• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar
Eşim erkenden şehir dışına gidince
Eylülü okula bıraktım geldim.
Kendime çay demiyorum uykum henüz açılmadı.

Plan yapmadım onları bir yazayım

Dün evengy grinko konserine bilet aldım 🥰
23 Ekim de gideceğim.

Selam kızlar,

hastalara şifa diliyorum.

Bu akşam arkadaşa gideceğim kızımla, eşim de kendi arkadaşları ile buluşacak.

psikolojik danışman geçen bana bir şey sordu. en son ne zaman birlikte plan yaptınız eşinle?
düşündüm, bulamadım. En son ankaraya gitmiştik. ama dargındık. iki yabancı gibi gittik geldik.

Neyse bu hafta dizi izlemeyi önerdim. Kabul etti.

Ayrıca bu birkaç zamandır, daha iyi davranışları. Farkediyorum.
Bakalım ilerleyen zamanlar bize ne gösterecek.

Selam kızlar,

hastalara şifa diliyorum.

Bu akşam arkadaşa gideceğim kızımla, eşim de kendi arkadaşları ile buluşacak.

psikolojik danışman geçen bana bir şey sordu. en son ne zaman birlikte plan yaptınız eşinle?
düşündüm, bulamadım. En son ankaraya gitmiştik. ama dargındık. iki yabancı gibi gittik geldik.

Neyse bu hafta dizi izlemeyi önerdim. Kabul etti.

Ayrıca bu birkaç zamandır, daha iyi davranışları. Farkediyorum.
Bakalım ilerleyen zamanlar bize ne gösterecek.
Sen değiştikçe o da değişecektir. Kendimize odaklanmalıyız aslında. Şöyle bir kitap okuyorum, kişisel gelişimi roman içinde anlatıyor. Akıcı ben çok sevdim belki okumak istersin

Eklentiler

• CA8D1ED4-84F8-48F0-B217-94457CF5C441.webp
    CA8D1ED4-84F8-48F0-B217-94457CF5C441.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 53
Selamlar
Dün akşam toplabildim evi
Bugün süpür sil yapacagim hemde genel bir temizlik günüm ama detaya pek girmeyeceğim.

Kahvaltımı yapacağım

Sonra annemler gelecek.

Günaydınlar, bugün daha iyiyiz şükür toparlandık bizde, hafta sonuna mutlu bi giriş olsun inşallah.

İyi olmanıza sevindim 🥰
Büyük oğlanı doktora götüreceğiz bugün. Gündüz iyi gece öksürük krizine giriyor 😭😥
bu hastalıklar zaten hep gece azsa :( inşallah hemen geçer kuzunun hastalığı da. küçükler iyi mi?

bu hastalıklar zaten hep gece azsa :KK43: inşallah hemen geçer kuzunun hastalığı da. küçükler iyi mi?
Teşekkür ederim ☺️ küçük de biraz öksürüyor. Kızım da huysuz bilmiyorum bi kaç gün önce kulağından Baya pislik aktı temizledim bi daha akmadı. Şimdi huysızlığı ondan mı acaba bilemedim

Teşekkür ederim ☺️ küçük de biraz öksürüyor. Kızım da huysuz bilmiyorum bi kaç gün önce kulağından Baya pislik aktı temizledim bi daha akmadı. Şimdi huysızlığı ondan mı acaba bilemedim
olabilir mevsim geçişi her zaman iyi kötü etkiliyor herkesi. hepimiz hemen toparlanırız inşallah.

Back
X