- 23 Eylül 2013
- 25.371
- 52.600
- 798
Pek bir aksiyon yaşamadım bakım yaptım biraz ev toparlama dinlemeyle geçti.
Eylüle aldiklarim geldi onlara baktım öyle işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek bir aksiyon yaşamadım bakım yaptım biraz ev toparlama dinlemeyle geçti.
İyi böyle Biraz sakinlige ihtiyacımız var bu aralar aksiyon olmasınPek bir aksiyon yaşamadım bakım yaptım biraz ev toparlama dinlemeyle geçti.
Eylüle aldiklarim geldi onlara baktım öyle işte![]()
Havalar sogudukca motivasyon da kalmıyorBenimde detayli temizlik yapmam lazim gereksiz herşeyi çıkarıp atmam lazim ama şuan hic bisey yapasim yok pazartesi günü oda da gitmeyi düşünüyorum
Evet çok özlüyorum dediÇok özlüyor kıyamam az kaldı bu hafta sonuda 3 gün tatil![]()
Sağol canimİyi böyle Biraz sakinlige ihtiyacımız var bu aralar aksiyon olmasıngüle güle giyinsin Eylül kuzu
![]()
Ohh ne güzelEvet çok özlüyorum dediPazartesi okul pikniği var Çarşamba kermes var cuma günü misafirim var diğer haftayı 60 kilo olarak kapatcam gibi görünüyor
![]()
Havalar ısınsın bol bol gezelim yaYok yok biraz boş durup dinlenelim yazdan sonra başlarız hobilere kurslara![]()
Boşver onun yerine yerime uyuSağol canim
Şu ara baya zamanım kalıyor yeni bir hobiye mi başlasam![]()
Boşver onun yerine yerime uyu![]()
Uyuduğum saate ve uyuduğum miktara göre değişiyorÖğlen uyuyunca sersemliyorum ya hiç iyi gelmiyor sizinde öylemi![]()
Aynen ben öğlen uyuduğum da genellikle korkunçlu rüyalar görürüm kalktığımda baş ağrım olurÖğlen uyuyunca sersemliyorum ya hiç iyi gelmiyor sizinde öylemi![]()
Evet yaa tüm gün yatasim geliyorHavalar sogudukca motivasyon da kalmıyor![]()
Ben korkunçlu rüya görünce geri yatıyom hemen devamını görmek içinAynen ben öğlen uyuduğum da genellikle korkunçlu rüyalar görürüm kalktığımda baş ağrım olur![]()
GünaydınnnÖğlen uyuyunca sersemliyorum ya hiç iyi gelmiyor sizinde öylemi![]()
Selam evet bugün genel temizlik günümMia- bugün temizlik günündü değil mi? Benim de yapmam lazım. Her yer gözüme batıyor. Camlarla başlayacağım, hava çok güzel.
Bugün düne göre daha güzel burda hava.Selam evet bugün genel temizlik günüm
Evi toparladım
Bir kısmını süpürdüm
Şimdi kalan yerleri süpürüp silme ve toz alma işine başlayacağım.
En son wc banyo
Eylülün banyosu benim kendimi duşa atmam kalıyor
Ama temizlik havasına giremedim.
Camlar detaylar benimde gözüme batıyor ama beklemeye aldım dün baya yağmur yağdı kombiyi açtık o derece soğudu![]()
Aynen burasıda güzel bugün ama rüzgarlıBugün düne göre daha güzel burda hava.
Dün kabus gibiydi gerçekten.