• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlarda zor oluyor ama alışıyorsun
Biz önceden arkadaşımla özenle kahvaltı hazırlardik yerdik öğlen ayrı yerdik kahve yanına ayrı atıştırma yapardık baktım 60 kiloyu geçiyordum dur dedim duruma 😅

Mide yanmam olurdu uzun zamandır olmuyor.
Sonradan ağır yemekler tüketmeyi sevmemeye başladım.
Yemeğin yanında pilav makarna varsa ekmek tüketmiyorum.
Yani faydasını gördüm iyi geldi.😊
Önceki halin=şimdiki halim 🫣🤦‍♀️

Eşim yemeğe gelmeyecekmiş yemek yapmadım
Bakınız akşam yemeğim.
Ekmek yok

Eklentiler

• 20230504_180146.webp
    20230504_180146.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 62
Sağol 😁
At bekliyorum 😍
Bugün öğlen 2 tabak salçalı makarna yedim. Birinci tabağın üstüne domates doğradım. Domates çok lezzetliydi. Çocuklar içinde sevmiyor diye öyle denedim 😅 2. Tabağın üstüme hem domates hem yeşil biber doğradım. Oğlum diyorki her yeni tabakta yeni bir şey mi ekleyeceksin 🙈🤣🤣 dedim başka yemeyeceğim rahat ol 🤪

Bugün öğlen 2 tabak salçalı makarna yedim. Birinci tabağın üstüne domates doğradım. Domates çok lezzetliydi. Çocuklar içinde sevmiyor diye öyle denedim 😅 2. Tabağın üstüme hem domates hem yeşil biber doğradım. Oğlum diyorki her yeni tabakta yeni bir şey mi ekleyeceksin 🙈🤣🤣 dedim başka yemeyeceğim rahat ol 🤪
Salatalı makarna mükemmel oluyor 🤌
Çocuklar da herseyi biliyor ya 😂

😂😂😂 Öğlen bizde de makarna vardı tuttum kendimi yemedim 💪

Back
X