- 23 Eylül 2013
- 25.341
- 52.528
- 798
İyi fikirÇok güzel fikir canım. Az önce eşimle tartismasaydim bende düşünürdüm ama sinirim geçince düşüncem bu fikrisadece oğlumla kendi fotoğraflarimi mi çıkarttirsam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi fikirÇok güzel fikir canım. Az önce eşimle tartismasaydim bende düşünürdüm ama sinirim geçince düşüncem bu fikrisadece oğlumla kendi fotoğraflarimi mi çıkarttirsam
![]()
Birkaç gün bekleYak bütün fotoğraflariiii modumdayim![]()
Evet şöyle en sevdiklerimizi çıkartsak ilerisi için güzel anı oluyorNe güzel bilgisayarda piksel düşüyor hemde kalıcı olmuyor
Benim de Hatay’dan kuzenim ve ailesi gelecek. İş çokSelamlar
Bugün annemle babam gelecek.
Gündem yoğun yapılacak işler var.
Ne güzelBenim de Hatay’dan kuzenim ve ailesi gelecek. İş çok![]()
oyy ellerine sağlık, tahminimce su burçları hep mi böyle ki, benim de ortanca kızım balık, inanılmaz duygusal ve düşünceliOğlumun hediyesiyengeç burcudur da azıcık
Bende yengeç burcuyum çok duygusalım bide çok alinganimdiroyy ellerine sağlık, tahminimce su burçları hep mi böyle ki, benim de ortanca kızım balık, inanılmaz duygusal ve düşünceli![]()
Hayırdır wendy birsey mi olduGünaydın kızlar, hayırlı kandiller
bende bayaa yoğun bi hafta sonundan (fiziksel değil kafa yorgunluğu) yaşayarak çıktım, inşallah hafta içi dinleniriz artık.
yok miacım önemli bi durum yoktu, eşimle hafif atıştık falan ama çözümsüz bi durum yok, tartışma haliydi yani, çözümlendi ama. yine de fiziksel yorulsam daha iyiydi, huzursuzluk daha çok yoruyor insanı.hayırdır wendy birsey mi oldu
Tartışmalar iyidir zor olsada etki alanına yeni kurallar getiriryok miacım önemli bi durum yoktu, eşimle hafif atıştık falan ama çözümsüz bi durum yok, tartışma haliydi yani, çözümlendi ama. yine de fiziksel yorulsam daha iyiydi, huzursuzluk daha çok yoruyor insanı.