• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
bugün annemle babam geldi. daha görmedim..
sabah mutfak balkonuyla salonun balkonunu yıkadım.balkondaki masa ve sandalyelerin tozunu aldım hızlıca.oturma odasının pencere kenarlarının tozunu aldım.koltukların üstündeki örtüleri değiştirdim.wc ve lavaboyu yıkadım.tv ve sehpaların tozunu aldım ve böylelikle farkına varmadan geç kaldım.
hayatımda enteresan şeyler oluyor.geniş bir ev hayalim vardı .en son ocak gibi rafa kaldırmıştık eşimle.yapılacak farklı işler ve ödemelerimiz vardı. eşim ani bir kararla ev hayaline geri döndü ve gerçekleştirdi.inşaat başlamamış daha.ödemeler sözleşmler vs halletmiş o kısmı.yaklaşık 18 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanıyormuş vs.vs. detaylar çok fazla.elimizde birikim varmı deseniz çok fazla yok ama.ödeme planı kafama yattı.ödemede sıkıntı yaşarsak farklı planlarımız var devreye sokacağımız.sizinle paylaşmak istedim.şu dönemde aklımda bile yoktu.
Hayırlı olsun canım sağlıkla oturmak nasip olsun inşallah 😍😍

Hayırlı geceler herkese:36: biz de Eylülde araba aldık çok şükür. Ehliyeti alalı 10 sene olmuş benim haliyle araba sürmek konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum😂 geçen hafta arkadaşla çalıştık biraz. Çok zor geliyor tabi şimdi. Bakalım Pazar günü Elif Elif ablaya gideceğim becerirsem çok sevineceğim yapamazsam bir kaç ders daha alırım napim 🙈🙈

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer doğum günün kutlu olsun canım :KK36: Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin... sevdiklerinle, ailenle nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum:KK36:
Yaaa Anka Anka sarılabilsem sana :KK68:

Çok teşekkür ederim.

Umarım hepimiz hep iyiliklerle iyilerle karşılaşırız.

Seviyorum sizi.

Hayırlı geceler herkese:KK36: biz de Eylülde araba aldık çok şükür. Ehliyeti alalı 10 sene olmuş benim haliyle araba sürmek konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum😂 geçen hafta arkadaşla çalıştık biraz. Çok zor geliyor tabi şimdi. Bakalım Pazar günü Elif Elif ablaya gideceğim becerirsem çok sevineceğim yapamazsam bir kaç ders daha alırım napim 🙈🙈
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan kazasız belasız 🙏🥰 otomatikse hemen alışırsın, manuelse onu ben de kullanmayı unuttum 😅

Hayırlı geceler herkese:KK36: biz de Eylülde araba aldık çok şükür. Ehliyeti alalı 10 sene olmuş benim haliyle araba sürmek konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum😂 geçen hafta arkadaşla çalıştık biraz. Çok zor geliyor tabi şimdi. Bakalım Pazar günü Elif Elif ablaya gideceğim becerirsem çok sevineceğim yapamazsam bir kaç ders daha alırım napim 🙈🙈
Zaten konuşuyoruz bol bol buradan da yazayım
Hayırlı olsun 😊
Senin için çok iyi oldu 😊

Günaydın dün kötü bir gün geçirdim daha ne olabilirki dedim ama misafir geldi.
Yorgundum ve ödev işlerinin yarısını ancak yapabildik 🤦‍♀️
Ama güzel vakit geçti kafam dağıldı en azından

Anka Anka cım arabanız hayırlı olsun
Annemin duasıyla
Allah tekerine taş değdirmesin.☺
Kolayca ve hayırlı sürmen nasip olsun.
Araba özgürlük 💪

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer cim, Rabbim nice nice sağlıklı keşke'siz yıllar yaşatsın sana sevdiklerinle.
Kalan ömrün geçen ömründen hayırlı olsun.

