• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden de günaydın❤️❤️
Cumartesi kahvaltıya gittik dışarı, market alışverişi yaptık eve geldik, sonra annemle yeğenim geldi, çocuklar akşama kadar oyun oynadı, pazar günüm çamaşır yıkayıp katlamakla ve toz alıp yer silmekle geçti🙈Evim çok büyük, temizlik ciddi zamanımı alıyo ama sağolsun bi kısmını eşim yapıyor, yardımcı oluyo, böyle olunca hfiçi rahat ediyorum evde çocuklarla, pek işim olmuyo, günlük kücük rutin işler ve yemek işi oluyo, ev temiz ve düzenli oluyo, robot her gün süpürüyo, bu sayede number 3 uyuduğunda kitabımı okuyabiliyorum🙏🏻

Birazdan çarsaf değişimi yapıp kaktüslerimi sularım
Bu ay kendime bi parfüm, bi allık, 2 kitap, biotin takviye aldım, niyet ettim başka harcama yapmamaya😂🫠

Selamlar
Dün ev işim bitmedi çamaşırlar baya birikmiş onları yıkayıp bitirip standart gunluk yıkama sistemine geri dönmek istiyorum hem as hem kurut katla heryerde camasir oluyor.
Günde 1 makine çamaşır yikandiginda yıka kurut katla yapıyorum bitiyor. Bazen asıyorum yazlık kiyafetler kalın olmadığı için çabuk kuruyor.
Hemde katlama yaparken sıkılmaya vakit kalmıyor 10 dk bitiyor böyle 3-4 tur yapmak baya sıkıntılı

Hafta sonu havuza gitmiştik havlular yıkandı
Eşimin jeanlerini ayrı yıkadım
Nevresimler dün değişti bir kısmını yıkadım
Acik renkliler yıkandı

Bugün nevresimlerin kalan kısmı yıkanıyor
Eşim dün üstüne makine yağı dökmüş onlar ayrı yikanacak
Son makine de koyu renkliler olacak

Çamaşır işleri evin temel işlerinden bir tanesi
Bu döngüyü kurduğumuz anda evin dağınıklığı da büyük ölçüde azalıyor.

Benden de günaydın❤️❤️
Cumartesi kahvaltıya gittik dışarı, market alışverişi yaptık eve geldik, sonra annemle yeğenim geldi, çocuklar akşama kadar oyun oynadı, pazar günüm çamaşır yıkayıp katlamakla ve toz alıp yer silmekle geçti🙈Evim çok büyük, temizlik ciddi zamanımı alıyo ama sağolsun bi kısmını eşim yapıyor, yardımcı oluyo, böyle olunca hfiçi rahat ediyorum evde çocuklarla, pek işim olmuyo, günlük kücük rutin işler ve yemek işi oluyo, ev temiz ve düzenli oluyo, robot her gün süpürüyo, bu sayede number 3 uyuduğunda kitabımı okuyabiliyorum🙏🏻

Birazdan çarsaf değişimi yapıp kaktüslerimi sularım
Bu ay kendime bi parfüm, bi allık, 2 kitap, biotin takviye aldım, niyet ettim başka harcama yapmamaya😂🫠
Ne güzel düzen kurulmuş 😊

Selamlar
Dün ayakkabı dolabını temizledim 2 çift ayakkabı eledim.
Eşimin ayakkabıları yıkandı.

Dünde eşime alışveriş yaptık
Kıyafeti baya azaldı. Tatil için tshirt aldık şort yaz başında almıştım ona.

Yavaş yavaş bavulu hazırlamaya başladım.
Liste yapıp kontrol edeceğim eksik varsa şimdiden sipariş veririm.

Var da ölü taklidi yapıyorum. 😅

Yaşam belirtisi gösterdiğim an çocuklar acıkıyor, susuyor, kavga edip ayırmamı istiyorlar, istedikleri filmi bulmalarını bekliyorlar.
En iyisi ölü taklidi :KK53:

Var da ölü taklidi yapıyorum. 😅

Yaşam belirtisi gösterdiğim an çocuklar acıkıyor, susuyor, kavga edip ayırmamı istiyorlar, istedikleri filmi bulmalarını bekliyorlar.
En iyisi ölü taklidi :KK53:
😅
Huzurla uyu 😁
Annemler düğün için geldi eylülü götürdüler boşa çıkınca bir geldim bende buralara

Şu ara dondurucu işleriyle ilgilendim
Köyden sebze geldi
Pazardan da almıştık
Yemek yaptıkça kalanı da dondurucuya temizleyip doğrayıp koydum
Ispanak ve kabak ilk defa koydum deneyeceğim 🤔

Şu ara dondurucu işleriyle ilgilendim
Köyden sebze geldi
Pazardan da almıştık
Yemek yaptıkça kalanı da dondurucuya temizleyip doğrayıp koydum
Ispanak ve kabak ilk defa koydum deneyeceğim 🤔
Biz de annemle buzluğa çalışıyoruz bu aralar. Ispanağı her sene atarız. Kabağı doğrayıp mı attın?

Biz de annemle buzluğa çalışıyoruz bu aralar. Ispanağı her sene atarız. Kabağı doğrayıp mı attın?
Evet sonra çıkartıp hafif yağda pisirecegim yogurt ve dereotu sarımsak ekleyip tadına bakarım güzel olursa dolaba eklerim öğlen yemeği için alternatif olur

Back
X