Müthiş 😻 gaza geldim ne yapsam acaba 🤔😅
Ben de arkadaşıma kahvaltıya gittim. Dönünce çocukları okuldan alıp eve geçtim. Haftaya güzel bir başlangıç oldu ☺️
Ev temiz akşama yemek ayarlamam lazım
Elimde şöyle bir kabak var ne yapsam acaba 😅
Yenmiyo mu o 😂😂

Ben de arkadaşıma kahvaltıya gittim. Dönünce çocukları okuldan alıp eve geçtim. Haftaya güzel bir başlangıç oldu ☺️
Kabak detoksu yap 😂😂

O nasıl bir kabak hiç görmemiştim
Ne yapılır acaba 🤔

Markete gittim şimdi ev işlerine başlıyorum 1 saatte biter diye tahmin ediyorum

Enerjimi toparladım güç bizimle olsun 🙏

Markete gittim şimdi ev işlerine başlıyorum 1 saatte biter diye tahmin ediyorum

Enerjimi toparladım güç bizimle olsun 🙏

Benim de haftam kuaförle başladı, bugün boş günümdü, kızları okula miniği anneme bırakıp röfle yaptırmaya gittim aradan çıktı, evi toplayıp gitmiştim, yorgun geldim evde dağınıklık olmaması çok iyi geldi, dışardan geldiğimde evi derli toplu bulmak modumu çok yükseltiyo benim, mesela çocukları eşimle bırakıp bi yere gidersem dönüşte güzel manzaralarla karşılaşmıyorum😂 Kuaför fiyatları da çok artmış ne yazık ki, bi fönle bi manikür 300 lira🫠 Neredeyse lüx yani bu işlemler😔
Bu hafta camlarımı sildirmem lazım, kalan bi kaç halıyı yıkatmalıyım
Akşam da duş yapar kil maskesi yaparım

Benim de haftam kuaförle başladı, bugün boş günümdü, kızları okula miniği anneme bırakıp röfle yaptırmaya gittim aradan çıktı, evi toplayıp gitmiştim, yorgun geldim evde dağınıklık olmaması çok iyi geldi, dışardan geldiğimde evi derli toplu bulmak modumu çok yükseltiyo benim, mesela çocukları eşimle bırakıp bi yere gidersem dönüşte güzel manzaralarla karşılaşmıyorum😂 Kuaför fiyatları da çok artmış ne yazık ki, bi fönle bi manikür 300 lira🫠 Neredeyse lüx yani bu işlemler😔
Bu hafta camlarımı sildirmem lazım, kalan bi kaç halıyı yıkatmalıyım
Akşam da duş yapar kil maskesi yaparım
Ohhhh güle güle kullan saçını canım🤩🤩

İyi akşamlar kızlar

Bugün cebren ve hile ile kızlar yemeğe gitti🤪🤪🤪illa dışarı çıkalım dediler niyeyse bugün hiç çıkasım yok zaten yarın ablam gelecek çocuklarla çıkarız dedik ama benim kızlar durmadılar neyse canları kfc çekmiş gittiler dönüşte bana da yaptırmış lar o yüzden yemek yapmadım
Küçüğü de balon ve taç almış ablası❤️❤️❤️

Sarma dolma yaptım bende yarına pişiririm hazır olur yemeğim🤩🤩
Kahvaltıya gelecek ablam sonra çıkıp gezecez Yiğenim bikaç gün bizde kalacak🤩🤩

Ben de o kabağın yarısı ile çorba diğer yarısı ile sote yaptım 😂
Eşim yarın büyük oğlanla Konya gezisine gidecek, ben de kızı babaanneye bırakıp küçük oğlanla gezeyim diyorum🤭 yarını tatil ilan ettim 😅

Duş + cilt + dudak ve el tırnak bakımı tmm💪🏻 Biraz dizi izleyip yatarım, 07.20 de dersim başlıyo yarın🫣

Eklentiler

• IMG_7663.webp
    IMG_7663.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 57
Günaydınlar 🌸
Oğluşla eşim Konya yolunda. Biz de küçükle kahvaltı yaptık onu okula bıraktım ben de okuluma geçtim. Sabahtan kv saç böreği yapmış semizotlu çökelekli 😋 kahvaltı güzeldi 🤭
Çıkışta oğlanı alırım eve uğrar bir şeyler yeriz, kızı emzirip oğluşla çıkarız. Gezmeye gideceğiz diye söz verdim ☺️

Günaydınlar 🌸
Oğluşla eşim Konya yolunda. Biz de küçükle kahvaltı yaptık onu okula bıraktım ben de okuluma geçtim. Sabahtan kv saç böreği yapmış semizotlu çökelekli 😋 kahvaltı güzeldi 🤭
Çıkışta oğlanı alırım eve uğrar bir şeyler yeriz, kızı emzirip oğluşla çıkarız. Gezmeye gideceğiz diye söz verdim ☺️
Anne oğul günü bugün iyi eğlenceler🤩🤩🤩

Back
X