Nefes aldığımız sürece hayat ipi bizde. Değerini bilmek duasıyla...
Doğum günün kutlu olsuuuunnn.

Kahven ve pastan... inşaallah beğenirsin 🥰☕
images (4)~2.webp

Günaydınlar :KK200:

selamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
bugün annemle babam geldi. daha görmedim..
sabah mutfak balkonuyla salonun balkonunu yıkadım.balkondaki masa ve sandalyelerin tozunu aldım hızlıca.oturma odasının pencere kenarlarının tozunu aldım.koltukların üstündeki örtüleri değiştirdim.wc ve lavaboyu yıkadım.tv ve sehpaların tozunu aldım ve böylelikle farkına varmadan geç kaldım.
hayatımda enteresan şeyler oluyor.geniş bir ev hayalim vardı .en son ocak gibi rafa kaldırmıştık eşimle.yapılacak farklı işler ve ödemelerimiz vardı. eşim ani bir kararla ev hayaline geri döndü ve gerçekleştirdi.inşaat başlamamış daha.ödemeler sözleşmler vs halletmiş o kısmı.yaklaşık 18 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanıyormuş vs.vs. detaylar çok fazla.elimizde birikim varmı deseniz çok fazla yok ama.ödeme planı kafama yattı.ödemede sıkıntı yaşarsak farklı planlarımız var devreye sokacağımız.sizinle paylaşmak istedim.şu dönemde aklımda bile yoktu.
suhan çok sevindim, çok güzel adımlar atılmış, güzel günler gelsin, hemen de oturun inşallah.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer nice mutlu yıllara :KK15:

Anka Anka hayırlı olsun canım, güle güle kullan inşallah, süremeyecek ne var, yeter ki güven kendine.

Nice mutlu yaşlara, yeni yaşın huzur getirsin 🙏🥳🌷

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer doğum günün kutlu olsun, ailenle sorunsuz harika bir yılın, ömrün olsun inşallah 🎉

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim 😊

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer cim, Rabbim nice nice sağlıklı keşke'siz yıllar yaşatsın sana sevdiklerinle.
Kalan ömrün geçen ömründen hayırlı olsun.

Nefes aldığımız sürece hayat ipi bizde. Değerini bilmek duasıyla...
Doğum günün kutlu olsuuuunnn.

Kahven ve pastan... inşaallah beğenirsin 🥰☕
Eki Görüntüle 3148763

suhan çok sevindim, çok güzel adımlar atılmış, güzel günler gelsin, hemen de oturun inşallah.

Anka Anka hayırlı olsun canım, güle güle kullan inşallah, süremeyecek ne var, yeter ki güven kendine.

Sevgili arkadaşlar,

Hepinize gönülden teşekkür ederim.

kavs-i kuzah kavs-i kuzah pastan inanılmaz yaratıcı.

Tanımadan sevdiklerim, hepinizi öpüyorum

Yatak odasının son hali
Daha dekorasyona fırsatım olmadı ama natürel ilerlemeyi düşünüyorum
Makyaj masamda boyutlandırma yapacagim şuan hepsi aynı boyda eşyalar var.

Eklentiler

• 20221021_105557.webp
    20221021_105557.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 20221021_105445.webp
    20221021_105445.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 20221021_105433.webp
    20221021_105433.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 20221021_105306.webp
    20221021_105306.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlı olsun canım 😊
Ödenir bir şekilde hiç o kısmını düşünme bir bakmışsın bitmiş

Çok sevindim 🤩 hayırlı uğurlu olsun, huzurla oturmak nasip olsun. Ah ödemeler konusunda insan bi bunalıyor ama öyle böyle hallediliyor sağlık olsun da ☺️

Hayırlı olsun Suhan’cım😊

Hayırlı olsun canım sağlıkla oturmak nasip olsun inşallah 😍😍

teşekkür ederim hepinize.

Anka Anka sizinde arabanız hayırlı olsun

Back
X