• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gün heyecanı çok başka oluyor :)
sağlıkla başlasın öğretim yılımız ve öyle de sürsün umarım, ben de ufaklığı bırakıp geldim işe, büyük kendi gitti :)

Kızımın da ilk okul günüydü hazırladık okula bıraktık
Ama henüz çıkış saatini bilmediğim için geriliyorum öğretmen haber verecekti telefona bakıyorum sürekli 🙃

günaydınlar.
cuma günü buzdolabını ve derindındurucuyu temizledim.cumarteside ev süpür sil.migrenim tuttu.şimdi yine hafif hafif vuruyor.pazar günü eşimle paslaşarak ütü yaptık.ama ne ütü. sonra başımın ağrısından kendimi sağa sola vurdum.yemek vs işlerini eşim halletti.okul başladı kuzucum 2. sınıf oldu.ve maalesef küçük oğluma okul ayarlayamadım.farklı sıkıntılar çıktı.
geçmiş olsun suhancım, oğlanı da anaokuluna mı yazdıracaksın? inşallah gönlüne göre bi okul bulursun ona da. diğer kuzuna da hayırlı bi sene olsun :KK200:
çok teşekkürler.
Seninde baya hareketli geçmiş haftasonun
Eline sağlık
Ne güzel okudum ya daha uzun yaz 😍

Eşimde depoya yıllık ödeme yapıyor bizde evdeki depoya taşıyacağız eşim taşıyacak daha doğrusu 😅
aynen mia hareket içindeyiz, daha yapılan normal günlük rutinleri yazmadım boğulmayın diye, buraya yazmakta motive ediyor insanı, sadece okuyan arkadaşlar varsa yazın, inanın yaptıkça yazasınız, yazdıkça da yapasınız gelecektir.

şu işlerinizi bitirin sonra depo işine geçin bari, o da bayaa başlı başına işmiş ya. beyler yapıyor ama eve girince ince işi de bize düşüyor maalesef :) güzelce temizlenip tozunun alınması falan lazım ama artık onu sonraya bırakıyorum. normalde 4 kattı bizim evimiz, sadece 2 katı kullanıyorduk anaa şimdi 4 kata da yerleşmişiz, nasıl temizliğin altından kalkacağız hiç bilmiyorum :skandal:

montaj yaptığım boş kutuları çöpün yanına koydum
Çöplerini attım
Tamirat malz kutuya geri koydum
İade olacak kutuları ayrı yere koydum
Giriş bir nebze toparlandı
iade mi edeceksin, keşke hasarlı parçayı gönderselerdi sana, internetten büyük bişi almak cidden böyle bazen sıkıntılı oluyor, sonu güzel olacak inşallah, kaldırdım yazlıkları da hava ısınacakmış sanırım, napıcaksam kaldırdım hepsini :)
Ama henüz çıkış saatini bilmediğim için geriliyorum öğretmen haber verecekti telefona bakıyorum sürekli 🙃
yeni okul yılınız sizin de hayırlı olsun :KK200:

Anka Anka özledik kuzum, misafirin varmış, kolay gelsin.

aynı dilekleri bende iletiyorum, inşallah yardımcı bulmuş ve işlerini halletmişsindir. abine extra destek sağlamakta bunca işinin arasında zor tabi, ellerine sağlık.
Mia- Mia-
arkadaşlarım maalesef 3 kişiyle görüştüm kimseyi bulamadım.
abim , eşim ben ve çocuklar işe giriştik. çok şükür her şeyi hallettik. temizledik kıyafet kırtasiye dolap ayıkladım düzenledim.
o kadar sıcağa rağmen başardık hamd olsun . :)

Mia- Mia-
abim , eşim ben ve çocuklar işe giriştik. çok şükür her şeyi hallettik. temizledik kıyafet kırtasiye dolap ayıkladım düzenledim.
oo süpersiniz, kendiniz yapınca daha içinize sinesi omuştur, yerleştirme temizlik hepsi bir arada, tekrar ellerinize sağlık.

ilk gün heyecanı çok başka oluyor :)
sağlıkla başlasın öğretim yılımız ve öyle de sürsün umarım, ben de ufaklığı bırakıp geldim işe, büyük kendi gitti :)
Aynen heyecanımızı çok yansitmamaya çalışıyoruz o da yeni bir ortam da yeni bir sisteme adapte olmaya çalışıyor 😊
Okul onun sorumluluğu olsada destegimize ihtiyacı var. Farklı duygular işte büyüdü de okula gidiyor 🥲

Insallah öğrenmekten keyif alsın çocuklarımız mutlu olsunlar 🙏

geçmiş olsun suhancım, oğlanı da anaokuluna mı yazdıracaksın? inşallah gönlüne göre bi okul bulursun ona da. diğer kuzuna da hayırlı bi sene olsun :KK200:

çok teşekkürler.

aynen mia hareket içindeyiz, daha yapılan normal günlük rutinleri yazmadım boğulmayın diye, buraya yazmakta motive ediyor insanı, sadece okuyan arkadaşlar varsa yazın, inanın yaptıkça yazasınız, yazdıkça da yapasınız gelecektir.

