• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün oğlumun 1.sınıfta ilk günü idi. Birlikte 1,5 saat tanışma ve uyum saati geçirdik. Genel olarak veli profilini sevdim. Öğrencilerin gözleri ışıl ışıl, öğretmenimizle daha önce tanışmıştık; hoş bir hanım, çocukla iletişimi oldukça güçlü.

Okul için aldığım kıyafetler bugün geldi. Akşam denettirip, uygun olanlar kalıcak diğerleri iadeye.

Swaroski den küpe siparişim de bugün geldi ancak takma kısmı rengi kötü. İade edeceğim.

okul kırtasiye alışverişi tamamlandı. Malzemeleri cumartesi günü okula teslim edeceğim.

Bugün;
iki kere çamaşır m açılacak
Wc yıkanacak
Ev süpürtülecek
Kolay gelsin 😊

Kışlık kıyafetleri çıkarttım ama tam anlamıyla yerlesemedim
Öğlen yemeği hazırladım.
Yatak odasının penceresini sildim.
Makinede camasir yıkanıyor

Şimdi hem mutfağı toplayıp hem akşam yemeği hazırlarım.
Yarının planını yaparım.
Bakım işleri ve son

Slmlar, bugün çocukların toplantısı vardı. Memlekette olduğum için eşim gitti. Küçük oğlum öğlenci olacaktı ama katılım çok olduğu için sabahçı sınıf da açılmış onu da sabaha aldık.
Kışlık olarak bi kaç tane eşofman altı almam gerek benim de ikisine de.

Selamlar
Sabah kahvaltısı yapıldı kızımı okula bıraktım
O boşlukta eksikleri tamamladım
Öğretmene verilecekleri teslim ettim.
Kitaplarin kaplamasini yaptım etiket almayı unutmuşum yarın alırım.

Şimdi planım yatak odası
Cam kapı sileceğim isler bana kaldı malesef 🤦‍♀️
Havalar soğudu kıyafet kontrolü yapacağım

Yemek işleri olur.

Her hafta 1 odayı dip köşe temizleyecegim
2 gündür büyük odayı temizledim
Haftaya yatak odasını yaparım ama havalar soğumadan cam işleri bitsin geri kalanı kolay 😊

Birde kitap siparişi verdim dün kendim için.
1 tanesi alışveriş yapmadigim yıl isimli kitap
Önümüzde yıl baslayacaktim ama onumuzdeki ay baslayabilirim. Alışveriş konusunda daha dikkatli olacağım.
İhtiyaç dışı ürün almak kesinlikle yasak olacak
1 yılda neler değişecek merak ediyorum 😊
Çocuklarımız için güzel bir eğitim-ogretim yılı olsun inşallah 🥰
Temizlikle ilgili kolaylıklar diliyorum.
Ben de ücretsiz izne ayrılıyorm bu sene evdeyim,dolayısıyla ihtiyaç dışı harcama yapmama konusunda sana eşlik etmek isterim🥰

Bende ikinci çocukla birlikte düzen falan kalmadı, halimden memnun olmakla birlikte ,evin de bir düzene ihtiyacı var maalesef diyeyim 😅
Okullar basliyor oğlum kreşe başladı ,onun için alışveriş yaptım ama eksikler biter mi hiç bitmez 😆

Ben de artık sabah oğlanla eşimi yolcu edince evde bebisle kalıyorum,uykuyu sevmeyen bir çocuk ama hayatımı düzenlemek zorundayım bir şekilde onunla birlikte.
Ev işlerini ,çocuklarin bakım ve ihtiyaçlarıni ,yemek işini bir düzene koymak için plan yapacağım.
Dışardan çok yiyoruz maddi olarak külfet ve pek sağlıklı değil bunu azaltmak için de mutlaka yemek listesi yapmalıyım.

Çocuklarımız için güzel bir eğitim-ogretim yılı olsun inşallah 🥰
Temizlikle ilgili kolaylıklar diliyorum.
Ben de ücretsiz izne ayrılıyorm bu sene evdeyim,dolayısıyla ihtiyaç dışı harcama yapmama konusunda sana eşlik etmek isterim🥰
Çok sevinirim 😊

Bende ikinci çocukla birlikte düzen falan kalmadı, halimden memnun olmakla birlikte ,evin de bir düzene ihtiyacı var maalesef diyeyim 😅
Okullar basliyor oğlum kreşe başladı ,onun için alışveriş yaptım ama eksikler biter mi hiç bitmez 😆

Ben de artık sabah oğlanla eşimi yolcu edince evde bebisle kalıyorum,uykuyu sevmeyen bir çocuk ama hayatımı düzenlemek zorundayım bir şekilde onunla birlikte.
Ev işlerini ,çocuklarin bakım ve ihtiyaçlarıni ,yemek işini bir düzene koymak için plan yapacağım.
Dışardan çok yiyoruz maddi olarak külfet ve pek sağlıklı değil bunu azaltmak için de mutlaka yemek listesi yapmalıyım.
Ooo baya hedefler var
Kolay gelsin 😊

Bu konuda da ben sana katılabilirim 🤭 oğlanlar anaokuluna gidecek kızımla öğlene kadar yalnızım iznim bitene kadar

Selamlar
Bugün kahvaltı sonrası Eylülü eşim bıraktı okula ben almaya gittim
O boşlukta mutfak cami silindi ve makineye camasir atabildim
Eve gelince balkon camlarını ve geri kalan camları sildim parça parça iş yapmak bana göre değil sanırım 😄
Balkonlari yıkadım
Sineklikleri yıkayıp taktım
Nevresimi değiştirdim üzerine kıyafetleri yığdım.

Plan yapmadım.
Gördüğüm işleri yapıyorum şuan 😊
Akışına bıraktım

Eklentiler

• E69C2D15-D023-4A11-813B-06E4CADCD0BF.webp
    E69C2D15-D023-4A11-813B-06E4CADCD0BF.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 53
Back
X