Depolama candır![]()
Aynen, giyemediklerimide ayarsam iyi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Depolama candır![]()
Maalesef baska yere kiyma sansim yok.Ben pek anlamam ama bence de masanın yanında lamba hoş olmamış.
TV sehpan uzun olsa ve yemek masanı başka bir yere koyabilsen, merdiven altina lambader olur gibi geldi.
Ayrıca dekorasyon fotoğrafında aksesuar renkleriyle parke rengi ayni olduğundan sanki biraz boğucu olmuş gibi.
Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz, ama benim de fikrim bu yönde![]()
bosch wtwh8760 kullanıyorum.Slm kızlar kurutma makinası almak istiyorum ama hangi marka hangi model işin içinden çıkamıyorum önerilere açığım birde kazakları küçültüyormuş falan doğru mu bunlar gerçekten çekiyor mu yıpratıyor mu çamaşırların ömrünü kısaltıyorsa makinaya gerek yok mu kafamda deli sorular dedikleri kadar hayat kurtaran bir ürün mü yani bilemiyorum bi yanım almak istiyor bi yanım kazak kurutma şunu kurutma bunu kurutmaya sakın atma gibi şeyleri varsa ne gerek diyorum yardımınıza ihtiyacım var
Benimki vestel marka memnunumSlm kızlar kurutma makinası almak istiyorum ama hangi marka hangi model işin içinden çıkamıyorum önerilere açığım birde kazakları küçültüyormuş falan doğru mu bunlar gerçekten çekiyor mu yıpratıyor mu çamaşırların ömrünü kısaltıyorsa makinaya gerek yok mu kafamda deli sorular dedikleri kadar hayat kurtaran bir ürün mü yani bilemiyorum bi yanım almak istiyor bi yanım kazak kurutma şunu kurutma bunu kurutmaya sakın atma gibi şeyleri varsa ne gerek diyorum yardımınıza ihtiyacım var
Kendinize haksızlık etmeyin bence gayet güzel planlama olmuş ama detaylar eksikMaalesef baska yere kiyma sansim yok.
Masanin yan tarafi mutfak. Tv nin karsisinda koltuk var
Ben cok zevksizim yaEve tasindik daha hicbirsey yapmadim,almadim. Yemek masasini degistirsem yine ayni yerde olacak. Tv sehbasi degisince biraz daha yer acilir, belki o yonden olur. Koltugu tv olan yere koysam yemek masasini koyacak yer olmuyor
Ben yün, triko, saten, polyester tarzı kumaşlar vs her şey kuruttum. hiç de sorun yaşamadım.Benimki vestel marka memnunum
Öyle cekme vs yapmıyor. Zaten kumaşı çekme yapan bir urunse yıkanırken de çekme yapar
Kışın bizim evde camasir kurumuyordu sonrasında nem kokuyordu.
Hem toz azaldı evde.
Saten polyester yün kiyafetler hariç herseyi kurutursunuz sorun olmaz.
Belki birsey olmaz ama ben cesaret edemedimBen yün, triko, saten, polyester tarzı kumaşlar vs her şey kuruttum. hiç de sorun yaşamadım.
Yaaa sonunda geldinKızlar çok özledim sizi ya valla instagramı falan hiç aramıyorum geri yüklemeyeceğim sanırım ama siz çok özledim döneceğim buraya artık![]()
Gerçekten bir anda kesmek yoksunluk krizine sokuyorAzaltarak ilerleseydin yaben de baya azalttım, dikkat et kendine
![]()
Zor bir süreç çok geçmiş olsun tekrar ne kadar sürecek böyle ?Selam kızlar
Sizleri çok özledim
Gunluk rutinlerimi çok özledim
Bu durum iki taraf içinde zor
Hasta olanın da bakanında hayatı değişiyor
Özellikle misafir gelince zorlanıyorum
Bazen yardım etmek isteyen oluyor ama eşyaların yeri değişince daha fazla uğraşıyorum.
Kötü bir niyetleri yok ama evime müdahale edilmesi en çok zorlandığım konulardan malesef.
Su ara acil işlere odaklandim. Aklıma detaylar bile gelmiyor.
Kızımla ilgilenmeye çalışıyorum.
Belki hafta sonu normale dönmeye başlarız.
Oncesinde dinlenip öyle dönerim geri planlarima![]()
Kv Köye gitti kendi kendine işlerini yapabilecek kadar iyi sayılır yakında Dr kontrolü var.Zor bir süreç çok geçmiş olsun tekrar ne kadar sürecek böyle ?
Aaa gitmiş,köyde mi yaşıyordu?Selam kızlar
Kv bugün gitti biraz içim burkuldu ama eski hayatımı da özledim öyle arada kaldığım bir gün yaşadım.
Yapılması gereken işler olduğundan fırsat buldukça dinlendim.
Yarından itibaren daha aktif buradayım![]()
EvetAaa gitmiş,köyde mi yaşıyordu?