• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.65 😁😁
36 beden giyiyorum 😅
Gözlerim yeşil 😂
Yaa bende neyse ki hala 36 beden giyiyorum yoksa catlardim 😂 evett gözlerin çok güzeel 🥰 görmüştüm ilk konustugumuz zaman fotoğraflarımızı atmıştık hatirliyomusun beni bakiyim 😆😆

Başlarda zor oluyor ama alışıyorsun
Biz önceden arkadaşımla özenle kahvaltı hazırlardik yerdik öğlen ayrı yerdik kahve yanına ayrı atıştırma yapardık baktım 60 kiloyu geçiyordum dur dedim duruma 😅

Mide yanmam olurdu uzun zamandır olmuyor.
Sonradan ağır yemekler tüketmeyi sevmemeye başladım.
Yemeğin yanında pilav makarna varsa ekmek tüketmiyorum.
Yani faydasını gördüm iyi geldi.😊
Önceki halin=şimdiki halim 🫣🤦‍♀️

Eşim yemeğe gelmeyecekmiş yemek yapmadım
Bakınız akşam yemeğim.
Ekmek yok

Eklentiler

• 20230504_180146.webp
    20230504_180146.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 69
Sağol 😁
At bekliyorum 😍
Bugün öğlen 2 tabak salçalı makarna yedim. Birinci tabağın üstüne domates doğradım. Domates çok lezzetliydi. Çocuklar içinde sevmiyor diye öyle denedim 😅 2. Tabağın üstüme hem domates hem yeşil biber doğradım. Oğlum diyorki her yeni tabakta yeni bir şey mi ekleyeceksin 🙈🤣🤣 dedim başka yemeyeceğim rahat ol 🤪

Bugün öğlen 2 tabak salçalı makarna yedim. Birinci tabağın üstüne domates doğradım. Domates çok lezzetliydi. Çocuklar içinde sevmiyor diye öyle denedim 😅 2. Tabağın üstüme hem domates hem yeşil biber doğradım. Oğlum diyorki her yeni tabakta yeni bir şey mi ekleyeceksin 🙈🤣🤣 dedim başka yemeyeceğim rahat ol 🤪
Salatalı makarna mükemmel oluyor 🤌
Çocuklar da herseyi biliyor ya 😂

😂😂😂 Öğlen bizde de makarna vardı tuttum kendimi yemedim 💪

Back
X