyen günündesin heralde diyorum böyle zamanlardaGünaydın, bana pek aymadı ama inşallah size aysın.
Eşimle ilgili 12 yıldır çözemediğim bir sorun var. Durup dururken surat yapar, sorarsın söylemez, konuşmaz, sonra kendiliğinden sarılır, barışır.
ilk zamanlar daha çok dert ediyordum ama 5-6 senedir daha umursamaz olabiliyorum bu duruma. çünkü sorarak kendi üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.
Sonuçta insanız ve ağzımız dilimiz var. Evliyiz, çocuğumuz var. Ve evlilik paylaşım olursa yürür.
Bunu da iletişim kurmadan nasıl çözebiliriz anlamış değilim.
2-3 gün önce surat yaptı yine, nooldu canın mı sıkkın dedim, yok bi şey dedi. Yok bi şey dedikten sonra neden tekrar tekrar sorarak kendimi yorayım ki.
Başa çıkamıyorum, boşversem de evde soğuk hava olduğunda mutlu olamıyorum.
fikriniz varsa, dinlerim.![]()
geçen aynı şeyi söyleyecektim. sırf ben söylerim de ortam daha fazla gerilir diye söylemedim.Bu tarz huylar pek değişmiyor. En güzeli görmezden gelip üzerine alınmamak. Ben direkt muayyen günündesin heralde diyorum böyle zamanlarda![]()
Genelde kadınların baskın karakterde olduğu ailelerde erkeklerin her olasiliga küsme ihtimali oluyor.Günaydın, bana pek aymadı ama inşallah size aysın.
Eşimle ilgili 12 yıldır çözemediğim bir sorun var. Durup dururken surat yapar, sorarsın söylemez, konuşmaz, sonra kendiliğinden sarılır, barışır.
ilk zamanlar daha çok dert ediyordum ama 5-6 senedir daha umursamaz olabiliyorum bu duruma. çünkü sorarak kendi üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.
Sonuçta insanız ve ağzımız dilimiz var. Evliyiz, çocuğumuz var. Ve evlilik paylaşım olursa yürür.
Bunu da iletişim kurmadan nasıl çözebiliriz anlamış değilim.
2-3 gün önce surat yaptı yine, nooldu canın mı sıkkın dedim, yok bi şey dedi. Yok bi şey dedikten sonra neden tekrar tekrar sorarak kendimi yorayım ki.
Başa çıkamıyorum, boşversem de evde soğuk hava olduğunda mutlu olamıyorum.
fikriniz varsa, dinlerim.![]()
Ankacim süpersinSelam herkese
Sabah kalktım namazdan sonra 15 dk koştum biraz daha yürüyüp geldim. Banyo yaptım. Puzzle yaptım biraz. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Bakalım güne böyle başlamak nasıl gelecek şu an çok enerjik hissediyorum kendimi