Bı görsel varya yulafla başladığım günün akşamı diye bizi anlatiyoÖğlene kadar diyetteyim öğleden sonra ise![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı görsel varya yulafla başladığım günün akşamı diye bizi anlatiyoÖğlene kadar diyetteyim öğleden sonra ise![]()
Deme ne yedinÖğlene kadar diyetteyim öğleden sonra ise![]()
Sakin yağsa daha iyi olurdu şimşek falan çakıyor bir tripli tavrı var hayırdırOturup izleyebilsem aslında çok severim yağmuru![]()
Bazen yeme atakları oluyo bende Mia inanamazsin o gün tursuyla çikolata yiyebiliyorumKızlar 2 öğün beslenin ama tam anlamıyla doyduğunuzu hissedin sonra atıştırmalık istemezsiniz. Sivi serbest
6 dan sonra hicbirsey yemeyin.
2 öğün yiyebilmem için geç kahvaltı yapmam lazım ama okul günleri erken yapıyorum mecburKızlar 2 öğün beslenin ama tam anlamıyla doyduğunuzu hissedin sonra atıştırmalık istemezsiniz. Sivi serbest
6 dan sonra hicbirsey yemeyin.
Onu bilmiyorum ama sanırım tam olarak beni anlatıyor yine de 400 gr vermişim 3 gündeBı görsel varya yulafla başladığım günün akşamı diye bizi anlatiyo![]()
O atakları yaşadım ama 6 dan önceyse meyve kuru yemiş yedim 6 dan sonraya yere yapışa yapışa yatağa gittim uyudumBazen yeme atakları oluyo bende Mia inanamazsin o gün tursuyla çikolata yiyebiliyorumpsikolojik bişey sanırım belirli aralıklarla geliyo o ataklar
6 dan sonra yemiyorum dün kivrandim ama yemedim vücudu alistirana kadar başlarda zorluk cekiyosun ama alıştıktan sonra asla canın istemiyo . Son aylarda böyle saldım kendimi ama toparlancam artık
![]()
Çalışırken başlamıştım o zamanlar öğlen ve akşam yemeği olarak yaptım.2 öğün yiyebilmem için geç kahvaltı yapmam lazım ama okul günleri erken yapıyorum mecbur![]()
Sence ben o kadarla akşama kadar dayanabilir miyimÇalışırken başlamıştım o zamanlar öğlen ve akşam yemeği olarak yaptım.
Sabah midem bulanmasin diye bir dilim ekmek yerdim veya yarım simit birkaç lokma sadece.
Evet çok uzun sürmüyo alışmak aslında gerçekten istemek önemli bence . Bı ara 21 gün şekersiz beslenmistim sonra tatlı yediğimde midem bulanmıstiO atakları yaşadım ama 6 dan önceyse meyve kuru yemiş yedim 6 dan sonraya yere yapışa yapışa yatağa gittim uyudum
1 ay sonra alışıyorsun
Yarım kilo sayılırOnu bilmiyorum ama sanırım tam olarak beni anlatıyor yine de 400 gr vermişim 3 günde![]()
Başlarda zor oluyor ama alışıyorsunSence ben o kadarla akşama kadar dayanabilir miyim![]()
Alışkanlıkların gücüEvet çok uzun sürmüyo alışmak aslında gerçekten istemek önemli bence . Bı ara 21 gün şekersiz beslenmistim sonra tatlı yediğimde midem bulanmıstişekerli icecek içemiyorum şimdi asla alışmak önemli simdi fazla kilom yok aslında ama daha fazla almamaya çalışıyorum böyle gidersem alcam çünkü
Kaç Kilosun şimdi canım makarna ekmek pirinç yemiyorum yemiycem sabahları poaca felan yiyodum yemiycem 6 dan sonra da yemiycem bende dur diyorum artıkBaşlarda zor oluyor ama alışıyorsun
Biz önceden arkadaşımla özenle kahvaltı hazırlardik yerdik öğlen ayrı yerdik kahve yanına ayrı atıştırma yapardık baktım 60 kiloyu geçiyordum dur dedim duruma
Mide yanmam olurdu uzun zamandır olmuyor.
Sonradan ağır yemekler tüketmeyi sevmemeye başladım.
Yemeğin yanında pilav makarna varsa ekmek tüketmiyorum.
Yani faydasını gördüm iyi geldi.![]()
54 kiloyumKaç Kilosun şimdi canım makarna ekmek pirinç yemiyorum yemiycem sabahları poaca felan yiyodum yemiycem 6 dan sonra da yemiycem bende dur diyorum artık![]()