• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar 🌷
Mia- Mia- tekrar geçmiş olsun 💐
Ben de hasta oldum ya 🤦‍♀️ Büyük oğlanda fena öksürüyor küçük oğlanın burnu akıyor, kızın hırıltısı var annem de toparlanamadı tam olarak 😖

Nerde hata yapıyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Neyi yanlış yapıyoruz ? Beslenmeye dikkat ediyorum elimden geldiğince. Bitki çayı, pekmez vs aksatmıyoruz ama 🤷‍♀️

Okuldayım 1 dersim kaldı sonra eve gidip annemi alacağım çarşıya gideceğiz. 1-2 saat gezip bir şeyler içip geliriz diye düşünüyorum bakalım. Kızıma babası bakacak.

Günaydınlar 🌷
Ben de hasta oldum ya 🤦‍♀️ Büyük oğlanda fena öksürüyor küçük oğlanın burnu akıyor, kızın hırıltısı var annem de toparlanamadı tam olarak 😖

Nerde hata yapıyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Neyi yanlış yapıyoruz ? Beslenmeye dikkat ediyorum elimden geldiğince. Bitki çayı, pekmez vs aksatmıyoruz ama 🤷‍♀️

Okuldayım 1 dersim kaldı sonra eve gidip annemi alacağım çarşıya gideceğiz. 1-2 saat gezip bir şeyler içip geliriz diye düşünüyorum bakalım. Kızıma babası bakacak.
Bizden kaynaklanmıyor bence Mikan, cocuklar 2 seneye yakın kapalı ortamda maske taktı, bu sene birden maskeleri çıkarınca vücutları mikrobu unutmuş bence, ortanca kızımın burun akıntısı 1 aydan fazladır devam ediyo, başka bi sorunun yok ama o burun sürekli akıyo musluk gibi🤦🏼‍♀️
Büyük kızım daha dirençli🙏🏻 Miniğim de ablalardan kaynaklı burnu akıyo ara ara, bazen nefes alırken çok ses çıkarıyo genzi dolu gibi, büyüklere pekmez, bal falan veriyorum sürekli, bi de vitamin kullanıyorum, kozalak özü de aldım, onu da veriyorum, bebeğime de serum fizyolojik damlatıyorum sürekli, 1-2 kaşık sulandırılmış pekmez de veriyorum ara ara ama seninki daha kücük demi, benimki 8 aylık olmak üzere, 1 haftası kaldı

Miacım sen hasta mısın ben kaçırmışım galiba atlaya atlaya okuduğum için🙈 Çok geçmiş olsun neyin var😞
Ben de bugün öğlenciyim, 4 dersim var öğleden sonra, sabah büyük cocukları ve eşimi gönderdim, bulaşık makinesi boşaltıldı, geceden sahlep bulaşıkları kalmıştı onları yerleştirdim, mutfak çok dağılmıştı orayı toparladım, yatakları topladım, kücüğüme kahvaltı yaptırdım, uyuttum, rutin cilt bakımı yaptım, salonu roboto süpürttüm, kahvaltımı yaptım, 1.5 kg almışım😞 kahvaltıda yulafla muz yedim
Kahvemi yaptım geldim🤗 biraz kitap okurum, tırnaklarıma ellerime peeling yapıcam, akşam yemeğini annem verecek🙏🏻 Katlanacak çamaşırlar var, yıkanacak 2 makine çamaşır var
Sağol canim salgın hastalık bizi de buldu malesef 😔

Eline sağlık baya isler yapılmış bakımlar yapılmış 😊

Günaydınlar 🌷

Geçmiş olsun 😔
Artık hastalıklar artık zor geçiyor.
Çünkü artık çocuklar dışarıda fazla vakit geçirmiyor daha hijyen takıntılı olduk.
Bağışıklık kazanamıyoruz.

Bizden kaynaklanmıyor bence Mikan, cocuklar 2 seneye yakın kapalı ortamda maske taktı, bu sene birden maskeleri çıkarınca vücutları mikrobu unutmuş bence, ortanca kızımın burun akıntısı 1 aydan fazladır devam ediyo, başka bi sorunun yok ama o burun sürekli akıyo musluk gibi🤦🏼‍♀️
Büyük kızım daha dirençli🙏🏻 Miniğim de ablalardan kaynaklı burnu akıyo ara ara, bazen nefes alırken çok ses çıkarıyo genzi dolu gibi, büyüklere pekmez, bal falan veriyorum sürekli, bi de vitamin kullanıyorum, kozalak özü de aldım, onu da veriyorum, bebeğime de serum fizyolojik damlatıyorum sürekli, 1-2 kaşık sulandırılmış pekmez de veriyorum ara ara ama seninki daha kücük demi, benimki 8 aylık olmak üzere, 1 haftası kaldı
Geçmiş olsun 😔

Tünaydın kızlar, hafta sonunu bulduk yine :KK200:

Tüm hastalarımıza şifa diliyorum, hepinize geçmiş olsun, iyileşin bir an önce.

