• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görev tamamlandı.

Eklentiler

• 20230106_153015.webp
    20230106_153015.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 103
  • 20230106_152932.webp
    20230106_152932.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 95
Nerelere kayboldun? Doğum yaptın mı? Taşındın mu? Nasılsın?
Uyeligimle ilgili bir sorun oldu agustostan beri, uygulamayi acmamamay basladi, goremedim
Dogum yaptim 3 aylikoldu ogljm, bu arada sehir degistirdik, yeni yerimize alismaya calisiyoruz iyiyim cok sukur sen nasilsin oglanlar nasil, defne nasil, ise basladin mi

Selamlar
Dün evi dip köşe temizleyip termale gittik
Eve gelip bavulu bosattim hemen.
Şimdide arkadaşıma gideceğim biraz dinlenip.

Uyeligimle ilgili bir sorun oldu agustostan beri, uygulamayi acmamamay basladi, goremedim
Dogum yaptim 3 aylikoldu ogljm, bu arada sehir degistirdik, yeni yerimize alismaya calisiyoruz iyiyim cok sukur sen nasilsin oglanlar nasil, defne nasil, ise basladin mi
Oyyy maşallah 🧿 3 aylık olmuş bile 🥲 nasıl alıştınız mı yeni şehre? Valla biz de iyi diyelim iyi olsun ☺️ İşe başladım evet yoğun yorucu geçiyor günler

Ya tabiki kardeşle büyümek ayrı bi yaşantı sunuyor çocuğa. Hani bunu okulla arkadaşla
tamamlanamayan bir durum. Ben kendi tek büyüdüğüm için böyle hissettim hep ona dayanarak söylüyorum. Ama arada şu oluyor mesela sadece o an birine odaklanman lazım ama dikkatin ister istemez sürekli bölünüp ilgi paylaşılıyor. Öyle anlarda içten içe üzülüyorum işte. Ama tabiki iyiki 3ü de hayatımın bir parçası, hepsi ayrı renk katıyor. Bu düzene baya alıştım çok şükür.
Geçen bir arkadaşımın kızı büyük oğlumla aynı sınıfta ve arkadaşım 2.ye hamile. Kızı kardeşinin adını defne koyalım ve ben 3 kardeş olmak istiyorum deniz gibi diyormuş. Demek ki dedim oğlum iyi hissedip iyi yansıtıyor ki kız da böyle bir izlenim oluşturmuş ☺️
Buna kesinlikle katılıyorm, kardeş çok ayrı bi şans, çok farklı bi paylaşım, çocuk büyütmek çok zor, hepsine ayrı ayrı yetişebilmek yorucu ama onlar için farklı ve dinamik bi deneyim bence, bizim 3. Bebek o kadar sevindirdi ki 2 kızımı mesela, okulda anlata anlata bitiremiyolarmış🙈
Bu arada çok geçmiş olsun🙏
Dün alışveriş yapmadigim 1 ayı doldurdum
Kendimi kisitlamadim ama ürün konusunda sorguladım ihtiyacım varmi alırsam kullanirmiyim diye. Elimdeki ürünleri daha aktif kullandım.

Maddi olarakta borca girmedim.
Odemelerimi yaptım. fatura kart ödemesi gibi.
Daha rahat ve iyi hissettim.

Ocak ayında da böyle devam edeceğim.
Alacağım şeyler olursa paylaşırım sizinle

Ben de bi süre ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmadan devam etmek istiyorum, en son airfryer aldım yeniyıla girmeden, çocuklara sağlıklı yağsız yiyecekler yapabilmek adına iyi ettiğimi düşünüyorum, kozmetik alışverişi sonu gelmeyen, dipsiz kuyu gibi, batak resmen🫠😂 Sürekli bişeyler bitiyo tamamla tamamla bitmiyo

Buna kesinlikle katılıyorm, kardeş çok ayrı bi şans, çok farklı bi paylaşım, çocuk büyütmek çok zor, hepsine ayrı ayrı yetişebilmek yorucu ama onlar için farklı ve dinamik bi deneyim bence, bizim 3. Bebek o kadar sevindirdi ki 2 kızımı mesela, okulda anlata anlata bitiremiyolarmış🙈

Ben de bi süre ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmadan devam etmek istiyorum, en son airfryer aldım yeniyıla girmeden, çocuklara sağlıklı yağsız yiyecekler yapabilmek adına iyi ettiğimi düşünüyorum, kozmetik alışverişi sonu gelmeyen, dipsiz kuyu gibi, batak resmen🫠😂 Sürekli bişeyler bitiyo tamamla tamamla bitmiyo
Aynen bakım ürünleri detaya girdikçe eksik bitmiyor.😅

Bugün hava buz gibi soğuk
Eylülü okula bırakınca kuaföre uğrayacağım
Randevu alırım boş saate denk gelirsem yaptırırım.
Bakalım harcamali bir gün mü olacak

Bana göre ihtiyaç bakimli olmak ama exra para harcadığım için harcamali bir gün ilan edebilirim.

Öyle gerçekten artıları da zorlukları da var☺️ Teşekkür ederim 🥰

Back
X