• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar 🍀
Buraya da yazayım, dün eşimle dışarı çıktık başbaşa konuştuk. Doğumdan sonra ilk başbaşa kalışımız olduğunu fark ettik 🤦‍♀️ Yeni kararlar aldık. Birbirimizde hoşumuza gitmeyen şeyleri belirttik. Eşimin gerçekten bazı şeyleri bilinçsizce yaptığını fark ettim. Borçlardan ötürü modunun düşük olduğunu söyledi. Borç bitince rahatlatacağını, normale döneceğini söyledi. Film grubuna zaten katılmayacak artık. Yani işte durum bu, kararları uygulamada sıkıntı yaşamazsak güzel şeyler olacak inanıyorum 🙏
Burda yazan okuyan destek olan herkese çok çok teşekkürler 🥰 ne güzel insanlarsınız keşke hepinizi bizzat tanıma fırsatım olsa, seviyorum sizi 💗
Oh bee
Mutlu son
Bayılırım mutlu sonlara Yeşilçam nesli olaraktan 😁

Günaydınlar 🍀
Buraya da yazayım, dün eşimle dışarı çıktık başbaşa konuştuk. Doğumdan sonra ilk başbaşa kalışımız olduğunu fark ettik 🤦‍♀️ Yeni kararlar aldık. Birbirimizde hoşumuza gitmeyen şeyleri belirttik. Eşimin gerçekten bazı şeyleri bilinçsizce yaptığını fark ettim. Borçlardan ötürü modunun düşük olduğunu söyledi. Borç bitince rahatlatacağını, normale döneceğini söyledi. Film grubuna zaten katılmayacak artık. Yani işte durum bu, kararları uygulamada sıkıntı yaşamazsak güzel şeyler olacak inanıyorum 🙏
Burda yazan okuyan destek olan herkese çok çok teşekkürler 🥰 ne güzel insanlarsınız keşke hepinizi bizzat tanıma fırsatım olsa, seviyorum sizi 💗
Oh bee
Mutlu son

Selamlar
Dün sabah öğle zamanlarım rahat geçti
Gunluk yapılması gerekenleri yaptım boş zamanlarda dizi izledim
Akşam da yoğun geçti 2 gunluk odevler ve okulda işlenen konuları yaptık eşimle dönüşümlü ilgilendik.
Sonra oyun oynadık
Sonra da uyku rutinimiz oldu gün bitti.

Bugün de işleri ağırdan alıyorum.
Öğlen olmadan işleri bitiririm 20 dk sürer tahminim
Eylül bugün sinifiyla birlikte kitap almaya gidecekti acaba neler seçecek 😊
Her akşam hikaye okurdum ama okullar açılınca yapmadık ona geri başlamayı düşünüyorum.

Oh bee
Mutlu son
üzerimde yaşar ustanın gülümsemesi adile naşitin kahkahaları var.:KK70::KK70::KK70:
1670487240286.webp

Birde market işim var diş macunumuz bitmis
Markadan hediye gelen diş macunu kalmış sevemedik.

Birde ben dayanamayıp ajanda aldım yine 😅
Bugün gelecek onu yavaş yavaş doldurmaya başlarım.
bullet journal almıştın dımı öncesinde

Back
X