• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün eşim nöbetçiydi o yüzden temizliği geç saatte yaptık ev temiz kaldı böylece artık hep bu şekilde yapıyorum bir sonraki gün iyi oluyor . Dün çok çalıştığım için bugünü daha sakin geçirdim.
💐Sabah kahvaltı kişisel bakım yatak toplama yaptık
💐 olumlama dinledim çayımı içtim
💐Oyuncak oynadık
💐Tuvalet ve balkon temizledim
💐Robotu çalıştırdım evi süpürdü
💐oğlumu uyuttum
💐Öğlen namazımı kıldım atıştırdım
💐Aylık bütçeyi yaptım
💐Öğleden sonra da yemek yaptık
💐Namaz kıldım giyindik
💐Eşim geldi alışverişe ve oyun alanına gittik

Oğlum orada problem çıkarttığı için tadımız kaçtı eve geri döndük saatlerce ağladı çok gerildik tabi

💐Yemek yedik toparladım
💐Akşam olumlamamı dinledim
💐Namazımı kıldım
💐Oğlumu banyo yaptırdım üzerine yatakta bir kriz daha geldi şuan namazı kılıp boş boş tavana bakacağım 🫣 ödev gruplarıma bakamadım kitabımı okuyamadım 🥺

Vallahi canım ya 98 depremini de yaşamıştım çocuktum o zaman 1 ay çadırda kalmıştık
Ama bu bambaşka deprem anında soğukkanlıyım aslında
4 17 deki depremde kızlarla yalnızdım
Küçükle beraber yatıyorduk onu kucağıma aldığım gibi Büyüğün odasına gittim bekledik biter. Diye ama yok kesileceği yoktu sonra masanın altına girdik ama çok korktuk yaaaaaa anne olunca daha başkaymış😪😪😪

Küçüğüm de hep uykudan uyandı kuzum yaaa artık uykuya geçmek istemiyor🥺🥺🥺

İnşallah geçecek bugünler Rabbim güzel günler gösterecek ben inanıyorum 🤲🤲🤲😘
Bir daha yaşatmasın boyle bir felaket 🙏
Allah korusun

Vallahi canım ya 98 depremini de yaşamıştım çocuktum o zaman 1 ay çadırda kalmıştık
Ama bu bambaşka deprem anında soğukkanlıyım aslında
4 17 deki depremde kızlarla yalnızdım
Küçükle beraber yatıyorduk onu kucağıma aldığım gibi Büyüğün odasına gittim bekledik biter. Diye ama yok kesileceği yoktu sonra masanın altına girdik ama çok korktuk yaaaaaa anne olunca daha başkaymış😪😪😪

Küçüğüm de hep uykudan uyandı kuzum yaaa artık uykuya geçmek istemiyor🥺🥺🥺

İnşallah geçecek bugünler Rabbim güzel günler gösterecek ben inanıyorum 🤲🤲🤲😘
Canım 98 depreminde biz de 1 hafta çadırda kalmıştık ama o hiç bir şeymiş gerçekten. Ben de soğukkanlıydım ama bu depremde gördüklerim ve duyduklarımdan sonra hele bir de çocuklar varken soğukkanlı kalabileceğimi sanmıyorum.
İnşallah güzel günler görmek nasip olur bize de çocuklarımıza da, asla unutmayacağız ama belki hissettiğimiz çaresizliği acıyı unuturuz bir nebze 🙏

Dün gece deprem olur vs diye korkumdan düzgün uyuyamadım eşim olmadığı için daha çok korktum birde çok yorgundum bugün de böyle krizli geçince hemen alışverişe sarılıyorum hemen en kötü ihtimalle sanal markete girip birşeyler sipariş verme krizi geliyor şuan kendimi sıkıyorum 🥹

Dün gece deprem olur vs diye korkumdan düzgün uyuyamadım eşim olmadığı için daha çok korktum birde çok yorgundum bugün de böyle krizli geçince hemen alışverişe sarılıyorum hemen en kötü ihtimalle sanal markete girip birşeyler sipariş verme krizi geliyor şuan kendimi sıkıyorum 🥹
Hangi şehirdesiniz?

Deşarj olmak için alışverişe sarıyoruz maalesef 🤭

Aynen ya niye böyle oluyor 🤦‍♀️
Bilemiyorum ki🤪🤪
Bir daha yaşatmasın boyle bir felaket 🙏
Allah korusun
Amin kuzum yaaa🤲🤲🤲
Canım 98 depreminde biz de 1 hafta çadırda kalmıştık ama o hiç bir şeymiş gerçekten. Ben de soğukkanlıydım ama bu depremde gördüklerim ve duyduklarımdan sonra hele bir de çocuklar varken soğukkanlı kalabileceğimi sanmıyorum.
İnşallah güzel günler görmek nasip olur bize de çocuklarımıza da, asla unutmayacağız ama belki hissettiğimiz çaresizliği acıyı unuturuz bir nebze 🙏
Dimi ya Rabbim bir daha yaşatmasın🤲🤲🤲🤲😘

Hangi şehirdesiniz?

Deşarj olmak için alışverişe sarıyoruz maalesef 🤭
Siirtte görev yapıyoruz . Ay cidden geçen öyle alışveriş yaptım saçma sapan gerçi ihtiyacım olan şeyleri aldım ve gram mutluluk hissi gelmedi 🫣 birde ben eve birşeyler almayı daha çok seviyorum kıyafet ayakkabı vs değildi saçma belki ama böyle oluyor . Artık bu ay kendimi sıkıp markete az gidip ve sanalı da hayatımdan çıkarma hedefim var 😰

Siirtte görev yapıyoruz . Ay cidden geçen öyle alışveriş yaptım saçma sapan gerçi ihtiyacım olan şeyleri aldım ve gram mutluluk hissi gelmedi 🫣 birde ben eve birşeyler almayı daha çok seviyorum kıyafet ayakkabı vs değildi saçma belki ama böyle oluyor . Artık bu ay kendimi sıkıp markete az gidip ve sanalı da hayatımdan çıkarma hedefim var 😰
Biraz zor ama imkansız değil 😁

Bugün dinlendim.
Günlük işleri yaptım
Dizi izledim.
Eylül banyo yaptı.
Yemegide eşimle beraber yaptık
Sofra topla ödev işleri derken akşam oldu.

Bende önceden eve çok alırdım baya eksiklerim vardı son yılda kendime alıyorum.
Yinede bitmiyor hiç eksik 😅

Biraz zor ama imkansız değil 😁
Sıkıyorum kendimi 😂
Bende önceden eve çok alırdım baya eksiklerim vardı son yılda kendime alıyorum.
Yinede bitmiyor hiç eksik 😅
Ben deterjan bağımlısıyım sanki sürekli farklı şeyler denemek istiyorum ve alıyorum 😂 kıyafet ayakkabı takı herşey zaten oldukça fazla hevesim yok 😂geçen gün aksesuar aldım birkaç gümüş küpe mutlu olurum o an zannettim yooo hiç olmadım 😂

Back
X