• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam güzeller :KK200:

ben de şu ''rahim içi araç '' denen şeyden taktırmak için bu gün jinekoloğa gideceğim, aşırı kanama ( regl ) nedeniyle, talep edeceğim bakalım doktor uygun görürse umarım....

Selamlar kızlar ❤️ sabah göz muayenesine gittim göz numaram çok ilerlemiş moralim bozuldu 😐 eve geldim uzanıyorum hala öğlen okuldan geldiğimde günlük işleri yaparım . Çok halsizim resmen günleri saydım bu Ramazan'da Allah affetsin 😢
Selam
Gözlüğü hep kullaniyor musun?
Insallah daha da ilerlemez 🙏

Dinlen canim oruçlu zor olur Allah sabrını versin az kaldı🙏

Teşekkür ederim aslında samimi olmak gerekirse yorgunum biraz her anlamda hayatımdaki fazlalıklardan dolayı ( az da olsa kilo, kalabalık bir ev ,üç çocuk dağınıklığı (ama onlar canlarım)☺️ bir de çevremde gereksiz insan kalabalığı 🤦
Önemli olan başlangıçlar
Sonra yavaş yavaş süreç başlıyor.
Arınma döneminde aslında yaşamınızın sonraki adımını düşünmeye başlıyorsunuz ve eklediğiniz kendinize kattığınız her parça ,hedef , başarı veya başarısızlık sizi olmak istediğiniz noktaya getiriyor. 😊

Bize de anlat bize de 😃

Çok detaylı yahu hepsini uygulamak çok zor
Mesela yatak konumu kapıyla aynı hizada olmamaliymis bizimki aynı hizada çünkü elektrik aksamı o duvardaydi
Yatak başımız yok olması gerekiyormuş.
Yatak başının olduğu duvarda pencere olmamali
Odada Çiçek olmaması gerekmiş
Yatağın altı açık olmalıymış bizimki baza o baza yani iyi depolama alanım nasıl vazgeçeyim 😅

Renkler toprak tonu açık mavi açık pembe beyaz gri renkler secilmeliymis.

Ayna yatakla aynı hizada olmamali

Tv veya çalışma masası olmamali yatak odasında

Bugün tek odayı araştırdım. 😅

Çok detaylı yahu hepsini uygulamak çok zor
Mesela yatak konumu kapıyla aynı hizada olmamaliymis bizimki aynı hizada çünkü elektrik aksamı o duvardaydi
Yatak başımız yok olması gerekiyormuş.
Yatak başının olduğu duvarda pencere olmamali
Odada Çiçek olmaması gerekmiş
Yatağın altı açık olmalıymış bizimki baza o baza yani iyi depolama alanım nasıl vazgeçeyim 😅

Renkler toprak tonu açık mavi açık pembe beyaz gri renkler secilmeliymis.

Ayna yatakla aynı hizada olmamali

Tv veya çalışma masası olmamali yatak odasında

Bugün tek odayı araştırdım. 😅
Çok zormuş ama ya mesela bizim yatak Kapı ile aynı hizada değil ama yatak başında pencere var. Eğer pencere olmayan duvara alsam bu sefer Kapı İle aynı hizada olacak 🙈 zeka küpü yapmak gibi 😅

Back
X