Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerelere kayboldun? Doğum yaptın mı? Taşındın mu? Nasılsın?Selam kızlar nasilsiniz
Herkese iyi yillar
Uyeligimle ilgili bir sorun oldu agustostan beri, uygulamayi acmamamay basladi, goremedimNerelere kayboldun? Doğum yaptın mı? Taşındın mu? Nasılsın?
Mutlu yıllarSelam kızlar nasilsiniz
Herkese iyi yillar
Oyyy maşallahUyeligimle ilgili bir sorun oldu agustostan beri, uygulamayi acmamamay basladi, goremedim
Dogum yaptim 3 aylikoldu ogljm, bu arada sehir degistirdik, yeni yerimize alismaya calisiyoruz iyiyim cok sukur sen nasilsin oglanlar nasil, defne nasil, ise basladin mi
Geçmiş olsun. Grip mi oldun?Günaydınlar
3 gün rapor aldım. Hastayım![]()
Teşekkür ederim, gribim sanırım ama tat koku da alamıyorum bi ateş bi üşüme geliyor halsizlik vsGeçmiş olsun. Grip mi oldun?
Geçmiş olsun mikanGünaydınlar
3 gün rapor aldım. Hastayım![]()
TeşekkürlerGeçmiş olsun mikan![]()
Buna kesinlikle katılıyorm, kardeş çok ayrı bi şans, çok farklı bi paylaşım, çocuk büyütmek çok zor, hepsine ayrı ayrı yetişebilmek yorucu ama onlar için farklı ve dinamik bi deneyim bence, bizim 3. Bebek o kadar sevindirdi ki 2 kızımı mesela, okulda anlata anlata bitiremiyolarmışYa tabiki kardeşle büyümek ayrı bi yaşantı sunuyor çocuğa. Hani bunu okulla arkadaşla
tamamlanamayan bir durum. Ben kendi tek büyüdüğüm için böyle hissettim hep ona dayanarak söylüyorum. Ama arada şu oluyor mesela sadece o an birine odaklanman lazım ama dikkatin ister istemez sürekli bölünüp ilgi paylaşılıyor. Öyle anlarda içten içe üzülüyorum işte. Ama tabiki iyiki 3ü de hayatımın bir parçası, hepsi ayrı renk katıyor. Bu düzene baya alıştım çok şükür.
Geçen bir arkadaşımın kızı büyük oğlumla aynı sınıfta ve arkadaşım 2.ye hamile. Kızı kardeşinin adını defne koyalım ve ben 3 kardeş olmak istiyorum deniz gibi diyormuş. Demek ki dedim oğlum iyi hissedip iyi yansıtıyor ki kız da böyle bir izlenim oluşturmuş![]()
Dün alışveriş yapmadigim 1 ayı doldurdum
Kendimi kisitlamadim ama ürün konusunda sorguladım ihtiyacım varmi alırsam kullanirmiyim diye. Elimdeki ürünleri daha aktif kullandım.
Maddi olarakta borca girmedim.
Odemelerimi yaptım. fatura kart ödemesi gibi.
Daha rahat ve iyi hissettim.
Ocak ayında da böyle devam edeceğim.
Alacağım şeyler olursa paylaşırım sizinle
Aynen bakım ürünleri detaya girdikçe eksik bitmiyor.Buna kesinlikle katılıyorm, kardeş çok ayrı bi şans, çok farklı bi paylaşım, çocuk büyütmek çok zor, hepsine ayrı ayrı yetişebilmek yorucu ama onlar için farklı ve dinamik bi deneyim bence, bizim 3. Bebek o kadar sevindirdi ki 2 kızımı mesela, okulda anlata anlata bitiremiyolarmış
Bu arada çok geçmiş olsun
Ben de bi süre ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmadan devam etmek istiyorum, en son airfryer aldım yeniyıla girmeden, çocuklara sağlıklı yağsız yiyecekler yapabilmek adına iyi ettiğimi düşünüyorum, kozmetik alışverişi sonu gelmeyen, dipsiz kuyu gibi, batak resmenSürekli bişeyler bitiyo tamamla tamamla bitmiyo
Öyle gerçekten artıları da zorlukları da varBuna kesinlikle katılıyorm, kardeş çok ayrı bi şans, çok farklı bi paylaşım, çocuk büyütmek çok zor, hepsine ayrı ayrı yetişebilmek yorucu ama onlar için farklı ve dinamik bi deneyim bence, bizim 3. Bebek o kadar sevindirdi ki 2 kızımı mesela, okulda anlata anlata bitiremiyolarmış
Bu arada çok geçmiş olsun
Ben de bi süre ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmadan devam etmek istiyorum, en son airfryer aldım yeniyıla girmeden, çocuklara sağlıklı yağsız yiyecekler yapabilmek adına iyi ettiğimi düşünüyorum, kozmetik alışverişi sonu gelmeyen, dipsiz kuyu gibi, batak resmenSürekli bişeyler bitiyo tamamla tamamla bitmiyo