Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım.Günaydınlar, ev ahalisi komple grip olmuşuz dökülüyoruz. inşallah hafta sonuna düzeliriz diye umuyorum![]()
Geçmiş olsunGünaydınlar, ev ahalisi komple grip olmuşuz dökülüyoruz. inşallah hafta sonuna düzeliriz diye umuyorum![]()
Çok geçmiş olsun, çocuklardan sonra eşim de grip oldu benim de 2 gündür boğazım ağrıyorGünaydınlar, ev ahalisi komple grip olmuşuz dökülüyoruz. inşallah hafta sonuna düzeliriz diye umuyorum![]()
Geçmiş olsunÇok geçmiş olsun, çocuklardan sonra eşim de grip oldu benim de 2 gündür boğazım ağrıyor![]()
geçmiş olsunGünaydınlar, ev ahalisi komple grip olmuşuz dökülüyoruz. inşallah hafta sonuna düzeliriz diye umuyorum![]()
Sen değiştikçe o da değişecektir. Kendimize odaklanmalıyız aslında. Şöyle bir kitap okuyorum, kişisel gelişimi roman içinde anlatıyor. Akıcı ben çok sevdim belki okumak istersinSelam kızlar,
hastalara şifa diliyorum.
Bu akşam arkadaşa gideceğim kızımla, eşim de kendi arkadaşları ile buluşacak.
psikolojik danışman geçen bana bir şey sordu. en son ne zaman birlikte plan yaptınız eşinle?
düşündüm, bulamadım. En son ankaraya gitmiştik. ama dargındık. iki yabancı gibi gittik geldik.
Neyse bu hafta dizi izlemeyi önerdim. Kabul etti.
Ayrıca bu birkaç zamandır, daha iyi davranışları. Farkediyorum.
Bakalım ilerleyen zamanlar bize ne gösterecek.
İyi olmanıza sevindimGünaydınlar, bugün daha iyiyiz şükür toparlandık bizde, hafta sonuna mutlu bi giriş olsun inşallah.
bu hastalıklar zaten hep gece azsaİyi olmanıza sevindim
Büyük oğlanı doktora götüreceğiz bugün. Gündüz iyi gece öksürük krizine giriyor![]()
Teşekkür ederimbu hastalıklar zaten hep gece azsainşallah hemen geçer kuzunun hastalığı da. küçükler iyi mi?
olabilir mevsim geçişi her zaman iyi kötü etkiliyor herkesi. hepimiz hemen toparlanırız inşallah.Teşekkür ederimküçük de biraz öksürüyor. Kızım da huysuz bilmiyorum bi kaç gün önce kulağından Baya pislik aktı temizledim bi daha akmadı. Şimdi huysızlığı ondan mı acaba bilemedim
olabilir mevsim geçişi her zaman iyi kötü etkiliyor herkesi. hepimiz hemen toparlanırız inşallah.