Yok anamın 6 bebesi var 🤣

Ahh şu pozitifliğe bakar mısın😁kalkınca herkes yapmazmı zaten 🤣bugün kendimi gömme günüm 🤪

Bende boğa 😁
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almaz 🤣ev işi yaptığını filan pek görmedim 🤣genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar 😁
Hep annemin suçu ben masumum yani 😁
İlerde kızımın benim hakkımdaki yorumu 🤣🤣🤣

Ben istediğim gibi olursa herşey temizlik yapmayı da severim aslında ama ev istediğim halde olmadığı için sevmiyorum sevmiycem 😆😆 hele lojman da otururken mutfak dökülüyo du yemek bile yapasim yoktu hiç
Aynen canım yapsan da belli olmuyor yaptığın iş o yüzden yapasın da gelmez.
Şuan yapmazsan ev istediğin gibi olduğunda da yapma ihtimalin düşüyor yani sevme durumu da yaptığın işi
Cümle devrik oldu idare et 😅

Yok anamın 6 bebesi var 🤣

Ahh şu pozitifliğe bakar mısın😁kalkınca herkes yapmazmı zaten 🤣bugün kendimi gömme günüm 🤪

Bende boğa 😁
İşte teorilerim doğru çıktı. Valla benim annem öyle dağınık bir kadın ki çıkardığı kıyafeti bile yerden almaz 🤣ev işi yaptığını filan pek görmedim 🤣genelde uzanır baya bildiğin oturma huyu bile yoktur. Hangi odadaysak bir kanepe annem kapar 😁
Hep annemin suçu ben masumum yani 😁

Hayda 😅

Annem çok düzenli, temizlik her gün ve düzenli yapar. Yemek sabahtan pişer, annemin evinde asla aç kalma ihtimaliniz yoktur vs.
Bana hiç iş yaptırmazdı, mutfağı yaparken dağıtıyorum diye yemek yaptırmazdı🤷‍♀️
O yüzden aşırı zor geldi evlenince, ama içimdeki düzenli insan açığa çıktı evlendikten sonra ve ben de evi temiz görmek istiyorum çünkü öyle alışmışım. Yemek yapmayı çok sevdiğimi evlenince fark ettim 😂

İlerde kızımın benim hakkımdaki yorumu 🤣🤣🤣
Hadi ya ben bir tek annem sanıyordum 🤣sen de mi Brütüs 🤣yok ya sen oturuyorsundur filan.
Yerde pantolonun eteğin filan yoktur🤣en kötü bugün yatakları toplamışsındır 🤣

Benim de kızım olursa annem elinde telefon bütün gün KK takılırdı der kesin🤣arada yemek yapar aç bırakmazdı da der bence. 🤣

Hadi ya ben bir tek annem sanıyordum 🤣sen de mi Brütüs 🤣yok ya sen oturuyorsundur filan.
Yerde pantolonun eteğin filan yoktur🤣en kötü bugün yatakları toplamışsındır 🤣

Benim de kızım olursa annem elinde telefon bütün gün KK takılırdı der kesin🤣arada yemek yapar aç bırakmazdı da der bence. 🤣
Öyle değilim ama öyleydim bir zamanlar annem arkamı toplarken 😂😂😂

Aynen canım yapsan da belli olmuyor yaptığın iş o yüzden yapasın da gelmez.
Şuan yapmazsan ev istediğin gibi olduğunda da yapma ihtimalin düşüyor yani sevme durumu da yaptığın işi
Cümle devrik oldu idare et 😅
Aynen canım sevmesem de yapıyorum şuan mecburum 😄

Back
X