• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bgünden itibaren biraz daha dikkali beslenmye başlamaya karar verdim.önceleri yaptığım bir diyet vardı ondan yola çıkıp doğaçlama birkaç gün deneyeceğim kendimi.
sabah 3 sarımsağı soyup üzerilerine çizik atıp yuttum 1 bardak su ile.yaklaşık 1 -1,5 saat sonra çiğkuruyemiş yedim çayla birlikte.10-15 adet kadar.sandviç hazırladım tam buğday ekmeğinden ,ekme çok minik.2 yurmurta haşlayıp bide yanıma meyve aldım.akşama kadar bu şekilde.bakalım nasıl olacak
Eline sağlık 👍

Bende bakım ürünleri batağına düştüm 🙃
aynen bende ya..eksikleri iyice birikti.ürün seçerken o mu bumu şumu derken kafam bi milyon oluyor.yeni ürünler denemek istiyorum.aklıma bikaç şey var.bi turda bakım ürünlerine dalış yaparım.çoğu ürün beni altı aydan fazla götürür zaten

Selamlar
Yeğenim dün bizde kaldı
Eylülle baya iyi vakit geçirdiler
Ama 2 cocuk hemde misafir olması nedeniyle ben çok yoruldum 😅
Birde evde yapılması gereken işler vardı yarım kaldı.
Bugün kalan işlere devam edeceğim
Evi temiz bırakıp tatile gitmek gibisi yok 😊
aa yakın demi senin tatil

aynen bende ya..eksikleri iyice birikti.ürün seçerken o mu bumu şumu derken kafam bi milyon oluyor.yeni ürünler denemek istiyorum.aklıma bikaç şey var.bi turda bakım ürünlerine dalış yaparım.çoğu ürün beni altı aydan fazla götürür zaten
Aynen alınca baya gidiyor ama almak mesele 😅
Ne çok eksiğim varmış benimde
Birde bakım yaptıkça belli oluyor yüzüne ne sürdün diyorlar
Daha yeni başladım ama cildim daha iyi oluyor
Eşimde yüzüne çok kapatıcı sürme cildin bozulur dedi sadece güneş kremi var deyince şaşırdı 😁

Bakım yaptıkça kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

Tabi abartısız ilerliyorum araştırıp okuyup deniyorum.
Retinol merak ediyorum ama kışın denerim belki sen denedin mi

Yaptığın iyilik çok büyük şimdi kendi uğraşsa haftalarca sürerdi.

Annemde de çok eşya fazlalığı var ama ben karyola çerçevesini çıkarınca oda çıkarttı
Komodinlerini başka yere aldı odası çok küçük
Bazı şeylerden zamanla vazgeçiyor
Bazen diyorum tatile giderken anahtarını bana bırak kabul etmiyor 😅
benim kpeder de sorun. bi vida bile attırmıyor. Neyseki onlar yokken hallettim
:D

Evet bugün modumu yakalayamadım 😅
İsler beni bekler

Annem geçen gün aşure ve ev makarnası göndermiş
Biber bu yıl kurutmadim annem kurutmus
Köyden turşu vs gelir. Geçen gün kornison alıp bıraktık.
Bende biraz sebze bakliyat koysam dolaba kışlık hazırlık biter
Markete de çıkıp toplu alışveriş yaparız
Burada her ürüne istediğimiz zaman ulasamayabiliyoruz. Birseylere zam gelince herkes alıyor ve uzun süre gelmiyor.
Internetten veya sipariş veriyoruz buda maliyetli oluyor.
Bakliyat deterjan ürünlerini 6 ay gidecek kadar alacağım Eylül ayında.
Hemde sürekli eksikler için markete git gel daha az olur.

Aynen alınca baya gidiyor ama almak mesele 😅
Ne çok eksiğim varmış benimde
Birde bakım yaptıkça belli oluyor yüzüne ne sürdün diyorlar
Daha yeni başladım ama cildim daha iyi oluyor
Eşimde yüzüne çok kapatıcı sürme cildin bozulur dedi sadece güneş kremi var deyince şaşırdı 😁

Bakım yaptıkça kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

Tabi abartısız ilerliyorum araştırıp okuyup deniyorum.
Retinol merak ediyorum ama kışın denerim belki sen denedin mi
yaz kış kullanılılabilir diyorlar ama yazın kullanmak büyük risk.en mantıklısı eylülden sonra gece rutinine eklemek.hatta gündüzünde evde olacaksanız o şekilde başlamak gerekiyor.hassasiyet yaratabiliyor.sivilcelenme kızarıklık vs yapabiliyor.ben o hissi la rochenin yüz yıkama jelini kullanırken bide aha/bha kullanırken hissetmiştim.ilk başta haftada iki gün yeterli.anca cilt alışıyor.serum formlu olanları tercih edebilirsin.sonra mutlaka nemlendirici.cildinde sorun yaşamazsan gün sayısını git gide arttırabilirsin.son olarakta hemen etki etmiyor 3 aydan sonra falan başlıyor etkisi.
ben toniği rutinimden kaldırdım.ama retinola başlayınca gece rutini haftada 2-3 gün ; temizle+tonikle+retinol+uygun nemlendirici

yaz kış kullanılılabilir diyorlar ama yazın kullanmak büyük risk.en mantıklısı eylülden sonra gece rutinine eklemek.hatta gündüzünde evde olacaksanız o şekilde başlamak gerekiyor.hassasiyet yaratabiliyor.sivilcelenme kızarıklık vs yapabiliyor.ben o hissi la rochenin yüz yıkama jelini kullanırken bide aha/bha kullanırken hissetmiştim.ilk başta haftada iki gün yeterli.anca cilt alışıyor.serum formlu olanları tercih edebilirsin.sonra mutlaka nemlendirici.cildinde sorun yaşamazsan gün sayısını git gide arttırabilirsin.son olarakta hemen etki etmiyor 3 aydan sonra falan başlıyor etkisi.
ben toniği rutinimden kaldırdım.ama retinola başlayınca gece rutini haftada 2-3 gün ; temizle+tonikle+retinol+uygun nemlendirici
Ocak ayında düşünüyorum
Kızımı okuldan getir götür yapacagim hep
Güneş kremine devam 😅

tabi tabi güneş kremi yaz kış devam zaten.
Bizim evde güneş kremi kıymetli hale geldi
Normalde güneşe alerjimiz var esiminde öyle
Ama evde ve 2 dk yer değilmi diye sürmeden çıkardık
Sabah ilk işim temizleme güneş kremi
Şimdi kendime sipariş verdim.
Sözde eşimle ortak kullandığımız krem vardı
Kıymetli oldu 😅

Retinol ben de emzirme dönemi bitince başlamayı düşünüyorum çok araştırdım, biraz hassas bi içerik, yazın kesinlikle önerilmiyo, sadece akşam rutinlerinde kullanılmalı eylülden sonra, hamileler emzirenler kullanamıyo, doğru kullanılmazsa faydadan çok zararı var ama benim artık rutinlerimde retinol ve peptit mutlaka olmalı

Retinol ben de emzirme dönemi bitince başlamayı düşünüyorum çok araştırdım, biraz hassas bi içerik, yazın kesinlikle önerilmiyo, sadece akşam rutinlerinde kullanılmalı eylülden sonra, hamileler emzirenler kullanamıyo, doğru kullanılmazsa faydadan çok zararı var ama benim artık rutinlerimde retinol ve peptit mutlaka olmalı
Peptit çok pahalı ya
Böbreğimi seviyorum 😅

Back
X