• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet ilcedeyiz serviste yok.
Ben neysede Eylül sürünerek gider gelirdi sanırım 😅
Kaç km?
Benim eski okul 6 -7 km idi.
Trafik yoksa 10 -15 dakika.
Varsa 30 dk sürerdi.
Ama tabi istanbul 👻

Süpermiş yürüsen de 10 dakika 👻araba en azından aküsü bitmez her gün çalışır işte 👻benim araba boşa çıktı yüzmeden yüzmeye çalışıyor 👻habire akü sorunu yaşıyoruz

Süpermiş yürüsen de 10 dakika 👻araba en azından aküsü bitmez her gün çalışır işte 👻benim araba boşa çıktı yüzmeden yüzmeye çalışıyor 👻habire akü sorunu yaşıyoruz
İşte Eylül yolun yarısında havlu atardı cocuk hiç sevmiyor yürümeyi 😅
Çarşıya 20 dk anca gitmisligimiz var yürüyerek.

İşte Eylül yolun yarısında havlu atardı cocuk hiç sevmiyor yürümeyi 😅
Çarşıya 20 dk anca gitmisligimiz var yürüyerek.
Kilo alınca sever 🤪ben kilo verene kadar yürümeyi tercih etmezdim 👻

Sonra baktım güzel keyifli filan alıştım öyle 2020 den beri yürüyorum 👻

Eylülü uyutuyorum
Yüzümü yıkasam Dişlerimi fircalasam
Suyumu yanıma alsam kapanış.

Günaydınlar
Bugün sakin bir gün geçecek gibi.
Hava kapalı yağmur yağıyor ara ara.
Battaniye çay ve film izlemelik bir hava var 😁

Günaydın❤️ belleza belleza nice mutlu yaslarin olsun inşallah Kmsl Hnd Kmsl Hnd güle güle kullan canım Mia- Mia- kolay gelsin bende dün işleri baya hafiflettim bugüne çok az isim kaldı. Mikan Mikan evlilik yıl dönümünüz müydü çok mesaj vardı aklım karıştı 😂 yıl dönümünuzse yada eşinin doğum günü de olabilir birlikte nice yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu inşallah 😍

Günaydın❤️ belleza belleza nice mutlu yaslarin olsun inşallah Kmsl Hnd Kmsl Hnd güle güle kullan canım Mia- Mia- kolay gelsin bende dün işleri baya hafiflettim bugüne çok az isim kaldı. Mikan Mikan evlilik yıl dönümünüz müydü çok mesaj vardı aklım karıştı 😂 yıl dönümünuzse yada eşinin doğum günü de olabilir birlikte nice yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu inşallah 😍
Eşimin doğum günü teşekkür ederim ☺️

Back
X