• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasir makinesine temizleyici döküp çalıştırdım.
Kalan işleri yaptım
Yemekler pişiyor
Eylül de odasında ödev yapıyor
Şimdilik hersey yolunda.

Akşam tv yi diğer odaya taşırız biz izlemiyoruz zaten.

Selamlar
Kv durumu pek iyi değil o yüzden bizde kalacak yarın gelecek
Odayı hazırlıyorum
Akşamda yanına gideceğiz.

Bir yandan da evi toparlıyorum
Artık daha planli olmam gerekiyor

Market listesi yapacagim akşam eşimle alacağız.
Birde pijama takımı alacağım.
Yedek çarşaf vs.
Başka ne lazım olur bilmiyorum aklıma geldikçe alırım artık.
Neyi var Mia?
Allah şifa versin.
Yaşı kaç?

Merhaba kızlar, nerelerdesiniz? Mia- Mia- Mikan Mikan belleza belleza SUHAN SUHAN lindalinda lindalinda CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Psidan Psidan kavs-i kuzah kavs-i kuzah Scss94 Scss94 inciitanesi inciitanesi mavimli mavimli Kmsl Hnd Kmsl Hnd CoffeCoffe CoffeCoffe sudem34 sudem34 Evilish Evilish

aklıma gelenleri etiketledim, hepiniz iyisinizdir umarım, acaba görmedim mi neden bu kadar zamandır bildirim gelmemiş dedim, buralara yazınca iyiyiz, kocaman sevgiler hepinize :KK200:
Selam canım. 🌸

Ben yuvarlanıp gidiyorum valla.
Orta şeker bir hayatım hızlıca geçen zaman dilimlerinde var.

İyi olmana sevindim. ☺

Merhaba kızlar, nerelerdesiniz? Mia- Mia- Mikan Mikan belleza belleza SUHAN SUHAN lindalinda lindalinda CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Psidan Psidan kavs-i kuzah kavs-i kuzah Scss94 Scss94 inciitanesi inciitanesi mavimli mavimli Kmsl Hnd Kmsl Hnd CoffeCoffe CoffeCoffe sudem34 sudem34 Evilish Evilish

aklıma gelenleri etiketledim, hepiniz iyisinizdir umarım, acaba görmedim mi neden bu kadar zamandır bildirim gelmemiş dedim, buralara yazınca iyiyiz, kocaman sevgiler hepinize :KK200:
Buralardayım canım, aynı okul iş çok şükür rutin bozulmasın olağanüstü şeyler olmasın da.. Nisan da memlekete gitme planları yapıyorum. Çok üzüleceğim, hiç iyi gelmeyecek biliyorum ama gitmem lazım sevdiklerimi sağ Salim görmem lazım inşallah 🙏 ben de durumlar böyle, sen nasılsın ? Mia nın kayınvalidesi kendisinde kalacaktı bir süre ondan giremiyordur

Buralardayım canım, aynı okul iş çok şükür rutin bozulmasın olağanüstü şeyler olmasın da.. Nisan da memlekete gitme planları yapıyorum. Çok üzüleceğim, hiç iyi gelmeyecek biliyorum ama gitmem lazım sevdiklerimi sağ Salim görmem lazım inşallah 🙏 ben de durumlar böyle, sen nasılsın ? Mia nın kayınvalidesi kendisinde kalacaktı bir süre ondan giremiyordur
yaa ara tatilde gideceksin o zaman, evet hala durumlar vahim ama sevdiklerini görmek eminim iyi gelecektir sana.

Bizde şükür iyi diyelim iyi olalım. Geçen hafta cuma günü ananem yoğun bakıma alınmıştı, şükür dün çıktı, hafta sonu biraz zor geçti bana, kendimi yeni hobime verdim, sayılarla boyama seti almıştım, kafa dağıtmaya iyi geldi.

Selam 🙋🏼‍♀️ ben de aynı okul ev arası koşturma, bu aralar mesleki olarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum boş vakitlerimde okuma - izleme halindeyim, onun dışında telefon bağımlılığı hakkında konuşurken eşimle telefonuma süre koyduk baya baya az, elime alınca ay süre bitecek diyip bırakıyorum hiç bakamıyorum sosyal medyaya falan 🙈iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum

Herkesin iyi olmasına sevindim💐

Selamlar🌸
Ben iyiyim canım. Her şey yolunda çok şükür. Bir kaç gündür aktif değil burası. Ben de ara ara girip bakıyorum. Mia olmayınca sessiz kaldı..

yaa ara tatilde gideceksin o zaman, evet hala durumlar vahim ama sevdiklerini görmek eminim iyi gelecektir sana.

Bizde şükür iyi diyelim iyi olalım. Geçen hafta cuma günü ananem yoğun bakıma alınmıştı, şükür dün çıktı, hafta sonu biraz zor geçti bana, kendimi yeni hobime verdim, sayılarla boyama seti almıştım, kafa dağıtmaya iyi geldi.
Çok çok geçmiş olsun anneannene, aaa yeni hobin hayırlı olsun. Ben de bakayım iyi gelebilir bana da

Selam kızlar kv bizde misafirler geliyor
Burası karmaşık bir düzen içinde.
misafirlerini ağırla evi düzenlemeden haberleşiriz bence, birbirimizin ev düzenleme/temizleme seanslarını bile duyup ilham almak bana inanılmaz iyi geliyor.
Çok çok geçmiş olsun anneannene, aaa yeni hobin hayırlı olsun. Ben de bakayım iyi gelebilir bana da
resmini ekleyeyim mikancım, 2 küçük çocuğun çok ilgisini çekti ama elletemiyorum onlara, uyuduklarında ancak işte yapabiliyorum, bizim minnaklarla biraz zor işte. ama büyük kızıma da aldım, anne kız etkinliği oldu, belki senin büyük oğlun da sevebilir. sonrasında da eve asabileceğim bi tablom olacak, mutluyum yani, ehil olmasa da anlamlı benim için.

böyle aşama aşama çektim, en alta eklediğim de kızıma aldığım kediler :) gerçekten güzel bi aktivite oldu benim için. hala devam ediyor bu arada.
BFED1AC7-575E-4A40-A006-7A97B206547B.jpegDD0388C3-601B-4C44-B881-395F0C679043.jpeg56CCAE95-44FB-4676-BA71-8E84400787C4.jpeg

Son düzenleme:
yok kuzum içinden kendi numaralarına uygun akrilik boya çıkıyor, o numaralarla resim üzerindeki aynı numarayı boyuyorsun, sayılarla boyama seti yazınca çıkıyor internette.
Selam canım aklına geldiğim için çok mutlu oldum sizde benim aklımdasıniz hep ❤️ iyi olmana çok sevindim. Boyamalar çok zevkli bişey o zaman bende araştırayım ☺️

Back
X