Selamlar
Sabah kahvaltı sonrası çayımı içtim dinlendim
Sonra yatakları etrafı toplayıp çöpü attım
Robot evi süpürdü bende kapı önünü süpürdüm.
Eylülü aldım öğlen yemeği hazırladım.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Baya baya isler bitti. ferah enerji geldi eve.

Öğleden sonra kitap okurum.

Evet aslında haklısın zaten ben de bu kadar hasta olmazdım. Kozalak şurubunu denemedim herkes öneriyor. Benim kızım 5 buçuk aylık oldu. Daha başlamadık ek gıdaya arada ıhlamur veriyorum sadece🥲

Çok geçmiş olsun Mikancım.
Benim kızım da 3 gündür okula gidemiyor. Influenza testi yaptırdık negatif çıktı. Ama hasta sonuçta😞 sınıfın yarısı hastalıktan okula gidemiyor. Allah’ım tüm hastalara şifa versin.

Benim kızım da 3 gündür okula gidemiyor. Influenza testi yaptırdık negatif çıktı. Ama hasta sonuçta😞 sınıfın yarısı hastalıktan okula gidemiyor. Allah’ım tüm hastalara şifa versin.
Teşekkürler 🙏 size de tekrar geçmiş olsun 😢

Adone virüsü duydun mu?
Ne peki hastalığı?. Geçmiş olsun. Yılbaşı haftası her yıl böyle oluyor. Hastalıklar pik yapıyor. Kış mevsimi tam bir de.

İyi akşamlar hanımlar 🌸
Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir.

Ben cumartesi bahçeye gittim. Nefes aldım geldim. Odun getirdim eşimin kestiği. Mini piknik yaptık. Çay muhabbeti... çocuklar kursta olunca gelmedi onlar. Bizim için iyi oldu.
Bahçeye gitmeden çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırdım. Aslında hiç niyetim yoktu ama kös kös yaptım. Gelince kolaylık.👍

Akşam online olarak arkadaşlarla kitap okuduk. O arada çamaşırları katladım. O da aradan çıktı.

Pazar çamaşır, yemek, hasta olan bir arkadaşım için yemek hazırlayıp götürme işi derken mutfak karıştı. Onu toparlasam harika olacak.
1 makine de bugün yıkadığım çamaşırı katlama işi var.

Çocuklar oyuncakları fena dağıttılar. Ama oyunun da hakkını verdiler. Lego gibi çok parçalı olunca ister istemez yayılıp oynuyorlar. Şu işe bir el atmak lazım.

Soba başı çay keyfindeyim. Haftaya sınavlarım var ve canım hiç istemiyor çalışmak. Geçen bıraksam mı okulu diye düşündüm. Temelde başarısız olma duygusu beni aşağıya çekiyor ve bugünümü de olumsuz etkiliyor. Ne yapsam ki? Fikriniz var mı?🤔

İyi akşamlar hanımlar 🌸

Ben cumartesi bahçeye gittim. Nefes aldım geldim. Odun getirdim eşimin kestiği. Mini piknik yaptık. Çay muhabbeti... çocuklar kursta olunca gelmedi onlar. Bizim için iyi oldu.
Bahçeye gitmeden çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırdım. Aslında hiç niyetim yoktu ama kös kös yaptım. Gelince kolaylık.👍

Akşam online olarak arkadaşlarla kitap okuduk. O arada çamaşırları katladım. O da aradan çıktı.

Pazar çamaşır, yemek, hasta olan bir arkadaşım için yemek hazırlayıp götürme işi derken mutfak karıştı. Onu toparlasam harika olacak.

Çocuklar oyuncakları fena dağıttılar. Ama oyunun da hakkını verdiler. Lego gibi çok parçalı olunca ister istemez yayılıp oynuyorlar. Şu işe bir el atmak lazım.

Soba başı çay keyfindeyim. Haftaya sınavlarım var ve canım hiç istemiyor çalışmak. Geçen bıraksam mı okulu diye düşündüm. Temelde başarısız olma duygusu beni aşağıya çekiyor ve bugünümü de olumsuz etkiliyor. Ne yapsam ki? Fikriniz var mı?🤔
Tabiki bırakmayacaksın saçmalama please🤭
Lütfen 2. Üniversiteyi okurken şu kaygıdan kurtul tek amacın yeni şeyler öğrenmenin hazzını yaşamak olsun.
Açık konuşayım ben üniversiteyi bu kafayla okudum. Üniversitede dersleri stres yaptığımı hatırlamıyorum asla. Ne öğreniyorum tek derdim buydu. Ödev hazırlamak keyifti, sınavlara asla ederinden fazla değer vermedim çünkü gerçekten umrumda değildi. Ve İnan stres yapan bir çok arkadaşımdan çok daha iyi bir ortalama ile bitirdim okulu. Alttan hiç dersim olmadı o kafaya rağmen. Hatta milletin en zorlandığı bazı derslerde en yüksek notları aldığım oldu.
O yüzden lütfen stres yapma eminimki tüm derslerden geçer not alacaksın sen de kendine güven 🙏

