• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kızlar kurutma makinası almak istiyorum ama hangi marka hangi model işin içinden çıkamıyorum önerilere açığım birde kazakları küçültüyormuş falan doğru mu bunlar gerçekten çekiyor mu yıpratıyor mu çamaşırların ömrünü kısaltıyorsa makinaya gerek yok mu kafamda deli sorular dedikleri kadar hayat kurtaran bir ürün mü yani bilemiyorum bi yanım almak istiyor bi yanım kazak kurutma şunu kurutma bunu kurutmaya sakın atma gibi şeyleri varsa ne gerek diyorum yardımınıza ihtiyacım var

Ben pek anlamam ama bence de masanın yanında lamba hoş olmamış.

TV sehpan uzun olsa ve yemek masanı başka bir yere koyabilsen, merdiven altina lambader olur gibi geldi.

Ayrıca dekorasyon fotoğrafında aksesuar renkleriyle parke rengi ayni olduğundan sanki biraz boğucu olmuş gibi.

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz, ama benim de fikrim bu yönde 🤗
Maalesef baska yere kiyma sansim yok.
Masanin yan tarafi mutfak. Tv nin karsisinda koltuk var 🥲
Ben cok zevksizim ya 😂 Eve tasindik daha hicbirsey yapmadim,almadim. Yemek masasini degistirsem yine ayni yerde olacak. Tv sehbasi degisince biraz daha yer acilir, belki o yonden olur. Koltugu tv olan yere koysam yemek masasini koyacak yer olmuyor

Slm kızlar kurutma makinası almak istiyorum ama hangi marka hangi model işin içinden çıkamıyorum önerilere açığım birde kazakları küçültüyormuş falan doğru mu bunlar gerçekten çekiyor mu yıpratıyor mu çamaşırların ömrünü kısaltıyorsa makinaya gerek yok mu kafamda deli sorular dedikleri kadar hayat kurtaran bir ürün mü yani bilemiyorum bi yanım almak istiyor bi yanım kazak kurutma şunu kurutma bunu kurutmaya sakın atma gibi şeyleri varsa ne gerek diyorum yardımınıza ihtiyacım var
bosch wtwh8760 kullanıyorum.
İ-na-nıl-maz memnunum. Gözüm de kapalı tavsiye ediyorum.
Alın aldırın. Kurutma makinesi bir ev için özellikle çalışan veya çocuk olan veya kalabalık ailelerin olduğu evler için ELZEM BİR İHTİYAÇ

:D

Benimki vestel marka memnunum
Öyle cekme vs yapmıyor. Zaten kumaşı çekme yapan bir urunse yıkanırken de çekme yapar
Kışın bizim evde camasir kurumuyordu sonrasında nem kokuyordu.
Hem toz azaldı evde.

Saten polyester yün kiyafetler hariç herseyi kurutursunuz sorun olmaz.

Maalesef baska yere kiyma sansim yok.
Masanin yan tarafi mutfak. Tv nin karsisinda koltuk var 🥲
Ben cok zevksizim ya 😂 Eve tasindik daha hicbirsey yapmadim,almadim. Yemek masasini degistirsem yine ayni yerde olacak. Tv sehbasi degisince biraz daha yer acilir, belki o yonden olur. Koltugu tv olan yere koysam yemek masasini koyacak yer olmuyor
Kendinize haksızlık etmeyin bence gayet güzel planlama olmuş ama detaylar eksik
Fotoğrafa bakıp isterseniz size öneri verebilirim 😊

Benimki vestel marka memnunum
Öyle cekme vs yapmıyor. Zaten kumaşı çekme yapan bir urunse yıkanırken de çekme yapar
Kışın bizim evde camasir kurumuyordu sonrasında nem kokuyordu.
Hem toz azaldı evde.

Saten polyester yün kiyafetler hariç herseyi kurutursunuz sorun olmaz.
Ben yün, triko, saten, polyester tarzı kumaşlar vs her şey kuruttum. hiç de sorun yaşamadım.

Ben yün, triko, saten, polyester tarzı kumaşlar vs her şey kuruttum. hiç de sorun yaşamadım.
Belki birsey olmaz ama ben cesaret edemedim 😅
Jean kazak pijama sweat hersey kuruturum tabi %90 hersey kurutma makineye atıyorum.
Yazın bazen seriyorum hava güzelse
Nevresimler kurusada havalandirmadan katlamiyorum bazen nemli kalıyor.

Screenshot_20230404_160315_Samsung Notes.webp

Son durum bu şekilde
Yemek işlerine 1 saat sonra başlarım
Akşam da hirka siparişi veririm almıştım ama büyük geldi onu da seneye giyer artık.

Selamlar
Yarının planını yaptım
Her akşam diğer günü planlamak motivasyon oluyor yoksa bugün ne yapsam diye ortalarda dolanıyorum
Benim bitmeyen yapılacaklar listem var oradan yapabileceğim kadar iş seçiyorum bazılarının günleri belirli oluyor. Artık detaylı ajanda tutmuyorum belki ileride tekrar başlarım ama bu şekilde pratik olduğunu düşünüyorum.
Ajandami genelde o günün aksiyonu varsa yazmak için kullanıyorum.
Günlük yaptığım bakım ve zorunlu isler belirli onlarda otomatik ilerliyor.
Eylülün okul saatleri için telefonumda alarm kurulu mesela böyle bazı işler için hatırlatıcı iyi oluyor.

Sabahtan öğlene kadar işlerin yarısını bitirmek hedefim oluyor sonra kendime vakit ayırıyorum
Öğlen gündemimi gözden geçirip tekrar rotamı çiziyorum.

Akşamları genelde sofra toplanınca dinlenip kızımla ilgileniyorum. Eşimle çay saatimiz oluyor.
Sevdiği tarzda dizi film varsa birlikte izliyoruz.

Bir tanede önemli günler listesi yapmayı planlıyorum.

Yani 2 liste birde her akşam yarını planlamak pratik ve rahatlık daha ne olsun 😊

Selam kızlar
Sizleri çok özledim
Gunluk rutinlerimi çok özledim
Bu durum iki taraf içinde zor
Hasta olanın da bakanında hayatı değişiyor

Özellikle misafir gelince zorlanıyorum
Bazen yardım etmek isteyen oluyor ama eşyaların yeri değişince daha fazla uğraşıyorum.
Kötü bir niyetleri yok ama evime müdahale edilmesi en çok zorlandığım konulardan malesef.

Su ara acil işlere odaklandim. Aklıma detaylar bile gelmiyor.

Kızımla ilgilenmeye çalışıyorum.

Belki hafta sonu normale dönmeye başlarız.
Oncesinde dinlenip öyle dönerim geri planlarima 😊
Zor bir süreç çok geçmiş olsun tekrar ne kadar sürecek böyle ?

Selam kızlar
Kv bugün gitti biraz içim burkuldu ama eski hayatımı da özledim öyle arada kaldığım bir gün yaşadım.

Yapılması gereken işler olduğundan fırsat buldukça dinlendim.

Yarından itibaren daha aktif buradayım 😊
Aaa gitmiş,köyde mi yaşıyordu?

Back
X