Sivilce derdi yok tabi çitleyin anacım.
Tahin yesem sivilce çıkıyor nasıl cildim varsa.

Ben senden az uzunum 40 giyiyorum ayakkabida hatta sporda 40,5 hatta. İri kemikli yapım var benim. Ama ayaklarımi beğenirim büyük göstermiyor bence vücuduma uygun. Senin de yapina uygundur muhakkak.
Ya mesela çok boyla ilgili olduğunu da düşünmüyorum Kayınvalidem 155 ancak boyu ama ayakkabıda 40 numara giyiyor🤭🤭
Bende beğeniyorum ayaklarımı 🙈🙈

Selamlar kızlar ❤️ saç ve vücut yağı c vitamini serumumu sipariş ettim bide kolajen aldım bu ay bunları aldım diğer ay da kalanlari alırım 😆

Selamlar kızlar ❤️ saç ve vücut yağı c vitamini serumumu sipariş ettim bide kolajen aldım bu ay bunları aldım diğer ay da kalanlari alırım 😆
Ya c vitamini serumu u bende istiyorum ama karar veremiyorum sen hangisinden aldın güle güle kulkan😘

Bu arada bende bayramdan önce kalıcı dipliner ve ipek kirpik yaptırqcağım🤭🤭

Selam kızlar bende dün makyaj ürünlerini detaylı inceledim sonsuzluk gibiydi 😅
Şuan elimdeki ürünler gunluk için yetiyor ama bazen özel bir yere giderken detaylı yapmak istiyorum 🙄
Kontur ve allık hiç kullanmadım mesela
Kas sabitleyici ve makyaj bazı
Birde dudak kalemi
Fondöten uzun zamandır kullanmıyorum
Araştırdıkca liste uzuyor 😅

Güle güle kullan vücut yağı ne aldın bende sinoz var kokusunu hiç beğenmedim nuxe daha güzeldi 🙄

Selam kızlar bende dün makyaj ürünlerini detaylı inceledim sonsuzluk gibiydi 😅
Şuan elimdeki ürünler gunluk için yetiyor ama bazen özel bir yere giderken detaylı yapmak istiyorum 🙄
Kontur ve allık hiç kullanmadım mesela
Kas sabitleyici ve makyaj bazı
Birde dudak kalemi
Fondöten uzun zamandır kullanmıyorum
Araştırdıkca liste uzuyor 😅
Selam canım bende fondöten kullanmıyorum. Detaylı makyajı kendime hiç yakistiramiyorum yaptığımda. CC krem , rimel, kapatıcı benim günlük kullandiklarim. Arada kahve tonları far yapıyorum. Kas sabitleyici aldım bana olmadı dedemin kasları gibi oldu yukarı yapınca şekli bozuk benim kasların sanırım 😆 makyaj bazı kullanıyorum farmasiden almıştım ben çok beğendim cildi pürüzsüz yapiyo gerçekten

Selam canım bende fondöten kullanmıyorum. Detaylı makyajı kendime hiç yakistiramiyorum yaptığımda. CC krem , rimel, kapatıcı benim günlük kullandiklarim. Arada kahve tonları far yapıyorum. Kas sabitleyici aldım bana olmadı dedemin kasları gibi oldu yukarı yapınca şekli bozuk benim kasların sanırım 😆 makyaj bazı kullanıyorum farmasiden almıştım ben çok beğendim cildi pürüzsüz yapiyo gerçekten
Kaşlarını koyu yapanlar sabitleyenler başkalarında güzel oluyor ama ben de kendime yakıştıramıyorum 😅 alışkın değiliz ondan sanırım. 😄
Ama deneyeceğim ya sevmediklerimi ablama veririm artık 😂

Ya c vitamini serumu u bende istiyorum ama karar veremiyorum sen hangisinden aldın güle güle kulkan😘

Bu arada bende bayramdan önce kalıcı dipliner ve ipek kirpik yaptırqcağım🤭🤭
Sağol canım Dilan polatcigimin markasından deneyeyim dedim bu sefer sabunlarini kullanıyorum çok memnunum 😆 kalıcı diplenir nasil oluyomus kız. İpek kirpik bende istiyorum ama gözüm alerji oluyo çok yapınca olur mu diye korkuyorum

Sağol canım Dilan polatcigimin markasından deneyeyim dedim bu sefer sabunlarini kullanıyorum çok memnunum 😆 kalıcı diplenir nasil oluyomus kız. İpek kirpik bende istiyorum ama gözüm alerji oluyo çok yapınca olur mu diye korkuyorum
Ayyy ben geçen gün bakım sütünü aldım saç için muhteşem
Sabunu bende aldım güya dün evde olmama rağmen sürat kargo ulaşılamadı dedi bakalım yarına gelir inşallah

Ayy hangisi kız görsel at da bende sipariş geçeyim🤭🤭
İyeliner ın biraz daha sade hali

Bende ipek kirpiği ilk deneyeceğim bakalım 👍👍

Back
X