• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Exper geldi
Evimizi çok beğendi
Memnun kalmadigimiz şeyleri söyledik mesela
Memnun değilseniz ben alırım dedi 😅

Özellikle banyo wc mutfak favorisi oldu
Eşyaları uyumu beğendi
Mimarmış kendisi profesyonel gözden dinlemek hoşuma gitti

Eşim bana dönüp sen bu işlerden baya anlıyorsun dedi 😅

Galiba anlıyorum 🥰
Yani o kadar araştırma çalışmalarım boşa gitmesin dimi profesyonel değilim ama seviyorum ❤️
Canım evinizi. Mi satıyorsunuz

Elinize sağlık çok severim dogal atistirmaliklari 😊

Çocuğuna kızmaya gerek varmi yada kızdığında anladımi seni yada daha çok tepki mi verdi.

Bırak geç kalsın. Yada o gün kahvaltıyı kaçırsın bunu kendi denesin planlamaya uymadığında neler olduğunu görsün

Sinirlenme duygusu çok karmaşıktır.
Sen bilinçli bir bireysin problemlere tepki vermek yerine çözüme gidebilirsin.

mia onun geç kalması demek benim geç kalmam demek, bırakıp gidemiyorum çünkü.

yemek yemesin eyvallah ama sonra yolda ben açım diye ağlıyor, bazen kendin yemedin cezanı çekmelisin diyorum ama tüm günüm benim de mutsuz geçiyor.

sinirlenme kısmı bu ara benim hormonlarla ilgili sanırım, ama genel anlamda bu durumumuz var, bi yol çizmeliyiz kendisiyle. olmazsa vitamin başlayayım, yorgunluktan bu yavaş hazırlanması belki de.

endycim ellerinize sağlık hem etkinlik olmuş hem sağlıklı atıştırmalık ne güzel.

En şanssız ortanca derler ama bence en şanssız büyükler Çünkü ne kadar küçük olurlarsa olsunlar büyüklük algımız 3 çocuğa göre şekillendiği için büyük çocuklardan beklentimiz bir tık fazla oluyor bu yüzden de tahammülümüz bir tık daha az oluyor.

Oğlum bu ay 6 yaşını dolduruyor. Bakıyorum tek çocuğu ya da en küçük çocuğu 5-6 yaşında olanlar onlara hala bebek muamelesi yapıyor. Bi arkadaş mesela yemeğe gitmiştik kendi yediriyordu hala falan. Ben ise geçen günü bebeğimi küçük oğlumla yıkadım o su döktü falan 🤦‍♀️ Yani gerçekten bizim algılarımız elimizdekilere göre şekilleniyor o yüzden de tepkilerimiz farklı oluyor. Doğru demiyorum ama her davranış bir yaşantının sonucudur.
aynen aynı durum bizde de var işte, daha 8 yaşında ama kendi giyinmeyi ödevini yapmayı becermeli diye düşünüyorum, ve ona uygun davranmasını bekliyorum. ama o da bebek taklidi yapıyor bazen, anne benimle mi uyusan vs diyor, ayrı bi ilgi istiyor ama tabi büyük ya gözümüzde, 2 küçük bebek var işte evde. aynen dediğin durum işte bizdeki de.

Exper geldi
Evimizi çok beğendi
Memnun kalmadigimiz şeyleri söyledik mesela
Memnun değilseniz ben alırım dedi 😅

Özellikle banyo wc mutfak favorisi oldu
Eşyaları uyumu beğendi
Mimarmış kendisi profesyonel gözden dinlemek hoşuma gitti

Eşim bana dönüp sen bu işlerden baya anlıyorsun dedi 😅

Galiba anlıyorum 🥰
Yani o kadar araştırma çalışmalarım boşa gitmesin dimi profesyonel değilim ama seviyorum ❤️
harika bi motivasyon olmuş sana, gerçekten katalog gibi yaptın evi beğenmeyip ne yapsın :) huzurla oturun gönlünüzce olsun her şey.

