• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikan Mikan wendy wendy benim de oğlumun doğum günü cumhuriyet bayramı. Kendi aramızda ailecek küçük bir kutlama olur. Diğer türlü her iş bana baktığı için çok yorucu oluyor.

Sizin de kuzucukların doğum günü şimdiden kutlu olsun. 😍
çok teşekkürler, evet bu işler ister istemez çok yorucu oluyor ya, neyse bakalım yetebiliğimiz yere kadar diyelim, zaten gelenler anane-babanne dayı hala. toplanmak için vesile oluyor bu durum bizde.
Aslında iznim 20 ekimde bitti, rapor alıyorum ara tatile kadar. Ücretsize hiç ayrılamam hem şu anki maddi sıkışmışlıktan ötürü(maaşım direk kredi borcuna gidiyor) hem de akıl sağlığım için 🤣🤣🤣

Senin minik prensinin de doğumgünü kutlu olsun nice yıllara 🥳

Diyet listelerimi atabilirim istersen en azından fikir olur 😊
yaa çok haklısın, ara tatil sonrası başlayacak mısın peki? kasım arası değil dimi şubatta olan ara tatil?

çok teşekkürler, evet bu işler ister istemez çok yorucu oluyor ya, neyse bakalım yetebiliğimiz yere kadar diyelim, zaten gelenler anane-babanne dayı hala. toplanmak için vesile oluyor bu durum bizde.

yaa çok haklısın, ara tatil sonrası başlayacak mısın peki? kasım arası değil dimi şubatta olan ara tatil?
Kasımda başlayacağım

Dün temizliğim yarım kaldı. Banyoda teknenin altı su kaçırmış. Musluk damlatıyordu vs. Sucu geldi. Öğleden sonram gitti.🤦‍♀️ Akşam tuvalet banyonun bir kısmını temizledim.

Sabah çorba yaptım. Çocukları hazırlayıp okula bıraktım. Okula gittim. 1-2 saat oyalayıp eve geçtim. Geri kalan işlerden yapabildiğimi yaptım. Çocukları al, öğle yemeği vs derken tekrar okula geldim. Bugün en yoğun gün ders olarak.

Belim ağrıyor ve yorgunum. İnşaallah toparlanabilirim.

Akşam da annemler gelecek. Yavaştan zeytin işleri başlar bizim. Hayırlı bereketli olur inşaallah.

az kalmış, sizin için en hayırlısı neyse o olsun, psikolojik olarakta düzen olarakta çalışmak iyi geliyor insana, size de iyi gelecektir umarım :KK200:
Ben de öyle umuyorum inşallah iyi gelir😊

Selam kızlar
Dün gündüz ev işlerini pek yapamadım
Daha beter oldu hersey
Akşam da bütün dağınıklığı toparladım

Bugün nevresimleri değiştirip bütün evi sildim supurdum
Bitirip geldim

Birazdan eylülü alacağım.

Bu da bahçede çay keyfi fotosu olsun 😊

Eklentiler

• C68326A6-BF2E-43E4-B3AE-0FD82BCE61C5.webp
    C68326A6-BF2E-43E4-B3AE-0FD82BCE61C5.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 56
Dün temizliğim yarım kaldı. Banyoda teknenin altı su kaçırmış. Musluk damlatıyordu vs. Sucu geldi. Öğleden sonram gitti.🤦‍♀️ Akşam tuvalet banyonun bir kısmını temizledim.

Sabah çorba yaptım. Çocukları hazırlayıp okula bıraktım. Okula gittim. 1-2 saat oyalayıp eve geçtim. Geri kalan işlerden yapabildiğimi yaptım. Çocukları al, öğle yemeği vs derken tekrar okula geldim. Bugün en yoğun gün ders olarak.

Belim ağrıyor ve yorgunum. İnşaallah toparlanabilirim.

Akşam da annemler gelecek. Yavaştan zeytin işleri başlar bizim. Hayırlı bereketli olur inşaallah.
Bu tempoda maşallah sana 😍
Bol bol dinlen isler bitmiyor 🙄

selamlar.annemler bizde.yemek sıkıntım yok kaç gündür.hazır yemeğe oturmak paha biçilmez.okul bu ara yoğun 29 ekim için küçüğüm şiir ezberliyor dört mısralık .ezberledi ama acayip stres yaptı kendine.sürekli unututrsam ne yapacağım diye mızmızlanıyor.tşört alacağım Atatürk resimli.öğretmen istemiş.abisinin var .ama onada muhtemelen cuma günü için giymesini isteyecekler.iş çıkışı olmadı alırım.gösteriye katılamayacağım galiba.neyseki babam burda onu gönderirim.bunların dışında çocuk odasını temizledim.kıyafetler tam yerleşmedi.eksikleri tamamlıyorum netten parça parça.
eksikler:
*büyük...
eşofman alt veya takım
hırka
mont
pijama takımı
kışlık ev terliği/ayakkabısı

*küçük.....
eşofman
sweet
yelek

lcw mallarını toparlamış gibi.kalitesini bir nebze olsun arttırmış gibi.renkler falan çok hoş.trendyolkids alışveriş yapan oldumu.uspolo uçmuş iki takım baktım iki küsür yaptı fiyat

Tam gelmiştim ki kargom geldi onu açtım
Eşimin dükkanını toparlamistim geçen günlerde
O yüzden yemek takimini aldım
Önceden 6 kişilik yenilemistim
Şimdi diğer kısmını da yenilemis oldum.
Ama başka bir takım aldım

lcw mallarını toparlamış gibi.kalitesini bir nebze olsun arttırmış gibi.renkler falan çok hoş.trendyolkids alışveriş yapan oldumu.uspolo uçmuş iki takım baktım iki küsür yaptı fiyat
Lcw bazı ürünleri güzel pijama takımı almıştım
Bu yıl başka eksik cikmadi

Tam gelmiştim ki kargom geldi onu açtım
Eşimin dükkanını toparlamistim geçen günlerde
O yüzden yemek takimini aldım
Önceden 6 kişilik yenilemistim
Şimdi diğer kısmını da yenilemis oldum.
Ama başka bir takım aldım
hayırlı olsun.güle güle kullan

Back
X