- 23 Ekim 2018
- 15.944
- 36.697
- 598
Hayır boş kavanozum varYaaaaa ama ben o cadıyı ısırırım totosu a vura vura severimmm
Afiyet olsun canım kahve makinan mı var yoksa süt köpürtücün mü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır boş kavanozum varYaaaaa ama ben o cadıyı ısırırım totosu a vura vura severimmm
Afiyet olsun canım kahve makinan mı var yoksa süt köpürtücün mü![]()
Ben likit allık almıştım hiç memnun kalmadım yakozmetik dükkanı gibi maşallah
Eksiklikleri ayrı dert almak ayrı dert
Allık ne aldın likit mi toz mu hangisi iyi
Fiyatı yaziyomus kız üstüne tıklayınca gördüm çok pahalı yaaa far paletim var şimdilik yeter sanki vazgeçtimBen farda tek bunu kullanıyorum
3 ay önce filan 160 almıştımKaç para bu![]()
Miacım sana tavsiyem kaş kalemi almaktansa kaş mascarası alman. Çünkü kalem çizerken kaşları yoluyor. Ben bunu kullanıyorum. 22 numara. Tavsiye ederim.Çok fazla nerden başlasam
Kaş için kalem ve sabitleyici
Fondöten
2 renk daha ruj 2 tane var ama günlük renkler
Allık ve fırçası
Pudra ve fırçası
Birkaç tane de bakım ürünlerim bitmek üzere onları alacağım derken liste tavan yaptı
Aydınlatıcı ve göz makyaj ürünlerim var neyseki![]()
Ay mikan napıyo bu, sürünüyo mu nasıl tatlıKızım manzaralı soğuk kahvem![]()
Bundan ben de alayımMiacım sana tavsiyem kaş kalemi almaktansa kaş mascarası alman. Çünkü kalem çizerken kaşları yoluyor. Ben bunu kullanıyorum. 22 numara. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3251678
Likit allık hiç kullanmadım. Toz allık kullanıyorum. Şeftali tonlarında. Ama ben buğday tenli olduğum için allığın biraz daha belirgin hali hoşuma gidiyorAy mikan napıyo bu, sürünüyo mu nasıl tatlıbenimki 13 aylık oldu ama yürümüyo hala, emekliyo daha
Rimel olarak da maybelline sky high cosmic black aldım en son, ambalajı siyah olan sky high, memnunum
Bundan ben de alayım
Likit allık sadece missha var bende, çok güzel cidden, ama dediğim gibi toz allık daha çok kullanıyorum, benim için önemli olan renginin çok uçuk şeftali olması, beyaz tenliyim çünkü belli belirsiz allık görüntüsü severim ben, doğal olmalı, saç da sarı olunca abartı duruyo sanki renkler yüzümde
Fotosunu çektim bakacağım teşekkür ederim
Benim kız emeklemiyor sürünerek odayı turluyorAy mikan napıyo bu, sürünüyo mu nasıl tatlıbenimki 13 aylık oldu ama yürümüyo hala, emekliyo daha
Rimel olarak da maybelline sky high cosmic black aldım en son, ambalajı siyah olan sky high, memnunum
Bundan ben de alayım
Likit allık sadece missha var bende, çok güzel cidden, ama dediğim gibi toz allık daha çok kullanıyorum, benim için önemli olan renginin çok uçuk şeftali olması, beyaz tenliyim çünkü belli belirsiz allık görüntüsü severim ben, doğal olmalı, saç da sarı olunca abartı duruyo sanki renkler yüzümde
Benimde uzun zamandır kullandığım ürün bu memnunum
Renkli güneş kremi bulmakta çok zor benim aldiklarim hep tükenmiş birkaç seçenek buldumYazın sıcakta fondöten bana da ağır geliyo, akıyo çünkü vıcık vıcık, bb krem kullanıyorm sadece, renkli güneş kremleri de güzel seçenek olabilir