- 7 Ocak 2018
- 27.489
- 79.838
- 598
- 35
Benim büyük kız 175 38.5 39 giyoyorYaaa çok şanslısınkızım olursa o da koca ayaklı olacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim büyük kız 175 38.5 39 giyoyorYaaa çok şanslısınkızım olursa o da koca ayaklı olacak
![]()
Yok kız annemin ayağı büyük benim ki orta seviye belli olmaz oYaaa çok şanslısınkızım olursa o da koca ayaklı olacak
![]()
38,537.5 mu
Boyun uzun aslında ama demekki kemik yapısı ile ilgili.
Arkadaşım 170 boyunca 36 numara ayağı vardı.
Ama kemiği çok inceydi omzu filan dardı yani
Desene benimki 43-44 giyecekBenim büyük kız 175 38.5 39 giyoyor![]()
Haaaaa nerden çıktı bu ayakkabı konusu ya geçmişi de okuyamadımDesene benimki 43-44 giyecek![]()
Aman napim o düşünsünYok kız annemin ayağı büyük benim ki orta seviye belli olmaz o![]()
AyakkabıdanHaaaaa nerden çıktı bu ayakkabı konusu ya geçmişi de okuyamadım![]()
Aman napim o düşünsünilerde başıma kakar mı
senin yüzünden koca ayaklı oldum der mı
![]()
Ha haYok ya halası var mı halana çekmişsin felan de kendi ayaklarini karıştırma
![]()
Ha hahala yok ya.
Evliliğimin en güzel tarafı diyebilirim.
Görümcem yok diye evlenirken çok sevinmiştim
Bu avantajları hiç aklıma gelmemişti doğru diyosunamcana çekmişsin filan derim artık ama amcaları da 42 giyiyor
![]()
Aaa tek çocuk mu eşin?Benim de yok görümcem eltim kaynım başka ne vardı hiç biri yok şükür
amca güzel fikir ona çekerse yapcak bişey yok artik
Evet canım tek çocukAaa tek çocuk mu eşin?
Kız benim ayak da 42amca ile aynı yani
o bahanede işe yaramaz
![]()
Ayy benimde görümcem yok 1 tane eltim varHa hahala yok ya.
Evliliğimin en güzel tarafı diyebilirim.
Görümcem yok diye evlenirken çok sevinmiştim
Bu avantajları hiç aklıma gelmemişti doğru diyosunamcana çekmişsin filan derim artık ama amcaları da 42 giyiyor
![]()
Önden bir tabak ye kız benim yerimeBen de ocakta patlıcan közledim. Çorba ve domatesli bulgur pilavı yaptım. Açım ben de ama eşimi bekliyorum şimdi çay çekirdek keyfi
Kayınbabam demlemiş sağ olsunÖnden bir tabak ye kız benim yerimeben yemek yedim üstüne dondurma bile yedim.
![]()
Mikan kız çayı nasıl öyle köpürttünKayınbabam demlemiş sağ olsun![]()