• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 2 öğün beslenin ama tam anlamıyla doyduğunuzu hissedin sonra atıştırmalık istemezsiniz. Sivi serbest
6 dan sonra hicbirsey yemeyin.

Kızlar 2 öğün beslenin ama tam anlamıyla doyduğunuzu hissedin sonra atıştırmalık istemezsiniz. Sivi serbest
6 dan sonra hicbirsey yemeyin.
Bazen yeme atakları oluyo bende Mia inanamazsin o gün tursuyla çikolata yiyebiliyorum 😂😂 psikolojik bişey sanırım belirli aralıklarla geliyo o ataklar 😄 6 dan sonra yemiyorum dün kivrandim ama yemedim vücudu alistirana kadar başlarda zorluk cekiyosun ama alıştıktan sonra asla canın istemiyo . Son aylarda böyle saldım kendimi ama toparlancam artık 😊

Bazen yeme atakları oluyo bende Mia inanamazsin o gün tursuyla çikolata yiyebiliyorum 😂😂 psikolojik bişey sanırım belirli aralıklarla geliyo o ataklar 😄 6 dan sonra yemiyorum dün kivrandim ama yemedim vücudu alistirana kadar başlarda zorluk cekiyosun ama alıştıktan sonra asla canın istemiyo . Son aylarda böyle saldım kendimi ama toparlancam artık 😊
O atakları yaşadım ama 6 dan önceyse meyve kuru yemiş yedim 6 dan sonraya yere yapışa yapışa yatağa gittim uyudum 😅
1 ay sonra alışıyorsun

2 öğün yiyebilmem için geç kahvaltı yapmam lazım ama okul günleri erken yapıyorum mecbur 🤷‍♀️
Çalışırken başlamıştım o zamanlar öğlen ve akşam yemeği olarak yaptım.
Sabah midem bulanmasin diye bir dilim ekmek yerdim veya yarım simit birkaç lokma sadece.

O atakları yaşadım ama 6 dan önceyse meyve kuru yemiş yedim 6 dan sonraya yere yapışa yapışa yatağa gittim uyudum 😅
1 ay sonra alışıyorsun
Evet çok uzun sürmüyo alışmak aslında gerçekten istemek önemli bence . Bı ara 21 gün şekersiz beslenmistim sonra tatlı yediğimde midem bulanmısti 😂 şekerli icecek içemiyorum şimdi asla alışmak önemli simdi fazla kilom yok aslında ama daha fazla almamaya çalışıyorum böyle gidersem alcam çünkü

Sence ben o kadarla akşama kadar dayanabilir miyim 😱🙈
Başlarda zor oluyor ama alışıyorsun
Biz önceden arkadaşımla özenle kahvaltı hazırlardik yerdik öğlen ayrı yerdik kahve yanına ayrı atıştırma yapardık baktım 60 kiloyu geçiyordum dur dedim duruma 😅

Mide yanmam olurdu uzun zamandır olmuyor.
Sonradan ağır yemekler tüketmeyi sevmemeye başladım.
Yemeğin yanında pilav makarna varsa ekmek tüketmiyorum.
Yani faydasını gördüm iyi geldi.😊

Evet çok uzun sürmüyo alışmak aslında gerçekten istemek önemli bence . Bı ara 21 gün şekersiz beslenmistim sonra tatlı yediğimde midem bulanmısti 😂 şekerli icecek içemiyorum şimdi asla alışmak önemli simdi fazla kilom yok aslında ama daha fazla almamaya çalışıyorum böyle gidersem alcam çünkü
Alışkanlıkların gücü 😁

Başlarda zor oluyor ama alışıyorsun
Biz önceden arkadaşımla özenle kahvaltı hazırlardik yerdik öğlen ayrı yerdik kahve yanına ayrı atıştırma yapardık baktım 60 kiloyu geçiyordum dur dedim duruma 😅

Mide yanmam olurdu uzun zamandır olmuyor.
Sonradan ağır yemekler tüketmeyi sevmemeye başladım.
Yemeğin yanında pilav makarna varsa ekmek tüketmiyorum.
Yani faydasını gördüm iyi geldi.😊
Kaç Kilosun şimdi canım makarna ekmek pirinç yemiyorum yemiycem sabahları poaca felan yiyodum yemiycem 6 dan sonra da yemiycem bende dur diyorum artık😂

Back
X