- 23 Eylül 2013
- 25.338
- 52.515
- 798
Rica ederimTeşekkür ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimTeşekkür ediyorum![]()
Missha ya da bakacağımMissha yi daha çok seviyorum
Solante günlük ağır kalıyor bana cildim karma.
Önümüzdeki hafta detayli yazayım sizeMerhaba kızlar sizleri keyifle okuyorum aktif olmasamda arada size danışıyorum fikirleriniz benim için değerli cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz bi rutin oluşturmak istiyorum siyah nokta ve gözeneklerden kurtulmanın yolu nedir hangi ürünleri kullanmalıyım sizce karma bi cildim var hafif çil gibi lekeler oluştu yüzümde bilinçli yapmak istiyorum bakımlarımı önereceğiz videolar varsa izlemek isterim yada hangi ürünleri mutlaka kullanmalıyım çok vakit ayıramam bebişli anneler malum en etkili ve pratik olanı sever![]()
mikancım heliocare'in bi kremini kullanmaya başladım, hafif bi renkte veriyor, extra bi bb kullanmıyorum. ekledim görselini.Slm kızlar
Daha önce de soruldu ama ben yine sorayım. Memnun kaldığınız bir güneş kremi önerebilir misiniz bana?Evilish sen hangisini kullanıyorsun ?
Teşekkür ederimmikancım heliocare'in bi kremini kullanmaya başladım, hafif bi renkte veriyor, extra bi bb kullanmıyorum. ekledim görselini.
Eki Görüntüle 3199279
Rica ederimBen de peeling almayi düşünüyodum çok iyi oldu teşekkür ederimben sabah akşam temizliyorum ilk önce kabak lifli sabunum var onunla temizleyip sonra yüz yıkama jeliyle temizliyorum. Sonra nemlendirici göz altı kremini sürüyorum nemlendirici serum kullaniyorum. Akşam yatmadan önce tekrar temizleme nemlendirme bide retinol içeren krem kullanıyorum gece maskesi bunu bir gün yapıp bir gün yapmıyorum. Bide ek olarak takviye alıyorum collegen takviyesi alıyorum
yağ karışımları bende gördüm ama yapmaya üşeniyorum yaKil maskesi yapıyorum hafta da 2 defa. Saçlar için bende bı kaç kişiden gördüm hafta da 2 gün yağ karışımı yapmak istiyorum. Saç bakım yağları bide cilt bakım ihtiyaclarim için alışveriş yapmam lazım maaş gününü bekliyorum![]()
Motivasyona benimde ihtiyacım var . Görünce bi heveslendim sadeceyağ karışımları bende gördüm ama yapmaya üşeniyorum ya
O motivasyon gelir umarım.
Birde aynen ürünlerin kullanım süreleri aldığım paraya degiyormu işlevi performansı mutlaka kıyaslama yaparım.
Yapınca sende anlat belki bir enerji gelir başlarızMotivasyona benimde ihtiyacım var . Görünce bi heveslendim sadece![]()
GünaydınGünaaydııın![]()