• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar
Dün gece Eylül uyumadı öksürükten pekmez yağ karışımı verdim öylelikle uyudu
Yanımızda olduğundan küçücük bir alanda uyumak durumunda kaldım yani uykusuzum ve biraz boğazım ağrıyor gibi.

Birazdan kendime gelirsem markete gidebilirim.
Ev iyi durumda birkaç iş var.

Eylül uyanınca duruma göre bakacağım.

Günaydınlar
Yanımızda olduğundan küçücük bir alanda uyumak durumunda kaldım yani uykusuzum ve biraz boğazım ağrıyor gibi.

Geçmiş olsun benim kız da 4.30 da uyandı 2 saat uyumadı ağrı kesici verdim anca biraz rahatladı 😔

Günaydınlar

Ya geçmiş olsun 💐 benimde alerjik öksürüğüm başladı zorlandım 🥹 oğlum da gece 04:00 den sonra düzgün uyumadı

Kahvaltıdan sonra
👍Ödemeleri yaptım
👍Evi süpürdüm
👍Tozları aldım
👍Yerleri sildim
👍Wc temizledim
Oğluma çorba yaptım akşama dünden fazla yemeğim var biraz ondan yeriz ama az o yüzden oğlum uyuyunca kendimize hamburger yaparız dizi izleriz dedik .
Ben tuvaletteyken oğlum koltuğumuzu tamir etmek istemiş Matkabı ile koltuğu kumaşına delik açmış 🤯
👍Yedirdim yatırdım
👍Alışveriş listemi yapmam akşama birkaç eksiği almamız lazım eczane vs bakacağım .

Günaydınlar

Geçmiş olsun canım 😔

Okula gitme işi bitti bugünluk 😆
Yarına misafirlerim var ikram hazirliycam birazdan alınacaklar var ama markete çıkamam tekrar dışarı çıkmak istemiyorum hiç eşim alıp gelir. Akşama yemek yok yemek yapasim da yok 😆 Sporumu yaptiiim ama o tamamdır ☺️

Kahvaltıdan sonra
👍Ödemeleri yaptım
👍Evi süpürdüm
👍Tozları aldım
👍Yerleri sildim
👍Wc temizledim
Oğluma çorba yaptım akşama dünden fazla yemeğim var biraz ondan yeriz ama az o yüzden oğlum uyuyunca kendimize hamburger yaparız dizi izleriz dedik .
Ben tuvaletteyken oğlum koltuğumuzu tamir etmek istemiş Matkabı ile koltuğu kumaşına delik açmış 🤯
👍Yedirdim yatırdım
👍Alışveriş listemi yapmam akşama birkaç eksiği almamız lazım eczane vs bakacağım .
Elinize sağlık

Bir iş yapıp 2 saat dinleniyorum.
Birazdan ödev yapsak
Sonra yemek işim var.

Kalktım süpürge tuttum. Börek içi yaptım akşama böreği sarıp tatlıyı yaparım. Yemek yapmadım yaaa ne yemek yapacağımı bilmiyorum liste yapmadım bu hafta. Geçen hafta bı salmistim herşeyi bugune kadar geçen haftanin işlerini hallettim 😆 bu hafta daha iyiyim ama 😑

Kalktım süpürge tuttum. Börek içi yaptım akşama böreği sarıp tatlıyı yaparım. Yemek yapmadım yaaa ne yemek yapacağımı bilmiyorum liste yapmadım bu hafta. Geçen hafta bı salmistim herşeyi bugune kadar geçen haftanin işlerini hallettim 😆 bu hafta daha iyiyim ama 😑
Ellerine sağlık Ayyy şekerim haftalık liste yap sende🙊🙊

Valla ben. Kızı parka götürdüm
Kayınvalidem ıspanaklı börek yapmış
Şimdi bende kahve yaptım balkonda içiyoz gel buyur☕☕☕

Back
X