• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden ümidi kesince ütüleri artık o yapıyor kendilerinkileri ve çocuklarınkileri.benimkilerimi kim yapıyor.ben yapıyorum ben üvey evlat muamelesi görüyorum ütü konusunda resmen:KK70:
sen de ortak işlerde öyle yap o halde. yemek yap çocuklara ve sana. :)

Çamaşırlar nasıl makineye gidiyor nasıl yıkanıp yerine yerleşiyor, yemek öyle, ev temizliği öyle, wc banyo öyle...
farkında mı bunların

Yani ütülese ne olur sanki 😅

Eşimin utuye eli bile degmemistir oysa
Evlenirken bu kriterlerim arasında olmalıydı 😂
kim icat etti bu ütü olayını asıl onu bulmak lazım.buruş buruş kırış kırış giyerdik hepimiz.herkes öyle yapına garipte karşılanmazdı ütüsüz evden çıkmak :KK53:

sen de ortak işlerde öyle yap o halde. yemek yap çocuklara ve sana. :)

Çamaşırlar nasıl makineye gidiyor nasıl yıkanıp yerine yerleşiyor, yemek öyle, ev temizliği öyle, wc banyo öyle...
farkında mı bunların
çamaşırı katlarım yerleştirme eşimde ve çocuklarımda.yemektede benden önce evdeyse yapar.bulaşık yıkar ev süpürür.ama işte devamlılık arz etmiyor sıkıntı orda.rutin halinde değil olayın merkezinde hep kadınlar

ben geçenki tartışmamızdan sonra kızıma kahvaltı hazırlama işini eşime yıktım.
ben akşamdan kıyafet, çanta vs hazırlıyorum.
iş bölünmezse hepsi sana kalıyor.
ya evi topluyorum, ardımdan yerde bi eşofman altı. :kızgın:
ya diyorum dolabın içine tık şunu. ya insaf! hem evde hem işte çalış hem de destek görme, ayıp yani

kim icat etti bu ütü olayını asıl onu bulmak lazım.buruş buruş kırış kırış giyerdik hepimiz.herkes öyle yapına garipte karşılanmazdı ütüsüz evden çıkmak :KK53:
instada bi kadınvar. çamaşırlarını 600 devirde yıkıyormuş kırışmıyormuş kıyafetleri. Ve gösterdiği her kıyafet ütülü gibi. dene istersen

ben geçenki tartışmamızdan sonra kızıma kahvaltı hazırlama işini eşime yıktım.
ben akşamdan kıyafet, çanta vs hazırlıyorum.
iş bölünmezse hepsi sana kalıyor.
ya evi topluyorum, ardımdan yerde bi eşofman altı. :kızgın:
ya diyorum dolabın içine tık şunu. ya insaf! hem evde hem işte çalış hem de destek görme, ayıp yani
bizde de eşim edeyse sabah kahvaltısı hep ondadır.çantalar bende.eşim işi gereği herzaman evde olamıyor.şu sıralar dahada artacak gibi farklı maceralar peşinde koşuyor .geçen senelere göre alıştım gibi.

Back
X