- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SelamSelamlar kızlarsabah göz muayenesine gittim göz numaram çok ilerlemiş moralim bozuldu
eve geldim uzanıyorum hala öğlen okuldan geldiğimde günlük işleri yaparım . Çok halsizim resmen günleri saydım bu Ramazan'da Allah affetsin
![]()
Selamselam güzeller
ben de şu ''rahim içi araç '' denen şeyden taktırmak için bu gün jinekoloğa gideceğim, aşırı kanama ( regl ) nedeniyle, talep edeceğim bakalım doktor uygun görürse umarım....
Teşekkür ederim aslında samimi olmak gerekirse yorgunum biraz her anlamda hayatımdaki fazlalıklardan dolayı ( az da olsa kilo, kalabalık bir ev ,üç çocuk dağınıklığı (ama onlar canlarım)Nasılsıniz neler yapıyorsunuz![]()
Önemli olan başlangıçlarTeşekkür ederim aslında samimi olmak gerekirse yorgunum biraz her anlamda hayatımdaki fazlalıklardan dolayı ( az da olsa kilo, kalabalık bir ev ,üç çocuk dağınıklığı (ama onlar canlarım)bir de çevremde gereksiz insan kalabalığı
![]()
İyiyim şu aralar daha sakinim önceki haftalar çok yoğundum yeni yeni duzeni tekrar ele aldım diyebilirimSiz nasılsınız ?
Maria Kondo'nun kitabını öneririm bilinçli olarak azalmak için.İnşaallah sanki yavaş yavaş birşeyleri azalttikca herşey yoluna girecek gibi hissediyorum. Burada takılıp geçmiş mesajları okuyup ilham alıyorum![]()
Bize de anlat bize deBugün feng shui araştırmasını yapmaya daha detaylı başladım. Baya iş çıkacak böyle giderse
Neyse olabilgince uygulamaya çalışırım![]()
Bize de anlat bize de![]()
Çok zormuş ama ya mesela bizim yatak Kapı ile aynı hizada değil ama yatak başında pencere var. Eğer pencere olmayan duvara alsam bu sefer Kapı İle aynı hizada olacakÇok detaylı yahu hepsini uygulamak çok zor
Mesela yatak konumu kapıyla aynı hizada olmamaliymis bizimki aynı hizada çünkü elektrik aksamı o duvardaydi
Yatak başımız yok olması gerekiyormuş.
Yatak başının olduğu duvarda pencere olmamali
Odada Çiçek olmaması gerekmiş
Yatağın altı açık olmalıymış bizimki baza o baza yani iyi depolama alanım nasıl vazgeçeyim
Renkler toprak tonu açık mavi açık pembe beyaz gri renkler secilmeliymis.
Ayna yatakla aynı hizada olmamali
Tv veya çalışma masası olmamali yatak odasında
Bugün tek odayı araştırdım.![]()
Uyandığında kapıyı çaprazdan görmek gerek birdeÇok zormuş ama ya mesela bizim yatak Kapı ile aynı hizada değil ama yatak başında pencere var. Eğer pencere olmayan duvara alsam bu sefer Kapı İle aynı hizada olacakzeka küpü yapmak gibi
![]()
Ayna yatağın karşısında olmayacak diye biliyorum bi de benUyandığında kapıyı çaprazdan görmek gerek birde
Güvende hissettiriyormuş
Daha çok detay var![]()
EvetAyna yatağın karşısında olmayacak diye biliyorum bi de ben
Kuru çiçekler olmayacak diyordu okuduğum sayfada ama kuru yapraklı dalları seviyorum ben
Aynen pampas vs seviyorum bendeKuru çiçekler olmayacak diyordu okuduğum sayfada ama kuru yapraklı dalları seviyorum ben![]()
Yabancıların banyoları çok güzel oluyor ama yaAynen pampas vs seviyorum bende
Mesela banyoda cicek olmalıymış bizim banyolar güneş alsa koyardık yani![]()