Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüpersinizKızımın oyuncak sepetini deşip içindeki çöpleri ve kırık dökük oyuncakları eleyip atmaya devam MiaMia-
![]()
Yavaş ve sağlam ilerlemeyi düşünüyorumMia- bu yeni düzenini merakla bekliyorum, bize de önder olursun bence bu konuda.
Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun iyiki varsınız![]()
Çok çok teşekkür ediyorumSevgili öğretmen arkadaşlarım,
Işığınızla nice nesilleri aydınlatmanız dileğimle![]()
Eline sağlıkSevgili öğretmen arkadaşlarım, gününüz kutlu olsun. Nice nice kıymeti bilinen günler geçirmeniz dileğimle...❣
Ayraç ördüm hediye olarak öğretmen arkadaşlarıma.
Sizinle de paylaşmak istedim.
Fikirlere açığım. Sevdim ben tekrardan birşeyler üretmeyi.Eki Görüntüle 3166223 Eki Görüntüle 3166224 Eki Görüntüle 3166225
harika görünüyorlar. emeğine sağlıkSevgili öğretmen arkadaşlarım, gününüz kutlu olsun. Nice nice kıymeti bilinen günler geçirmeniz dileğimle...❣
Ayraç ördüm hediye olarak öğretmen arkadaşlarıma.
Sizinle de paylaşmak istedim.
Fikirlere açığım. Sevdim ben tekrardan birşeyler üretmeyi.Eki Görüntüle 3166223 Eki Görüntüle 3166224 Eki Görüntüle 3166225
Ama siz hiç birsey yazmiyorsunuz![]()
Mia- yaaaa
ben ofiste tembel tembel sizleri okuyorum, ama şu da var valla billaaa planlı yaşamına hayranım, e tam, benim de kendimce planlı programlı oldugum şeyler var ama sanırım yazar ve liste yaparsam kasılırım
ama 2 haftadır eşya eleme perileri geldi ve peşimi bırakmıyorlar, evi boşaltmama ramak kaldı, ama şaka gibi içim ferahlıyor her defasında, hala, sürekli gözlerim bir şeye takılıp düşünürken buluyorum kendimi..
Okuyup yazmamak tesüf ederim
Planli yaşam derken aşırı olan kısmı beni de strese sokar yani saati dakikasına is yapamam.
Mesela sabah uyandığımda nerden başlasam
Bugün ne yemek yapsam gibi şeyler düşünmüyorum
Aynen eleme yapmak çok güzel birsey
O ferahlama hissi müthiş
Ben çalışma ve ev arasında henüz denge oturtamadım ondan gelemiyorumAma siz hiç birsey yazmiyorsunuz![]()
Aslında en çok çalışanların planlı olmaya ihtiyacı var evde geçirdiğiniz zaman kısıtlıevde olsam dediğin gibi olurdum net !
çalışırken ( 6 gün ) ancak böyle gidiyor işte, eh yaşlandık da malum :)