yemek yemesin eyvallah ama sonra yolda ben açım diye ağlıyor, bazen kendin yemedin cezanı çekmelisin diyorum ama tüm günüm benim de mutsuz geçiyor.

sinirlenme kısmı bu ara benim hormonlarla ilgili sanırım, ama genel anlamda bu durumumuz var, bi yol çizmeliyiz kendisiyle. olmazsa vitamin başlayayım, yorgunluktan bu yavaş hazırlanması belki de.

aynen aynı durum bizde de var işte, daha 8 yaşında ama kendi giyinmeyi ödevini yapmayı becermeli diye düşünüyorum, ve ona uygun davranmasını bekliyorum. ama o da bebek taklidi yapıyor bazen, anne benimle mi uyusan vs diyor, ayrı bi ilgi istiyor ama tabi büyük ya gözümüzde, 2 küçük bebek var işte evde. aynen dediğin durum işte bizdeki de.
Çok çok iyi anlıyorum aynı süreçler. Büyüğe bazen o kadar içim acıyorki bizim için çok sıradan bir şeye çok seviniyor mesela o zaman dank ediyor kafama onun da daha çok küçük olduğu 😥

Katalog sayfalarına girmesi gereken bir evin var 🧿
Bak aklıma ne geldi YouTube ta daire varya onları davet etsen ondan sonra da YouTuber olarak devam etsen direk bir sürü takipçin olur zaten, şimdi aklıma geldi bak güzel bir fikir 🤭 illa seni fenomen yapıcam 🙈🤗
Bazen aklıma geliyor ama vazgeçiyorum
Hem eksikler var hem kamera karşında olmak
Kamera bana bakar ben kameraya 😅
Hem o kanalda çok daha güzel evler 😁

Sağol canim 😊

Bazen aklıma geliyor ama vazgeçiyorum
Hem eksikler var hem kamera karşında olmak
Kamera bana bakar ben kameraya 😅
Hem o kanalda çok daha güzel evler 😁

Sağol canim 😊
Güzel evler var ama seninkinden güzel değil bence, senin evinin de bir ruhu var ilerde düşünebilirsin belki 🫣

Canim cezanı çek demek yerine vaktinde yetisseydin kahvaltı yapabilirdin de savaşma çocukla 😊
Kıyafet seç giyin gel neler seçeceksin bakalım de
Motive et yani önce
Görev tanımını sonra yaparsın.

Ben benim kıza resimli yapılacaklar listesi yaptım.

Kalkınca tuvalet el yüz yıkama kahvaltı diş fırçalama giyinme vs

Yatmadan önce tuvalet el yıkama diş fırçalama su içme çanta hazırlama vs

Gibi talimatlar.

Soruyorum hangisi eksik kaldıysa onu yap hemen diye.

Ama elbette ki yavaş hareket ediyorsa yatma saati de önemli ve vitamin eksik kalmış olabilir.

Çok çok iyi anlıyorum aynı süreçler. Büyüğe bazen o kadar içim acıyorki bizim için çok sıradan bir şeye çok seviniyor mesela o zaman dank ediyor kafama onun da daha çok küçük olduğu 😥
birinin beni anlaması o kadar iyi geliyor ki :KK200:
Ben benim kıza resimli yapılacaklar listesi yaptım.

Kalkınca tuvalet el yüz yıkama kahvaltı diş fırçalama giyinme vs

Yatmadan önce tuvalet el yıkama diş fırçalama su içme çanta hazırlama vs

Gibi talimatlar.

Soruyorum hangisi eksik kaldıysa onu yap hemen diye.

Ama elbette ki yavaş hareket ediyorsa yatma saati de önemli ve vitamin eksik kalmış olabilir.

artık resimli liste vs pek dikkati çekecek gibi değil sanki, bi konuşma yapmayı planlıyorum bakalım, beni söyletmeden yapması için. motive olması vs için de elimden geleni yapıyorum aslında.

kaç doğumluydu wendy

Back
X