- 7 Ocak 2018
- 27.489
- 79.838
- 598
- 35
Hahahaha afiyet olsunYetiştim yetiştim bı tost yaptım![]()
Arkadaş çağırdı kahveye gideceğim birazdan ben bugün devamını izleyemem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha afiyet olsunYetiştim yetiştim bı tost yaptım![]()
Bende yarım kalan işlere devam edicem kuzumHahahaha afiyet olsun
Arkadaş çağırdı kahveye gideceğim birazdan ben bugün devamını izleyemem![]()
Afiyet olsunHahahaha afiyet olsun
Arkadaş çağırdı kahveye gideceğim birazdan ben bugün devamını izleyemem![]()
Bende oğlumun hastalığıni öğrendiğim zaman çok okudum böyle kitaplar. Hani yaşadığımız olaylar travmalar bebekken anne karnında da olsa bize etki ettigini o olayı her gün konuşarak açığa çıkararak yenebilecegimizi anlatiyodu. Bende çok ön yargılı okudum bilemiyorum ki doğru olma ihtimali çok az gibi bencedeEveeet ben de geçen hafta bir söyleşiye katıldım hayatına iyi şansı çekme konulu
Enerji, aile dizilimi vs
Mantığıma yatmıyordu söyleşiden sonra hala yatmıyor
Kuşaklar öncesinin bizi etkiyor olduğuna inanıyorum o ayrı. Ama etki eden olayı açığa çıkarmanın sorunları çözeceğine inanmıyorum. Ruh halimiz iyiyken her şeyi başarabileceğimize inanırız zaten ona da okey ama sorun zaten o ruh halini stabil tutabilmek.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Söyleşi veren kadın kimya mezunu mesela. Psikoloji ya da psikiyatri tabanlı olmayan insanlar uğraşınca daha da şüpheli geliyor bilemiyorum ön yargı mı![]()
Sonuç ? İşe yaradı mı?Bende oğlumun hastalığıni öğrendiğim zaman çok okudum böyle kitaplar. Hani yaşadığımız olaylar travmalar bebekken anne karnında da olsa bize etki ettigini o olayı her gün konuşarak açığa çıkararak yenebilecegimizi anlatiyodu. Bende çok ön yargılı okudum bilemiyorum ki doğru olma ihtimali çok az gibi bencedeyani düşünceleri açığa çıkararak hastaligimizi bile yenebilecegimizi anlatiyodu. Oğluma uyguladım ama . Her gece kulağına konuştum uyuduktan sonra güvende olduğunu felan anlattım. Doğum kanalında sıkışık kalması etken olarak gösteriliyordu mesela gerçekten de öyleydi onu her gece anlattım vs..
Bilemiyorum canım ise yaradı mı zaman gösterecek. Önümüzde bi 6 yil daha var tamamen iyileşti diyebilmemiz için inşallah yaramıştırSonuç ? İşe yaradı mı?
hangi zamanlarda kamp yapılacak, bu önemli.Marka? model? ya da alırken neye dikkat edeyim?
Bende yaprak dökümüne basliycamBen uzun zamandır Müge Anlı izlemiyorum. Bazı hassas konular ağlatıyor beni. Kahvaltıma denk geliyor boğazım düğümleniyor falan hiç gerek yok.
Aşk-ı Memnu’ya devam :) 70. Bölüme geldim 79 da final yapıyor zaten. Okullar kapanmadan bitirmek niyetindeyim.
Bir de yarım kalmış kitabım var onu da bitirsem iyi olacak.
O da güzel. Tvde rastlarsam bakarım ama yok daha oturup izlemem baştanBende yaprak dökümüne basliycam![]()
Müge anlı eskisi gibi değil canım saçma sapan olaylar var. Cinayet felan yok artık uzun zamandırBen uzun zamandır Müge Anlı izlemiyorum. Bazı hassas konular ağlatıyor beni. Kahvaltıma denk geliyor boğazım düğümleniyor falan hiç gerek yok.
Aşk-ı Memnu’ya devam :) 70. Bölüme geldim 79 da final yapıyor zaten. Okullar kapanmadan bitirmek niyetindeyim.
Bir de yarım kalmış kitabım var onu da bitirsem iyi olacak.
İnşallah canım, Allah ömür boyu sağlık sıhhat versin minik prensineBilemiyorum canım ise yaradı mı zaman gösterecek. Önümüzde bi 6 yil daha var tamamen iyileşti diyebilmemiz için inşallah yaramıştır
Amin canım hepimizin evlatlarına inşallahİnşallah canım, Allah ömür boyu sağlık sıhhat versin minik prensine![]()
Zeytin ağacı mıydı neydi dizisi vardı dimi aile dizimininİnşallah canım, Allah ömür boyu sağlık sıhhat versin minik prensine![]()
Kaostan besleniyoz bizMüge Anlıyı nası izliyosunuz ya, ben öyle travmatik programlar izleyemiyorum, o tarz programların evin enerjisini kötü etkilendiğini duymuştum bir de, ki çok inanırım, yaprak dökümüne bile tahammülüm yok içim şişiyo![]()
Ayy bende yaaaaa