Koşturmaca genelde bana iyi gelir. İşler o zaman biter. Zamanım olunca daha da kalıyor.

Geniş zaman = geniş iş aralığı
Sabah hemen yumurta kırdım. Kahvaltı yaptırdım çocuklara. Kendim de atıştırdım. Ceviz ve de polen yedirdim.
Kendim de polen yedim ve dr un verdiği magnezyum hapı attım. ( Kolumda ağrı oluyor parmaklara kadar ara ara. Hele ki stresliysem ben buradayım diyor.)
Çocukları kurtaracak kadar ütü yapıp giydirdim. Diş fırçalamayı unuttukları için uyarmak gerekiyor. Diş, çanta, kılık kıyafet derken ben de giyindim ve hepimiz okullara dağıldık.
Bugün okulda serada ot yolacaktık. 2 saat ders, son saat ot yolduk. Burası tarımcı olduğu için ve de yerli halktan da öğrenciler olduğu için
Hocam, işçiyi göndereyim, yolduralım otları diyor.
Hocam, ot ilacı yapalım diyor.
Hoca otlarla kompost yapalım kafasında, buradakiler işi en kısa zamanda halletme.

Ojeli tırnaklarımız toprağa değecekmiş.
İyi de güzel hocam, profile bir bak. Adamların kaçar dönüm sera bahçeleri var. Zaten elleri topraktan çıkmıyor ki.☺
Eğlenceliydi muhabbetler.
Öğle arasında hızlıca geldim ve öğle yemeği yoktu. Önceden ayarlamamıştım. Tost ayran yaptım. Ne zamandır yapmıyordum. Bugünün favori annesi oldum.

Yoksa patlıcana talim edeceklerdi ayarlayabilmiş olsaydım.
Okul çıkışı çocukların kursları olduğu için geç gelecekler. Benim de sürem var biraz. Dinlenip işlere geçerim. Şimdilik haberler böyle.
İnce yazlık halıyı yıkamacıya gönderme konusunda fikri olan varsa benimle paylaşabilir mi? Ona göre hareket edeceğim.