şu işlerinizi bitirin sonra depo işine geçin bari, o da bayaa başlı başına işmiş ya. beyler yapıyor ama eve girince ince işi de bize düşüyor maalesef :) güzelce temizlenip tozunun alınması falan lazım ama artık onu sonraya bırakıyorum. normalde 4 kattı bizim evimiz, sadece 2 katı kullanıyorduk anaa şimdi 4 kata da yerleşmişiz, nasıl temizliğin altından kalkacağız hiç bilmiyorum :skandal:

iade mi edeceksin, keşke hasarlı parçayı gönderselerdi sana, internetten büyük bişi almak cidden böyle bazen sıkıntılı oluyor, sonu güzel olacak inşallah, kaldırdım yazlıkları da hava ısınacakmış sanırım, napıcaksam kaldırdım hepsini :)

Depoda büyük eşyalar var o yüzden getirip buraya koyacak sadece o yüzden benlik bir iş yok 😅

Değişim talebinde bulundum ama geri dönüş yapacaklar inceleme sonrası şuan bekliyorum
1 kutu hasarlı üzerini bantlamislar göremedim
Diğerlerini de açmadım 😔

Yeni yılımız öğretmenlere öğrencilere hayırlı olur umarım 😊

Mia- Mia-
Ne güzel el birliğiyle toparlanmis içim ısındı ❤️

Kendi dolabimi düzenledim nihayet
Sonra kızımı aldım öğlen yemeği hazırladım
Odasında biraz oyun oynadı o sırada eşimin dolabını düzenledim
Çamaşırları kurutmaya attım.
Okul yorucu zor ama güzelmiş 😊
Kizimi okula bırakıp markete gittim şu ara market listesi de tutamadım eksikleri olabildiğince aldım.

Eve geldim dinlendim.

Şimdi yatak odasını toplayıp eylülün odasına geçerim
Okula giderim

Akşama taze fasulye pilav salata yapacagim.
Henüz haftalik menü de yapamadım

Suhanim nerdesin ama özledim
Geçenlerde özel mesaj atacaktım kapalıymış

Tüm gücümü toplayıp yapıyorum birseyler
Kahve deyince dedim birde kahve yapayım iyi oldu 😊

Ütü yapmışsın eline sağlık
Migren taşı iyi geliyor diyorlar göz uyku bantı birde
Kendini yorma

İsler bitmiyor tecrübeyle sabit 😅
farklı bir yoğunluğun içindeydiy.düzenli gelmek istiyorum aslında.inş bugünden sonra daha düzenli gelirim .migren taşı alayım diyorum hep unutuyorum.bayadır hafif geçiriyordum.dün zonkladı.iş bitmez.ev berbat durumda camlar,banyo ilk yapılacaklar arasında.

mini mini birler başladı demek.hayırlı bir dönem olsun çocuklarımız için

çok teşekkürler.

evet ya.inş ön görüşme yaptığım okul vardı.o süreçte sağlıksal sıkıntılar vardı ailede onlarla ilgilendim benimle görüşmeden ön kaydı iptal etmişler.en kötü ihtimal geçen sene verdiğim okula vereceğim.

farklı bir yoğunluğun içindeydiy.düzenli gelmek istiyorum aslında.inş bugünden sonra daha düzenli gelirim .migren taşı alayım diyorum hep unutuyorum.bayadır hafif geçiriyordum.dün zonkladı.iş bitmez.ev berbat durumda camlar,banyo ilk yapılacaklar arasında.
Çalışanlar için durum daha zor kolay gelsin 🙏

Yatak odası ve çocuk odasını toparlayıp süpürdüm oh içime sinmeye başladı
Girişi antreyi süpürdüm
Okula gittim

Sırada kuruyan çamaşırlar katlanacak

Oturma odasının durumu fena değil kolay biter
Mutfağa geçeceğim.

Yarın toplantı varmış 12 de 🤔

Back
X