• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havacılık çalışma şartları iyi olan ancak yasal regülasyonları çok ağır olan bir sektör. Ben kendimi başıma bir iş gelmeden nasıl kurtaracağım bu işten diye düşünürken, senin sektöre girmeyi düşünmen ben de şok etkisi yaratmış olabilir:skandal:
Diyorum ki
Havaalanında yönetici pozisyonunda çalışan bir arkadaşım var. ( Her ne kadar yüzyüze görüşmemiş olsak da arkadaş demeyi tercih ediyorum sana ve buradaki arkadaşlarıma💓)

Söylediklerim şöyle bir "acaba" diye bakıyorlar. Ondan fikir aldım dedim. Şunları tavsiye etti diye.

İyi ki varsınız hanımlar. Enerjimi yükseltiyorsunuz cidden. Eksik olmayın. :KK36:

Yakalandım🤠
Sağım solum sobeee
Saklanmayan ebeee😅

Ben çılgın işler peşindeyim dermişim.😅
Durdum durdum üniversite sınavına başvurdum tam son gün.
Sonra sınava girdim. Kızıma dedim, banane sınava sen götüreceksin. Yoksa sınava girmem. Ayrıca bahçede Cevşen, Kuran okuyacaksın.😁 Şaka yapmıyorum, gayette böyle trip attım. Garibim beni sınava götürdü.😁
İleride bir anımız olsun istedim gülerek hatırlayacağımız.☺

Uzatmadan puanlar geldi, fena değil. Bölüm araştırdım. Benim hayalim astronot olmaktı ama Türkiye şartları malum. Burada da Uzay Bilimleri ve Havacılık Fakültesi var. Bu bir işaret olmalı dedim.😄 Amaaa gel gör ki benim kanayan yaram, İngilizce olmadan bu bölümü okumak çok zormuş. Birkaç araştırma yaptım. Dekana mail attım. Yaşım şu, İngilizcem bu. Ne yapayım siz söyleyin diye.🙃 O da sanki aromatik daha mantıklı gibisinden yazmış. Gelirsem yine de kapısı açıkmış.😊
Çocukları okula getir götür yedir içir geri bırak vs bende olduğu için başka bir yerlere de gidemeyeceğimden,
Tıbbi ve aromatik bitkiler i seçmeyi düşündüm. (Severim ya otu böceği. İleri boyutta da belki ziraat mühendisliğine geçiş vs. O zamana kadar da çocuklar kendini toparlar inşaallah.)
Açıköğretimden de Sosyal Hizmet.

Bugün özel okula gidip bilgi alayım dedim. Gitmişken de böyle tercihi yaptık son güne kalmasın diye.

Valla bir yola giriyorum ama dur bakalım hayırlısı. İyi birşey mi yapıyorum sizce😅
Tebrik ederim çok sevindim 🤩 gölüne göre olur inşallah 🙏👏👏🌷

Bütün cilt bakım urunlerimi bir araya topladim
Bu konuda çeşitli denemeler yaptım
Banyoya koydum olmadı
Lavabo yanına koydum olmadı
Sifonyer üstüne koydum olmadı
Sadece temel bakımı yapıp detayları es geçiyordum çoğu zaman
Birde ayaküstü bakım yapmak bana göre değil 😅
Bekleme sureleri oluyor vs.
Şimdi sadece suyla ilgili olan şeyler banyoda ve lavabo yanında onlarda temel şeyler zaten diş bakımı yuz temizleme banyo ürünleri gibi

Yüzümü yıkayınca mesela buraya oturup ürün seçiyorum
Sonra kuru fircami görüyorum uyguluyorum yagimi sürüyorum
Keyifli bir hale geldi bakım yapmak
Bazen müzik acıyorum yada dizi izlerken yapıyorum
Yani aradığım duzeni buldum.😊

Eklentiler

• 20220804_124833.webp
    20220804_124833.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 98
Bütün cilt bakım urunlerimi bir araya topladim
Bu konuda çeşitli denemeler yaptım
Banyoya koydum olmadı
Lavabo yanına koydum olmadı
Sifonyer üstüne koydum olmadı
Sadece temel bakımı yapıp detayları es geçiyordum çoğu zaman
Birde ayaküstü bakım yapmak bana göre değil 😅
Bekleme sureleri oluyor vs.
Şimdi sadece suyla ilgili olan şeyler banyoda ve lavabo yanında onlarda temel şeyler zaten diş bakımı yuz temizleme banyo ürünleri gibi

Yüzümü yıkayınca mesela buraya oturup ürün seçiyorum
Sonra kuru fircami görüyorum uyguluyorum yagimi sürüyorum
Keyifli bir hale geldi bakım yapmak
Bazen müzik acıyorum yada dizi izlerken yapıyorum
Yani aradığım duzeni buldum.😊
rutinin baya oturmuş sanırım.serumlar falan gördüm.
bende alışverişe başlayacağım.yazın çok bakım yapamıyorum.bazı ürünler yazın kullanılamıyor vs vs.güneş kremim baya bereketli götürür ddaha beni.bb alacağım ,allık,rimel,a ve e vitamin içerikli ürün bakacağım,baya eksiğim var.şimdi düşününce liste baya uzayacak.tonik bayadır kullanmıyorum.şimdi sende görünce heveslendim :) tekrar

Back
X