Tabiki bırakmayacaksın saçmalama please🤭
Lütfen 2. Üniversiteyi okurken şu kaygıdan kurtul tek amacın yeni şeyler öğrenmenin hazzını yaşamak olsun.
Açık konuşayım ben üniversiteyi bu kafayla okudum. Üniversitede dersleri stres yaptığımı hatırlamıyorum asla. Ne öğreniyorum tek derdim buydu. Ödev hazırlamak keyifti, sınavlara asla ederinden fazla değer vermedim çünkü gerçekten umrumda değildi. Ve İnan stres yapan bir çok arkadaşımdan çok daha iyi bir ortalama ile bitirdim okulu. Alttan hiç dersim olmadı o kafaya rağmen. Hatta milletin en zorlandığı bazı derslerde en yüksek notları aldığım oldu.
O yüzden lütfen stres yapma eminimki tüm derslerden geçer not alacaksın sen de kendine güven 🙏
Yaaa işte biri bana
Benim dediğimi söylese
Ben de eğlenmene bak tarzı derim ama üzerime yapıştı bu duygu. Cidden çıkamıyorum. Hatta saçmalama pliz bile diyorum. 😁 sen dedinya, inşaallah işe yarar.😄
Gene alttan alttan mikemmellik(!) damarlarım kabardı ve bu duygu beni hareket edemez hale getirdi. 2 hafta çalışmalıyım diyerek geçti. Sınıftan da bir arkadaş ( o da evli çocuklu) çok az süre var, yetişemeyeceğiz de yetişemeyeceğiz diye diye valla ruhumu emdi.
Ne yapsam, ufaktan başlayayım de mi
Korkunun ecele faydası yok.

Buradan kaç aldın diye soran babama,
90 aldım dediğimde
Daha yükseği yok muydu
100 aldım dediğimde
Daha yükseği yok muydu şeklinde cevap verdiği için selam olsun.(!)

Yaaa işte biri bana
Benim dediğimi söylese
Ben de eğlenmene bak tarzı derim ama üzerime yapıştı bu duygu. Cidden çıkamıyorum. Hatta saçmalama pliz bile diyorum. 😁 sen dedinya, inşaallah işe yarar.😄
Gene alttan alttan mikemmellik(!) damarlarım kabardı ve bu duygu beni hareket edemez hale getirdi. 2 hafta çalışmalıyım diyerek geçti. Sınıftan da bir arkadaş ( o da evli çocuklu) çok az süre var, yetişemeyeceğiz de yetişemeyeceğiz diye diye valla ruhumu emdi.
Ne yapsam, ufaktan başlayayım de mi
Korkunun ecele faydası yok.

Buradan kaç aldın diye soran babama,
90 aldım dediğimde
Daha yükseği yok muydu
100 aldım dediğimde
Daha yükseği yok muydu şeklinde cevap verdiği için selam olsun.(!)
Ya çalış olduğu kadar. Ben kitaptaki konuları bitiremeyeceğimi anladığımda sadece başlıkları ve alt başlıkları okurdum ve üniteleri tamamlamışım gibi bi rahatlama gelirdi 🤣🤣🤣
Bi de diyelim ki kaldın dersten eee ne olacak dünyanın sonu mu?

Ya çalış olduğu kadar. Ben kitaptaki konuları bitiremeyeceğimi anladığımda sadece başlıkları ve alt başlıkları okurdum ve üniteleri tamamlamışım gibi bi rahatlama gelirdi 🤣🤣🤣
Bi de diyelim ki kaldın dersten eee ne olacak dünyanın sonu mu?
Kendime diyoreee diyoreee ama inanmıyoreee 🙈🤦‍♀️

İyi akşamlar hanımlar 🌸

Aaaa yüzüne su çırp gel.
Bi nefes al
Bırakmak falan hayırdır 😅

Aaaa yüzüne su çırp gel.
Bi nefes al
Bırakmak falan hayırdır 😅
Cidden bunaldım.
Normal mi bu durum? 🤔

Annemler zeytin işi için bende misafirlerdi. Kardeşim kaldı 8 gün kadar. Hergün yemek pişir, bahçeden gelen bulaşıkları yıka. Akşam çay çerez, çocuklar bir yandan.( Bahçesi olan bilir, gerçekten yorucu. Öyle olunca bahçeden gelen evde (sözüm ona) duranı yorulmuyor zannediyordu.) Evin çamaşırı vs. Üzerine sınav haftası eklendi. Akşam çalıştım sabah girdim sınava gibi oldu. Günde iki sınav. Hep üst üste koymuşlar. Feci bunaldım. Cuma sınav bitecekti. Perşembe de oğlumun öğretmeni aradı. Çocuk okulda kusmuş 2-3 defa. İlgilenmişler. Ben okuldayım, gelemez diye de bana söylememişler. O akşam da evde rahatsızdı oğlum. Özetle çalışamadım zaten en düşük notu aldım artık yeter, bırakıyorum diye. O gece de yıllarca çıkmayan uçuğum çıktı.😖

Yani özetle yoruldum. Şimdi de haftaya sınavlar. 🤦‍♀️ Topluca bana bir el atın da modum yükselsin. Desteğe ihtiyacım var sanırım. Kızlar help meee 😄

Şuraya iki inek resmi koyayım da motive olayım. 🐄🐄 😅🤣

Back
X