Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun benim kız da 4.30 da uyandı 2 saat uyumadı ağrı kesici verdim anca biraz rahatladıGünaydınlar
Dün gece Eylül uyumadı öksürükten pekmez yağ karışımı verdim öylelikle uyudu
Yanımızda olduğundan küçücük bir alanda uyumak durumunda kaldım yani uykusuzum ve biraz boğazım ağrıyor gibi.
Birazdan kendime gelirsem markete gidebilirim.
Ev iyi durumda birkaç iş var.
Eylül uyanınca duruma göre bakacağım.
Ya geçmiş olsunGünaydınlar
Yanımızda olduğundan küçücük bir alanda uyumak durumunda kaldım yani uykusuzum ve biraz boğazım ağrıyor gibi.
Geçmiş olsun canımGünaydınlar
Haydi kalkkkkKoltuğa oturdum kaldım şuan elimden tutup kaldırın beni![]()
Sağol canim sizede geçmiş olsun.Geçmiş olsun benim kız da 4.30 da uyandı 2 saat uyumadı ağrı kesici verdim anca biraz rahatladı![]()
Sizede geçmiş olsunYa geçmiş olsunbenimde alerjik öksürüğüm başladı zorlandım
oğlum da gece 04:00 den sonra düzgün uyumadı
Sağol canimGeçmiş olsun canım![]()
YapabilirsinKoltuğa oturdum kaldım şuan elimden tutup kaldırın beni![]()
Elinize sağlıkKahvaltıdan sonra
Ödemeleri yaptım
Evi süpürdüm
Tozları aldım
Yerleri sildim
Wc temizledim
Oğluma çorba yaptım akşama dünden fazla yemeğim var biraz ondan yeriz ama az o yüzden oğlum uyuyunca kendimize hamburger yaparız dizi izleriz dedik .
Ben tuvaletteyken oğlum koltuğumuzu tamir etmek istemiş Matkabı ile koltuğu kumaşına delik açmış
Yedirdim yatırdım
Alışveriş listemi yapmam akşama birkaç eksiği almamız lazım eczane vs bakacağım .
Kalktım süpürge tuttum. Börek içi yaptım akşama böreği sarıp tatlıyı yaparım. Yemek yapmadım yaaa ne yemek yapacağımı bilmiyorum liste yapmadım bu hafta. Geçen hafta bı salmistim herşeyi bugune kadar geçen haftanin işlerini hallettimHaydi kalkkkk![]()
Aman bosver gel çay içelimYine çöktüm bak koltuğa kalkiyom tekrar![]()
Bir salmış da benim yaYine çöktüm bak koltuğa kalkiyom tekrar![]()
Ellerine sağlık Ayyy şekerim haftalık liste yap sendeKalktım süpürge tuttum. Börek içi yaptım akşama böreği sarıp tatlıyı yaparım. Yemek yapmadım yaaa ne yemek yapacağımı bilmiyorum liste yapmadım bu hafta. Geçen hafta bı salmistim herşeyi bugune kadar geçen haftanin işlerini hallettimbu hafta daha iyiyim ama
![]()