• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar
Bugün de etrafı toparlar önce bakım sonra kitap okurum.
Dün yemek yaparken buzdolabını da kontrol ettim.
Detaylara girmek istiyorum ama hava kapalı olunca canım istemiyor.
Hafta sonu güneşli olacakmış sonra yine yağmur... Kar yağmasa da bol bol yağmur yağdı çok şükür ama fazlası ekinlere zararlı.

Günaydın kızı bıraktım geldim nescafe mi içiyorum 💃💃
Afiyet olsun canım bende bıraktım geldim şimdi camları açtım hava serin baya ortalığı toparlayıp kahvaltımı yaparım bugün sakin bir gün olur umarım . Okullar kapanmak üzere oğlum sabah ağlayacakti seni çok özlüyorum okula gitmek istemiyorum diye 😢 geçen sene de çok zorlanmistik şimdi nerden çıktı biran da anlamadım

Günaydınlar
Bugün de etrafı toparlar önce bakım sonra kitap okurum.
Dün yemek yaparken buzdolabını da kontrol ettim.
Detaylara girmek istiyorum ama hava kapalı olunca canım istemiyor.
Hafta sonu güneşli olacakmış sonra yine yağmur... Kar yağmasa da bol bol yağmur yağdı çok şükür ama fazlası ekinlere zararlı.
Haftaya da burası baya açık görünüyo hava bakalım. Bende saçımı boyamak istiyorum bugün benimde bakım günüm olsun 🥰

Afiyet olsun canım bende bıraktım geldim şimdi camları açtım hava serin baya ortalığı toparlayıp kahvaltımı yaparım bugün sakin bir gün olur umarım . Okullar kapanmak üzere oğlum sabah ağlayacakti seni çok özlüyorum okula gitmek istemiyorum diye 😢 geçen sene de çok zorlanmistik şimdi nerden çıktı biran da anlamadım
Yaaa yerim onu 🥺 kaçıncı sınıfa gidiyordu oğlun?
Az kaldı neyseki yazın bol bol hasret giderir 🥰

Yaaaa niye ki kuzum yaaaa🥺🥺🥺

1. Sınıf 2016 temmuz doğumlu 🥰 inşallah az kaldı evet ama alışmış gibi görünüyodu .Gözü arkada kaldı gözleri felan doldu üzüldüm öyle görünce
Benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük ama benim cadı her ortama ayak uyduruyor 🤭🤭🤭
Kreşin ilk günü de git git diyordu
Bu anaokuluna başladığı ilk gün de anne hadi git git dedi🤪🤪🤪

Bakalım 1. Sınıfta nasıl olur🙈🙈

Benimde detayli temizlik yapmam lazim gereksiz herşeyi çıkarıp atmam lazim ama şuan hic bisey yapasim yok pazartesi günü oda da gitmeyi düşünüyorum

Benim kız senin oğlandan 2 yaş küçük ama benim cadı her ortama ayak uyduruyor 🤭🤭🤭
Kreşin ilk günü de git git diyordu
Bu anaokuluna başladığı ilk gün de anne hadi git git dedi🤪🤪🤪

Bakalım 1. Sınıfta nasıl olur🙈🙈
Ay benim ki her gün okul kapısında istifra ediyodu çocuğum çok zor alıştı 🥺🥺

Back
X