- 23 Ekim 2018
- 16.113
- 37.243
- 598
Net bir model seçmedim ama şu tarz nasıl olur acaba diye düşünüyorumBuldanlar da çeşit çeşit aslında görsel var mı düşündüğün modelin ,bazıları güzel modern duruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net bir model seçmedim ama şu tarz nasıl olur acaba diye düşünüyorumBuldanlar da çeşit çeşit aslında görsel var mı düşündüğün modelin ,bazıları güzel modern duruyor
Otantik olur yazlık evler için ideal bunlar ,ama tek salonsa mianin dediği gibi düz tül daha kullanışlı olur.Net bir model seçmedim ama şu tarz nasıl olur acaba diye düşünüyorum![]()
Ütü isterse direk eledimOtantik olur yazlık evler için ideal bunlar ,ama tek salonsa mianin dediği gibi düz tül daha kullanışlı olur.
Bu bir de ütü ister bence
Ben de tek renk dümdüz Buldan alt kısmı kalın dikişli olanlardan var ya o tarz mi diye düşündüm.
Ben de bir kaç kırlent var Buldan bezden ütü istiyor vallahiÜtü isterse direk eledim![]()
Çok tatlı duruyorlar ama ekstra iş yükü yapan hiç bir şey istemiyorumBen de bir kaç kırlent var Buldan bezden ütü istiyor vallahi![]()
Bizimkiler köyde görev yaparken okul bahçesinin içindeki lojmanda kalıyorduk.okul konusunda en şanslı biziz. okulla duvarımız bitişik![]()
Nerelerdesin senBizimkiler köyde görev yaparken okul bahçesinin içindeki lojmanda kalıyorduk.
Hadi bil bakalım hergün okula geç kalmayı başaran üstün yetenek kimdi?![]()
YakalandımNerelerdesin sen![]()
ama o adettendirBizimkiler köyde görev yaparken okul bahçesinin içindeki lojmanda kalıyorduk.
Hadi bil bakalım hergün okula geç kalmayı başaran üstün yetenek kimdi?![]()
ben bayıldım. İdealist insanlara her zaman saygım sonsuz. Hedef koy ve gideceğin yolu bil. sadece ingilizceden korkma, 1 senede temelini öğrenirsin. yok mu hazırlık sınıfı falan. ya da kurs vs?diye işi gırgıra sardık iyice. İş eğlenceye döndü.
Kızım bursluluğu kazanmıştı. Bana burs vereceksin. Benim maaşım mı var? Ben kafede çay içemeyecek miyim diyorum. Aylık 150 lira verirmiş ama zam istemeyecekmişim.O da anlamadı şaka mıyım, gerçek miyim
Ben yaptım valla tercihi. İnşaallah gelirse size müjdeyi veririm
Not: Elim yanlışlıkla cevapla'ya basınca eksik gitti benim Gılgamış Destanı.![]()
Hayırlı olsun canımBu havacılıkla ilgili sağolsunelecda da yardımcı oldu. İngilizce siz zor gibi.
Bir aklım 4 yıl konfor alanımdan çıkıp öğren dedi. Sonra yaşım 40 ı geçecek 4 yıl okuyunca. Mantıklı bakmak lazım. Hani o kadar emek sarfettik.
Ayyy bir heyecanlandım.☺ Evde üniversite meselesi dönüp duruyor. Eşim hiçbir şey dememişti. Baktı ben ciddiyim. O da bir ciddiye alıyor, bir dalga geçiyor.
Beni.kızdırırsanız gider kız yurdunda kalırım
Sağol canim eylülün odasına gidecek bu haligünaydınlaar,kavs-i kuzah ne güzel gelişmeler varmış sende, maşallah diyorum, yolun açık olsun, her şey gönlünce olsun inşallah.
Mia- aldığın halıya bayıldım, çok hoş bi tarzı var, şahane..
Havacılık çalışma şartları iyi olan ancak yasal regülasyonları çok ağır olan bir sektör. Ben kendimi başıma bir iş gelmeden nasıl kurtaracağım bu işten diye düşünürken, senin sektöre girmeyi düşünmen ben de şok etkisi yaratmış olabilirBu havacılıkla ilgili sağolsunelecda da yardımcı oldu. İngilizce siz zor gibi.
Bir aklım 4 yıl konfor alanımdan çıkıp öğren dedi. Sonra yaşım 40 ı geçecek 4 yıl okuyunca. Mantıklı bakmak lazım. Hani o kadar emek sarfettik.
Ayyy bir heyecanlandım.☺ Evde üniversite meselesi dönüp duruyor. Eşim hiçbir şey dememişti. Baktı ben ciddiyim. O da bir ciddiye alıyor, bir dalga geçiyor.
Beni.kızdırırsanız gider kız yurdunda kalırım
Var da ben tipik iki uçta yaşayan biriyim.ben bayıldım. İdealist insanlara her zaman saygım sonsuz. Hedef koy ve gideceğin yolu bil. sadece ingilizceden korkma, 1 senede temelini öğrenirsin. yok mu hazırlık sınıfı falan. ya da kurs vs?
Hedef gırla da hani bir kalkıversem...ben bayıldım. İdealist insanlara her zaman saygım sonsuz. Hedef koy ve gideceğin yolu bil. sadece ingilizceden korkma, 1 senede temelini öğrenirsin. yok mu hazırlık sınıfı falan. ya da kurs vs?
Heyecanım böyle bir mesaj göndermemden bellidir herhaldediye işi gırgıra sardık iyice. İş eğlenceye döndü.
Kızım bursluluğu kazanmıştı. Bana burs vereceksin. Benim maaşım mı var? Ben kafede çay içemeyecek miyim diyorum. Aylık 150 lira verirmiş ama zam istemeyecekmişim.O da anlamadı şaka mıyım, gerçek miyim
Ben yaptım valla tercihi. İnşaallah gelirse size müjdeyi veririm
Not: Elim yanlışlıkla cevapla'ya basınca eksik gitti benim Gılgamış Destanı.
Var da ben tipik iki uçta yaşayan biriyim.ikizler burcu özelliği
Bazen iyi asılırım, bazen de amaaaannn kim uğraşacak derim.
Bir de yaşım dezavantaj oluyor. Az önce bölüm hocasıyla konuştum.
Kesinlikle ikinci dil diyor, yaşa da sıcak bakmadı. Bitirince 40 ı geçmiş oluyorum çünkü.
Kendime yeni aşklar bulayım.
Benim dezavantajım çocuklar sebebiyle uzaklaşamamam.
Sonra burası küçük yer olduğu için bölümler kısıtlı. Olabilecek iyilere bakıyorum. Hem de seveyim istiyorum. En mantıklı tıbbi ve aromatik bitkiler
Açıköğretimden de sosyal hizmetler gibi görünüyor şu anda.
Hayırlısı
Ama bu bile hayatıma bir mutluluk heyecan kattı.![]()