- 23 Ekim 2018
- 16.109
- 37.229
- 598
Ah keşke yaGelsem mi acaba
Tantuni, künefe, bir kaç paket de cezerye aldım mı tamamdır
Azcık yakın olsaydın ya![]()

Çilek, çilek reçeli, keçiboynuzu pekmezi, bademini de alıp dönerdin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah keşke yaGelsem mi acaba
Tantuni, künefe, bir kaç paket de cezerye aldım mı tamamdır
Azcık yakın olsaydın ya![]()
Afiyet olsun canım bende bıraktım geldim şimdi camları açtım hava serin baya ortalığı toparlayıp kahvaltımı yaparım bugün sakin bir gün olur umarım . Okullar kapanmak üzere oğlum sabah ağlayacakti seni çok özlüyorum okula gitmek istemiyorum diyeGünaydın kızı bıraktım geldim nescafe mi içiyorum![]()
Haftaya da burası baya açık görünüyo hava bakalım. Bende saçımı boyamak istiyorum bugün benimde bakım günüm olsunGünaydınlar
Bugün de etrafı toparlar önce bakım sonra kitap okurum.
Dün yemek yaparken buzdolabını da kontrol ettim.
Detaylara girmek istiyorum ama hava kapalı olunca canım istemiyor.
Hafta sonu güneşli olacakmış sonra yine yağmur... Kar yağmasa da bol bol yağmur yağdı çok şükür ama fazlası ekinlere zararlı.
Yaaa yerim onuAfiyet olsun canım bende bıraktım geldim şimdi camları açtım hava serin baya ortalığı toparlayıp kahvaltımı yaparım bugün sakin bir gün olur umarım . Okullar kapanmak üzere oğlum sabah ağlayacakti seni çok özlüyorum okula gitmek istemiyorum diyegeçen sene de çok zorlanmistik şimdi nerden çıktı biran da anlamadım
1. Sınıf 2016 temmuz doğumluYaaa yerim onukaçıncı sınıfa gidiyordu oğlun?
Az kaldı neyseki yazın bol bol hasret giderir![]()
Oğlumla aynı yaş 2016 Ekim biz. Ekimli olunca bu sene göndermedim ben 1 e. Neyseki yarın haftasonu1. Sınıf 2016 temmuz doğumluinşallah az kaldı evet ama alışmış gibi görünüyodu .Gözü arkada kaldı gözleri felan doldu üzüldüm öyle görünce
Benim ki Ekim felan olsa bende göndermeycektimOğlumla aynı yaş 2016 Ekim biz. Ekimli olunca bu sene göndermedim ben 1 e. Neyseki yarın haftasonu![]()
Yaaaa niye ki kuzum yaaaaAfiyet olsun canım bende bıraktım geldim şimdi camları açtım hava serin baya ortalığı toparlayıp kahvaltımı yaparım bugün sakin bir gün olur umarım . Okullar kapanmak üzere oğlum sabah ağlayacakti seni çok özlüyorum okula gitmek istemiyorum diyegeçen sene de çok zorlanmistik şimdi nerden çıktı biran da anlamadım
Benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük ama benim cadı her ortama ayak uyduruyor1. Sınıf 2016 temmuz doğumluinşallah az kaldı evet ama alışmış gibi görünüyodu .Gözü arkada kaldı gözleri felan doldu üzüldüm öyle görünce
Ay benim ki her gün okul kapısında istifra ediyodu çocuğum çok zor alıştıBenim kız senin oğlandan 2 yaş küçük ama benim cadı her ortama ayak uyduruyor
Kreşin ilk günü de git git diyordu
Bu anaokuluna başladığı ilk gün de anne hadi git git dedi
Bakalım 1. Sınıfta nasıl olur![]()
Yaaaaaaaa anaokuluna gitmiş miydiAy benim ki her gün okul kapısında istifra ediyodu çocuğum çok zor alıştı![]()
Gitti kuzum orda aynısını yaptıYaaaaaaaa anaokuluna gitmiş miydi
Anladım canım sana çok düşkün. O zamanGitti kuzum orda aynısını yaptıher gün ağladı sonra biz covid felan olduk o ara evdeydi evde kalıyorduk ya o zaman ay ne günler geçirdik ya
![]()
Evet canım hep beni gördü çocuk. Bide başka sorunlardan dolayı da öyle çocuklara yaklasmiyodu hiç . Bu yıl biraz daha iyi ama anaokulunda alışmaya başladı birinci sınıf daha iyi geçti anaokuluna göreAnladım canım sana çok düşkün. O zaman![]()
Çok özlüyor kıyamam az kaldı bu hafta sonuda 3 gün tatilEvet canım hep beni gördü çocuk. Bide başka sorunlardan dolayı da öyle çocuklara yaklasmiyodu hiç . Bu yıl biraz daha iyi ama anaokulunda alışmaya başladı birinci sınıf daha iyi geçti anaokuluna göre