• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yap bakalım sana ne çıkacak 😊
Favori rengim mavi çıktı. Mavi hiç bir kıyafetimim olmaması 😁😁
Kışın siyah giymek çok yakışacakmis öyle dedi sağolsun ama iyi oldu mavi deniycem.
Kraliyet mavisi nasıl bı ton arastircam simdi ilk defa duydum gariban ben 😂

Renklerim 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-31-13-54-33-356_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-03-31-13-54-33-356_com.android.chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 49
Dün renk analizi yaptırdım bir siteden.
Bana uygun renkler
Mavi pembe gri yeşil lacivert ve mor tonlariymiş

Sarı turuncu ve kahverengi uzak durmam gereken tonlarmış

Bu yıl pembeyi ayrı bir sevmeye başladım zaten 🩷

Yani kıyafetlerim genelde sade renkler ve bana uyan renklerde
Sarı turuncu tercih etmiyordum.

Yinede öğrenmem iyi oldu 😅
Aslında anka da söylemişti senin kırmızı, pembe, yeşil tonları giymen gerektiğini ama neyse sakal bırakacak yakında 😅😅

İki yıldır ben de zor tutuyorum. Oruç mu beni tutuyor ben mi orucu bilemedim. Haftaya ben de başlayacağım halıları göndereceğim yıkamaya. Sonra olduğu kadar artık. İlk üç günde gitti benim tatil o da çocuklar evdeydi işe yaramadı 😅😅

İki yıldır ben de zor tutuyorum. Oruç mu beni tutuyor ben mi orucu bilemedim. Haftaya ben de başlayacağım halıları göndereceğim yıkamaya. Sonra olduğu kadar artık. İlk üç günde gitti benim tatil o da çocuklar evdeydi işe yaramadı 😅😅
😁 Bende ilk gün o kadar rahattım iftarı yapmamla baş ağrıları bulantılar başladı. İftarı yapıyorum bulaşıkları zor topluyorum valla hiç içimden iş yapmak gelmiyor mecburen yapıyorum mianin fotolariyla gaza geliyorum hemen ama etkisi haftaya baslar (haftaya hava durumuna baktım yağmur görünüyor yine 🤭🤭)

Back
X