• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süpermiş yürüsen de 10 dakika 👻araba en azından aküsü bitmez her gün çalışır işte 👻benim araba boşa çıktı yüzmeden yüzmeye çalışıyor 👻habire akü sorunu yaşıyoruz
İşte Eylül yolun yarısında havlu atardı cocuk hiç sevmiyor yürümeyi 😅
Çarşıya 20 dk anca gitmisligimiz var yürüyerek.

İşte Eylül yolun yarısında havlu atardı cocuk hiç sevmiyor yürümeyi 😅
Çarşıya 20 dk anca gitmisligimiz var yürüyerek.
Kilo alınca sever 🤪ben kilo verene kadar yürümeyi tercih etmezdim 👻

Sonra baktım güzel keyifli filan alıştım öyle 2020 den beri yürüyorum 👻

Eylülü uyutuyorum
Yüzümü yıkasam Dişlerimi fircalasam
Suyumu yanıma alsam kapanış.

Günaydın❤️ belleza belleza nice mutlu yaslarin olsun inşallah Kmsl Hnd Kmsl Hnd güle güle kullan canım Mia- Mia- kolay gelsin bende dün işleri baya hafiflettim bugüne çok az isim kaldı. Mikan Mikan evlilik yıl dönümünüz müydü çok mesaj vardı aklım karıştı 😂 yıl dönümünuzse yada eşinin doğum günü de olabilir birlikte nice yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu inşallah 😍

Günaydın❤️ belleza belleza nice mutlu yaslarin olsun inşallah Kmsl Hnd Kmsl Hnd güle güle kullan canım Mia- Mia- kolay gelsin bende dün işleri baya hafiflettim bugüne çok az isim kaldı. Mikan Mikan evlilik yıl dönümünüz müydü çok mesaj vardı aklım karıştı 😂 yıl dönümünuzse yada eşinin doğum günü de olabilir birlikte nice yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu inşallah 😍
Eşimin doğum günü teşekkür ederim ☺️

Back
X