• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar 🍀
Buraya da yazayım, dün eşimle dışarı çıktık başbaşa konuştuk. Doğumdan sonra ilk başbaşa kalışımız olduğunu fark ettik 🤦‍♀️ Yeni kararlar aldık. Birbirimizde hoşumuza gitmeyen şeyleri belirttik. Eşimin gerçekten bazı şeyleri bilinçsizce yaptığını fark ettim. Borçlardan ötürü modunun düşük olduğunu söyledi. Borç bitince rahatlatacağını, normale döneceğini söyledi. Film grubuna zaten katılmayacak artık. Yani işte durum bu, kararları uygulamada sıkıntı yaşamazsak güzel şeyler olacak inanıyorum 🙏
Burda yazan okuyan destek olan herkese çok çok teşekkürler 🥰 ne güzel insanlarsınız keşke hepinizi bizzat tanıma fırsatım olsa, seviyorum sizi 💗
hadi gözümüz aydın.çok sevindim.:KK200:
üçüncü çocuk,yeni ev alma ,tadilat taşınma vs vs yormuş gibi.senide onuda

ünaydınlar 🍀
Buraya da yazayım, dün eşimle dışarı çıktık başbaşa konuştuk. Doğumdan sonra ilk başbaşa kalışımız olduğunu fark ettik 🤦‍♀️ Yeni kararlar aldık. Birbirimizde hoşumuza gitmeyen şeyleri belirttik. Eşimin gerçekten bazı şeyleri bilinçsizce yaptığını fark ettim. Borçlardan ötürü modunun düşük olduğunu söyledi. Borç bitince rahatlatacağını, normale döneceğini söyledi. Film grubuna zaten katılmayacak artık. Yani işte durum bu, kararları uygulamada sıkıntı yaşamazsak güzel şeyler olacak inanıyorum 🙏
Burda yazan okuyan destek olan herkese çok çok teşekkürler 🥰 ne güzel insanlarsınız keşke hepinizi bizzat tanıma fırsatım olsa, seviyorum sizi 💗
ne güzel olmuş böyle, geç gördüm mikanım ama çözmüşsünüz bile, çok sevindim, en güzel şey iletişim, bazen bizde söylemeden anlamasını bekliyoruz sanırım karşımızdakinin, keşke hiç iletişime kapatmasak kendimizi.
Pek keyfim yoktu ama şu an iyiyim
Mikanın yazdığını okudum😍
Sen hatrımı sordun🥰
Daha ne olsun😎
günaydın bellezacım, iyi olmana sevindim, sevgiler :KK200:

ne güzel olmuş böyle, geç gördüm mikanım ama çözmüşsünüz bile, çok sevindim, en güzel şey iletişim, bazen bizde söylemeden anlamasını bekliyoruz sanırım karşımızdakinin, keşke hiç iletişime kapatmasak kendimizi.

günaydın bellezacım, iyi olmana sevindim, sevgiler :KK200:
Wendy ben her şeyi açık açık söylerim inanki tahmin etmesini beklemem o görmüyor duymuyordu bakalım umarım değişir bu tavrı

yılsonu işleri, modumda düşüktü biraz, pek giremedim, şu ara kendime hedefler belirlemeye çalışıyorum, harekete geçmeden önce hedefi belirlemekte lazım dimi :)
genel bir mod düşüklüğü var.evet hedef belirlemek işe yarıyor.ben geçen öyle yaptım az da olsa faydası oldu.yoksa ruh gibi dolanıyorumdum

genel bir mod düşüklüğü var.evet hedef belirlemek işe yarıyor.ben geçen öyle yaptım az da olsa faydası oldu.yoksa ruh gibi dolanıyorumdum
evet havalar hastalıklar derken kimse enerjisi yüksek değil şu aralar, yılbaşı geliyor ben modumu yükselmek için bir iki adım atmak istiyorum, ilk adımı bugün atıcam sanırım, lenslerimi 4 aydır falan kullanmıyorum, gözlükten de bıktım, lazer için muayeneye giderek açılışı yapıyorum.

Back
X