Selam kızlar❤️❤️❤️
Ne çok konuşmuşsunuz öyle🤭🤭🤭

Bizde kahvaltı yaptık mutfağı topladım
Kıza çerez hazırladım
Azıcık TV bakıyom🤪🤪

Bugün balık yapacaktım Küçüğümün mumbar perileri gelmiş🤭🤭ablasına söyledik artık okuldan gelirken yaptıracak yemek derdim yok o yüzden🙈🙈

Merhaba kızlar 🥳

Buraya hafta sonu LGS ye girecek kızımla, aynı gün finalleri başlayacak bir ben çizeyim. Hem de hepsi doğum günüme denk geldi.🤦‍♀️🤷‍♀️ İnşallah doğum günü hediyesi olarak güzel sonuçlar yaşarız. ☺

Geçen zamanlarda annemin de yardımıyla sobayı kaldırdım. Yazlık kışlıkda verilecektir verdim ve ev rahatladı.

Küçük bisikletlerden birini sattım, birini hediye ettim. Tekerleklerini yaptırdım. Şu sınavlar geçsin, çocuklarla turlamayı düşünüyorum nasipse.🤩

Ev üzerinde daha fazla durmaya karar verdim. Birikince çok zorlanıyorum. İnşallah yapabilirim.🙈
Temel prensip: Üşenme, erteleme, vazgeçme. Bu da bana not olsun.💫

Bu yaz eve sığamayan çocuklarım için B planı yapayım düşüncesiyle çanta şeklinde katlanır masa ve tabure aldım. ❣Basketbol topu, futbol topu vs. Çadır almak istiyorum. Var mı çadır tavsiyesi?

Melarkete gittim
Yarın okuma bayramı için patates salatası yapacagim
Ve mavi asperox canım deterjanım
Aşırı pratik mutfakta wc ve banyoda 3 yerde ayrı ayrı kullanıyorum

Eklentiler

• 20230601_134044.webp
    20230601_134044.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar 🥳

Buraya hafta sonu LGS ye girecek kızımla, aynı gün finalleri başlayacak bir ben çizeyim. Hem de hepsi doğum günüme denk geldi.🤦‍♀️🤷‍♀️ İnşallah doğum günü hediyesi olarak güzel sonuçlar yaşarız. ☺

Geçen zamanlarda annemin de yardımıyla sobayı kaldırdım. Yazlık kışlıkda verilecektir verdim ve ev rahatladı.

Küçük bisikletlerden birini sattım, birini hediye ettim. Tekerleklerini yaptırdım. Şu sınavlar geçsin, çocuklarla turlamayı düşünüyorum nasipse.🤩

Ev üzerinde daha fazla durmaya karar verdim. Birikince çok zorlanıyorum. İnşallah yapabilirim.🙈

Bu yaz eve sığamayan çocuklarım için B planı yapayım düşüncesiyle çanta şeklinde katlanır masa ve tabure aldım. ❣Basketbol topu, futbol topu vs. Çadır almak istiyorum. Var mı çadır tavsiyesi?

Sinavlariniz umarım istediğiniz gibi geçer 😊
Ohh ne güzel işler yapılmış planlar yapılmış 😍

Melarkete gittim
Yarın okuma bayramı için patates salatası yapacagim
Ve mavi asperox canım deterjanım
Aşırı pratik mutfakta wc ve banyoda 3 yerde ayrı ayrı kullanıyorum
Mavi asperoxu bende çok seviyorum banyoda metalleri felan çok parlatiyo gerçekten

Merhaba kızlar 🥳

Bende çadır istiyodum ama bı arkadasimizin karavanı varmış yazlık kiraya veriyomus geçen sene çadırda kalmıştık bu yaz karavanı deniycez bakalım . Geçen sene ki cadirimizi 700 liraya felan almıştık işimizi görmüştü

Back
X