Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çantaları vs hazır oluyor zaten. Ama giyinme yüz yıkama diş başlarında durmasam sallıyorlar. Sabah yırtık eşofmanını giymiş mesela çıkar dedim ya ona kalsa öyle gidecek. Hele şimdi şort mu eşofman mı kısa kol mu uzun kol mu havalar çok dengesiz, çorap giyeceğim yok giymeyeceğim vs her şey probleme dönüşüyor. Kahvaltı zaten ayrı dert okul veriyor ama bi yumurta ya da bazen tost vs yapıyorum çünkü okulda çıkan şeyi beğenmezlerse yemezler biliyorum bu sefer öğlene kadar aç kalacaklar ama bu kahvaltı beni ayrı çileden çıkarıyor. Okula yetişme derdim olmasa sorun yok. Dün boş günümdü mesela rahattık istedikleri kadar oyalandılar. Ama bugün geç kalacağım yani gerilmemek mümkün değilCanım çocukların çantasını ve giyeceklerini akşamdan hazırlasa sabah direk yüz yıkama düş fırçalama hemen üstlerini giyinseler olmuyor mu
Kahvaltı yapıyorlar mı
Benim kız süslü olduğundan akşamdan giyeceği elbiseyi takı tokaları koltuğun üzerine ayarlıyoruz sabah pratik oluyor![]()
Çok haklısın canım zor oluyordur hele ki 2 tane hazırlanan çocuk olunca daha da zorluyor dur neyse az kaldı tatileÇantaları vs hazır oluyor zaten. Ama giyinme yüz yıkama diş başlarında durmasam sallıyorlar. Sabah yırtık eşofmanını giymiş mesela çıkar dedim ya ona kalsa öyle gidecek. Hele şimdi şort mu eşofman mı kısa kol mu uzun kol mu havalar çok dengesiz, çorap giyeceğim yok giymeyeceğim vs her şey probleme dönüşüyor. Kahvaltı zaten ayrı dert okul veriyor ama bi yumurta ya da bazen tost vs yapıyorum çünkü okulda çıkan şeyi beğenmezlerse yemezler biliyorum bu sefer öğlene kadar aç kalacaklar ama bu kahvaltı beni ayrı çileden çıkarıyor. Okula yetişme derdim olmasa sorun yok. Dün boş günümdü mesela rahattık istedikleri kadar oyalandılar. Ama bugün geç kalacağım yani gerilmemek mümkün değil
Evet çok şükür kiÇok haklısın canım zor oluyordur hele ki 2 tane hazırlanan çocuk olunca daha da zorluyor dur neyse az kaldı tatile![]()
Canım aydınlatıciyi nasil seçmeliyiz sarı tonlar oluyo beyaz tonları oluyo ya kendi ten rengimize göre mi seçiyoruzKmsl Hnd Eğer bu ürünlerin hiç biri cildinde güzel durmuyosa bence uygulamanda sorun var, cildini iyi temizleyip ve nemlendirip uygula ten ürününü, nemli bi makyaj süngeriyle uygulama yapabilirsin, so fly diye bi markanın süngerini kullanıyorum ben inanılmaz yumuşak ve kaliteli, bir de loreal true match dene bence, parlama yapmıyo pul pul durmuyo
Az kaldı canım, sabır..Günaydınlar
Eşimin okulu sabahçı oldu, bizden bir saat önce çıkıyor. Sabah çocukları hazırlamak ve okula bırakmak tüm sorumluluk bana kaldı bu dönem. Sabahları fazlasıyla geriliyorum. Hadi hadi demek çok yorucuçözüm basit aslında yarın saat 15 dk daha erken uyansam olacak ama işte gece kızım emmeye uyanıyor defalarca bu sefer sabah uyanmak çok çok zor oluyor. Öyle kısır bir döngüdeyim yaz tatili gelsin istiyorum artık
İkizler benle çok zıt olmasına rağmen yakın arkadaşlarım genelde ikizlerdir. Keyifli tiplersiniz ondan herhaldeİkizler iyidir ya muhteşemdir hatta![]()
En yakın gratise gidiyorsun onlar sana yardımcı oluyorAyy nasıl bilicem fondötenin tenime uyup uymadığını esmerim bu arada çok koyu olmasın açık da olmasınkararlılık seviyem
![]()
Umarım eşim de öyle düşünüyordurAz kaldı canım, sabır..
