Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz için yaptırırım mutlakaMia- kendiliğinden dökülürmüş yavaş yavaş
Mutfak konusunda ben de biriktirmeyi sevmem ertesi güne çok çok yorgunsam 2-3 çay bardağı kalır. Yemek listesi yapıyordum bir ara ama şu aralar annem yemekleri yapıyorMutfak işleri akşamdan başlar
Ben 1,5 yıl kadar mutfakta çalıştım.
Profesyonel mutfaklarda isler dünden başlar
Yarının yemeği bellidir hatta 1 haftalik yemekler belirlenir. O listeye göre alışveriş yapılır
Yemek yapılınca ayrı temizlenir ve servis isleride yapıldıktan sonra Mutfak tamamen temizlenir.
Kullanılan Mutfak eşyaları pratik olmalıdır.
Bu sistemi evimde uyguladım.
Yemek yaptığım saat bellidir Yemek pişerken bir yandan da etrafı toplarım. 30-45 dk sürüyor.
Sonra sofrayı hazırlarım Yemek sonrası ocak kirliyse temizler çaydanlığımı koyarim üstünetencerelerde Yemek kaldıysa saklama kabına alırım tabaklarida toplar makineye atarım.
Hergun mutfagimi süpürürüm kırıntılar etrafa yayilmasin diye.
Bunlar 15 dk sürüyor yani çay demlendigin de işlerim de bitmiş oluyor![]()
Bizim o bardaklar hergun kalıyor akşamları iş yapmam sofrayı toplayıncaMutfak konusunda ben de biriktirmeyi sevmem ertesi güne çok çok yorgunsam 2-3 çay bardağı kalır. Yemek listesi yapıyordum bir ara ama şu aralar annem yemekleri yapıyor
Eline sağlıkSelamlar, kaç zamandır bakıcımız da olunca mutfak benim kontrolümden çıkmış gibiydi, geçen hafta yine alışveriş sözümü tutamayıp bakliyatlar için saklama kapları aldım, hepsi tek çeşit ve düzenli olsun diye.
evden koca bi koli çeşit çeşit kavanoz çıktı, hepsi aynı renk ve şekil/desende kaplara geçti, eksik bakliyatımı aldım, ne var ne yok ortaya çıktı, sanki ben ferahladım.
bi arkadaşım ev hediyesi çift taraflı tava almıştı, hiç kullanmadım henüz, evdeki tavalarıma artık yaptığım şeyler yapışmaya başlayınca onu çıkardım, tavaları da elden çıkardım, böylelikle yenilendik.
darısı 2 miniğimin odasını düzenlemeye. kış bitene kadar düzenlesem de odalarında yatmayacaklar sanki, azıcık daha sabrediyoruz bakalım.
Bayat ekmekleri onda ısıtıp sofraya onunla koyunca sıcaklığını uzun süre muhafaza ediyor. Hemde dünkü ekmek bugün pamuk gibi oluyor. Kızarmış seven için bir tık daha ısıtınca çıtır kızarmış oluyor.arkadaşım ev hediyesi çift taraflı tava almıştı,
Arkadaşta gördüm bende, eğer sürekli dokunulmaz, banyo ve yüz yıkama sırasında korunursa çok daha uzun süre kullanılıyormuş, ben gün içinde gözüme çok fazla dokunduğum için yaptırmaya cesaret edemedimMia- dökülürmüş yavaş yavaş
ya sudem çok iyi fikir oldu, inan kaç zamandır ben bunu ne yapacağım diye düşünüp öylece durduruyodum, bakalım bi kullanmaya başlayayım inşallah severiz.Bayat ekmekleri onda ısıtıp sofraya onunla koyunca sıcaklığını uzun süre muhafaza ediyor. Hemde dünkü ekmek bugün pamuk gibi oluyor. Kızarmış seven için bir tık daha ısıtınca çıtır kızarmış oluyor.
Kalan ekmekleri değerlendirirken iyi ki almışım dediğim eşyadır hep çift taraflı tava.
GünaydınGünaydınlaaar
ya sudem çok iyi fikir oldu, inan kaç zamandır ben bunu ne yapacağım diye düşünüp öylece durduruyodum, bakalım bi kullanmaya başlayayım inşallah severiz.
eline sağlıkSelamlar
Dün çok iş yaptım
Mutfağın dolaplarını sildim.
Balkonda baya kirlenmisti balkonu temizledim. Camları yerleri sandalyeleri vs.
Eylülün odası yarım kaldı oradan devam edeceğim
Geriye salon ve portmanto kontrolü kalıyor birde ufak tefek yerler var.
Eylül bugün gelecek ödevleri ve oyunlarımız var.
O yüzden düzen işlerini yavaslatirim bu hafta.
ay ben niye kullanmamışım yaa, neyse evdeki tavaları eskittik bu arada, tertemiz buna geçmiş oldumÇift taraflı tavayı ben çok kullanıyorum. Krep bile yapıyorum zamandan tasarruf etmek için.
İkisini iki göze koyup bir de zaten geniş kendisi kocaman krepler oluyor ☺