İkizler benle çok zıt olmasına rağmen yakın arkadaşlarım genelde ikizlerdir. Keyifli tiplersiniz ondan herhalde
En yakın gratise gidiyorsun onlar sana yardımcı oluyor![]()
Düşünüyordur tabiUmarım eşim de öyle düşünüyordur![]()
Evet esmerlere bence sarı tonlar beyaz tenlilere pembemsi tonlar gidiyor, ama ben daha nötr renkli aydınlatıcıları seviyorum, ne sarı ne pembe, çok açık şampanya tonlu olanlar daha doğal duruyoCanım aydınlatıciyi nasil seçmeliyiz sarı tonlar oluyo beyaz tonları oluyo ya kendi ten rengimize göre mi seçiyoruz![]()
TeşekkürlerEvet esmerlere bence sarı tonlar beyaz tenlilere pembemsi tonlar gidiyor, ama ben daha nötr renkli aydınlatıcıları seviyorum, ne sarı ne pembe, çok açık şampanya tonlu olanlar daha doğal duruyo
Yaa dönem bitti kız şurda ne kaldı.Günaydınlar
Eşimin okulu sabahçı oldu, bizden bir saat önce çıkıyor. Sabah çocukları hazırlamak ve okula bırakmak tüm sorumluluk bana kaldı bu dönem. Sabahları fazlasıyla geriliyorum. Hadi hadi demek çok yorucuçözüm basit aslında yarın saat 15 dk daha erken uyansam olacak ama işte gece kızım emmeye uyanıyor defalarca bu sefer sabah uyanmak çok çok zor oluyor. Öyle kısır bir döngüdeyim yaz tatili gelsin istiyorum artık
Yaaa evet az kaldı da işte sabah gerginliği ile içimi döktüm az gaz verin diye aldım gazımı yola devamYaa dönem bitti kız şurda ne kaldı.
Son iki hafta rahat geçer zaten.
Az sık dişini 3-4 hafta var zaten.
Yaparsın sen aslansın kaplansın![]()
Yaaa evet az kaldı da işte sabah gerginliği ile içimi döktüm az gaz verin diye aldım gazımı yola devam![]()
Yanlış zamanda karar verdik makyaj yapmayaDün makyaj listemin maliyetine baktım baya fazlaydı
O yüzden temelden başlayıp sonra cesitlendirmeyi düşünüyorum.
Çok fazla nerden başlasamYanlış zamanda karar verdik makyaj yapmayaneler almayı düşünüyosun canım neler eksik sende . Bana da fikir olsun
Bence yaz geldi fondöteni kışın alabilirsin onun yerine başka ihtiyacını alırsınÇok fazla nerden başlasam
Kaş için kalem ve sabitleyici
Fondöten
2 renk daha ruj 2 tane var ama günlük renkler
Allık ve fırçası
Pudra ve fırçası
Birkaç tane de bakım ürünlerim bitmek üzere onları alacağım derken liste tavan yaptı
Aydınlatıcı ve göz makyaj ürünlerim var neyseki![]()
Rimelim bitiyo unuttum bakÇok fazla nerden başlasam
Fondöten
Allık ve fırçası
Pudra ve fırçası
Birkaç tane de bakım ürünlerim bitmek üzere onları alacağım derken liste tavan yaptı
O gazdan bana da bi kuple lütfen, hangisine yetişeceğimi şaşırdığım bi sene geçirdimYaaa evet az kaldı da işte sabah gerginliği ile içimi döktüm az gaz verin diye aldım gazımı yola devam![]()
Başkasının listesini okuması bile keyifliÇok fazla nerden başlasam
Fondöten
Allık ve fırçası
Pudra ve fırçası